31 August, 2013

Linkovi, Vlog & Puci Koja Jede Chinese Food

Pozdrav narode!
Napokon je vikend, jej! Jučer sam prvi put išla u Wok'n'Walk. Sviđa mi se, usluga je dobra, hrana još bolja, ima je puno, uglavnom svaka čast. Sviđa mi se što se i kod nas otvaraju takve stvarčice sve više i više, a ne da je jedini izbor za takeout pizza ili nešto iz pekare. Puci je bila oduševljena ostatcima :)

 photo chinese_puci_1a_zpsbb6f5de0.jpg

Danas sam imala probno snimanje vloga. Dosta drugo pratim razne vlogove na netu i sviđa mi se kreveljenje pred kamerom pa razmišljam da i ja uvedem vlog ponekad. Skratilo bi mi vrijeme koje provedem tipkajući :)

Odgovor na upite za eBay stvarčice, evo linkova:

Link za zeko pernicu

Link za kozmetičku cvjetastu torbicu

Usput na eBay-u ima hrpetina različitih stvarčica, pa ako ne želite biti copy-paste samo guglajte stationary ili pencil case u ovom slučaju :) Toliko je medenih stvari da ne znam što bih prije kupila :)

Toliko za sada, gibam biti dobra domaćica :)

4 comments:

  1. Puci kinezica :D a vloganje, vrijeme koje trenutno provedes tipkajuci ces tad vjerojatno provest editirajuci video XD al pocni snimat bilo bi fora malo i gledat te :)

    ReplyDelete
  2. Puci je medena kao i uvijek :D
    Št se vloga tiče, go for it! Ja inače uživam u gledanju tuđih vlogova, palo mi je na pamet da se i ja okušam, ali zasad je to još uvijek samo ideja. :D

    ReplyDelete
  3. Meni je žao što mi imamo tako mali izbor stranih kuhinja. Volim ja ćevape i pitu, ali...

    Puci je pravi slatkiš <3

    ReplyDelete
  4. Puci je genijalna ovdje :))
    Mi smo ovdje nažalost i dalje osuđeni na pizzu i pekaru, vrhunac su peciva u Lidlu :/

    ReplyDelete