21 August, 2016

Every End Is a New Beginning

Dragi moji čitatelji, došla sam vam najaviti kraj ovog bloga. No svaki kraj je početak nečeg novoga, tako da ne brinite - ne planiram prestati pisati, samo stavljam ovaj blog na policu i započinjem s novim.

Mislim da je pet godina pisanja na jednom blogu sasvim dovoljno. Prošli smo sve i svašta zajedno, ali pošto želim proširiti publiku izvan naših granica (a i puno mojih lega i legica iz drugih država već dugo kukaju što ne mogu čitati moj blog jer je na hrvatskom) predstavljam vam svoj novi blog:


S jedne strane mi je žao što napuštam ovaj blog ali s druge, vidite i sami da sam zamrla s postovima. Razlog tome je što me u zadnje vrijeme zanima dosta tema za koje nisam sigurna dal bi bile zanimljive mojim čitateljima a opet, prsti me svrbe da pišem o njima. Isto tako, ovaj blog mi je godinama bio terapija da izbacim sve iz sebe što me mučilo i hvala vam što ste bili tu, tješili me, bodrili, smijali se i plakali zajedno samnom.

Novi blog će kao i ovaj biti mješavina svega i svačeg, od osobnih stvari i dogodovština do filmova, knjiga i tehnologije i svega ostalog što mi padne na pamet. Novost je i da moj novi blog ima facebook stranicu što ovaj blog nije imao.

Hvala vam na čitanju i komentarima, nadam se da se vidimo na drugoj strani(ci) :)