16 February, 2013

Kako Sam Postala Tepsija I Ostale Sitne Muke

Dragi moji suputnici blogosferom evo mene opet nakon dugih tjedan dana koji su meni u biti proletjeli. Na žalost ne stignem češće pisati iako mi svaki dan padnu barem tri teme na pamet! Još sam (ponovo, ha!) u fazi privikavanja na novi posao pa dok uskladim sve, posao, spremanje, ručkove, pranje kose (koje mi je najgora obveza od sveg tog :) prođe tjedan! Iako, dobro se snalazimo :)

 photo tumblr_inline_mh3ivmETnd1r2q70l_zpsbba0e8bd.gif

Nego, da se prebacim na temu dana! Danas vas očekuje jedan prigovarački post o - poklonima! Ok, volim poklone i nisam izbirljiva, svaka sitnica me može razveseliti ali stvar za koju sam skužila da ne volim kad ju dobijem je kozmetika.

 photo tumblr_inline_mgc7f49m4r1qh3a87_zpsbb2eab46.gif

U današnje doba kada samo među labelima možete pronaći stopedeset različitih vrsta/mirisa/okusa, teško da i sami svaki put pogodite točno ono što vam odgovara od kozmetike a kamo li kad netko drugi kupi istu za vas. Eto samo moj primjer - ja ne volim masne kreme, volim sve što se brzo upije, mislila sam da imam suhu kožu a sad ispada da nemam, jedna krema iz iste linije proizvoda od istog proizvođača mi je super dok su mi od druge iskočili prištići (a krema je noćna i nema veze sa čišćenjem lica), ruževe ne volim, sjenila samo neka, tuš mi mora imati točan kistić inače ga ne volim koristiti, gelove za tuširanje neke iz jedne linije obožavam dok mi se na miris drugih okreće želudac.. Uglavnom, skužili ste. A čak smatram da nisam neka užasno izbirljiva osoba.

 photo tumblr_m1vt7bjdhx1qihztbo1_250_zpseb0ab8be.gif

I onda mi se dogodi da dobijem ovo i ono, nakupi mi se stvari koje ne volim i ne planiram koristiti a žao mi ih baciti jer su nove i samo nastanu problemi. Plus, znate da sam u fazi rašćišćavanja koje i dalje traje i da zadnje što mi treba je hrpa kozmetike koja će mi zauzimati prostor a neće služiti ničemu.

 photo tumblr_inline_mg0u599KIf1ryb0hd_zpsb542466e.gif

Na sreću, nakon još jednog promašenog body mlijeka od kojeg se evo već 20 minuta sjajim ko masna tepsija, sjetih se da moja D2 ima totalno drugačiji ukus od mene pa hvala bogu ovaj put imam kome uvaliti ovo što me dopalo :) I zapamtite - ak kupujete nekome nešto, uzmite mu knjigu - mudri znaju da je knjiga najbolji poklon koji nikad ne fail-a ;)

Za kraj jedan random gif because of reasons O_O

 photo tumblr_inline_mfdu8imGMf1qdiiq7_zps95fa0393.gif

15 comments:

  1. Jao, meni stvarno često fulaju s knjigama! Jer, kao, ja volim knjige, pa volim sve žanrove, autore i sl. A ne volim. Knjige gledam kao ti kozmetiku. Nešto mi legne, nešto ne.

    ReplyDelete
  2. Knjige, kozmetika, soli za kupanje.. ne, ne i ne. Zadnji gif je ludnica :D

    ReplyDelete
  3. Ni ja ne volim kad mi neko poklanja kozmetiku,niko ne ubode osim moje sestre. Kupke volim samo plave :D one sto mirisu na okean il sta vec, a uvek dobijem neka egzotichna sranja i nesto sto mi mirise na babe. I kad mrzim kad dobijem dezodorans, uvek neki od kog mi se povraca, a ja mogu samo jedan da koristim i to neki od krastavca koji je onako proziran kad se nashprca. :D

    ReplyDelete
  4. Hehehehhe :))
    Nemoj me, molim te, samo u knjige..eno stoji citava Koeljova edicija, samo prasinu skuplja..
    Kod mene vredi ono - pitaj me sta mi treba i tacka :)

    ReplyDelete
  5. drago mi je zbog posla:)
    kozmetiku koja ti ne paše lako proslijedi potrebitima..to mi je nekako najbolje, umjesto da trošim nešto što mi ne paše...

    ReplyDelete
  6. Hahaha...potpuno se slažem s tobom i totalno te razumijem za pranje kose! :P
    Gif na kraju <3

    ReplyDelete
  7. Ma, stara dobra: Evo ti pare, pa kupi sebi nesto fino. :D

    ReplyDelete
  8. ne bi se slozila i s knjigom se moze failat, ukusi su i tu svakojaki, ali dobro valjda je prosjecnoj osobi lakse pogodit neciji ukus u knjigama nego u kozmetici :D

    ReplyDelete
  9. Ajme pranje kose, i moja najmrža aktivnost, dođe mi da se ošišam na kratko samo zbog te gnjavaže :)) Ni ja ne volim kad mi se poklanja kozmetika, to si volim kupovati sama jer nitko zapravo ne zna što mi paše ili treba.

    ReplyDelete
  10. kosa :( ali priznajmo si, volimo svi onaj osjećaj lijepe, čiste i sjajne kose i ponosne smo na nju :D

    ReplyDelete
  11. Ja ih zovem 'darovi za prodljeđivanje'..... ;)

    ReplyDelete
  12. Hhahaha zadnji gif.
    A u pravu si, znaš da jesi.

    ReplyDelete
  13. I meni je gore s knjigama, toliko pogresnih da je to strasno, a kozmetiku opet volim, ako mi sta ne odgovara lako je dalje proslijedim, dok musterije za knjige i nemam puno :)

    ReplyDelete
  14. Ovaj zadnji GIF je čisto horor :D Ja inače volim dobiti kozmetiku, posebno mazalice i slično :)

    ReplyDelete
  15. Vjeruj mi, i s knjigama je moguće pogriješiti, nekad i više nego s kozmetikom! :)

    ReplyDelete