25 August, 2013

Thanks For All The Fish

Mislila sam danas tipkati svoju priču dalje ali priznajem - totalno sam nemotivirana i da priča ne ispadne nabrzinu našvrljano sranje, odgađam ju trenutno za neke više inspirirane dane (ili dok ne kupim southern, that is xD ). Danas će post biti Bitchy style - male stvari zbog kojih sam sretna i zahvalna.

Počnimo današnjim danom - jutro je započelo kišom koja lije kao iz kabla, čajem od jabuke & cimeta, dobrom knjigom. Ne može biti bolje. Zahvalna sam i na kavi s puuuuno mlijeka (što moj D zove blasphemy) koju sam taman popila prije početka pisanja ovog posta. Iz moje cat cup naravno. Na kojoj sam također zahvalna.

Kad smo kod toga, zahvalna sam što imam moju Puci, što je operacija prošla ok i što je mala mrcina sve slađa svakim danom. Naučila je sama se zavući pod pokrivač i to nam je glavna atrakcija ovih dana.

 photo Photo3051_zps3b0d6d6e.jpg

D kaže da ju je vidio kako se popela na šank i pokušava otvoriti vrata spavaće sobe ali je još prelagana da svojom težinom stisne kvaku. Iduće će vjerojatno biti da piše moj blog dok mene nema doma. Tako da ako jednog dana iskoči post o tome kako je tuna super, znate tko ga je pisao.

Kad smo kod tune, zahvalna sam što sam malo manje lijena pa si pakiram ručak svaki dan na posao i više ne moram grickati suhe prstiće.

 photo Photo3130_zpsaae0449e.jpg

Za sutra si planiram napraviti bento u onoj pravoj bento kutiji pa ću imati ručak na dva kata :)

Kad smo kod posla, zahvalna sam što ga imam pa makar ne voljela ni ured, ni posao, ni ništa.. Al bar se mogu naslikavat ko kreten kad mi je dosadno :D

 photo Photo3143_zpsf7d4269a.jpg

Zahvalna sam i na onoj maloj tramvajskoj stanici koja mi izgleda kao stanica u nekom malom slavonskom selu, na kojoj mogu maštati da sam u nekom drugom dobu a ne u ovo mmodernom užurbanom trči trči trči krepaj vremenu.

 photo Photo3124_zpsb95e4ceb.jpg

Vratimo se doma - zahvalna sam na novom & meni prvom stalku za torte, zelenom na bijele točke. Jest da sam do sad u životu napravila samo dvije torte ali nisam mogla odoljeti stalku.

 photo stalak_zpsaf501997.jpg

Zahvalna sam što sam ovaj vikend imala priliku poslagati i organizirati hrpu stvari po stanu jer nam je sve bilo zbrkano. Znate kak ide - sve složite po ormarićima i ladicama, onda sve to koristite i nakon 2-3 mj kao da niste ništa slagali, pa ajmo nanovo.

 photo spajiz_zps055a33b6.jpg

Složila sam i organizirala - ladicu u noćnom ormariću, ladice na radnom stolu, ormariće u kupaonici, ormarić u kuhinji i ovu policu u špajizu. U špajiz sam samo dodala još neke stvari u biti jer sam ga službeno slagala par tjedana ranije. Obožavam slagati i organizirati stvari. Saznala sam da je u USA-u to ofišl zanimanje - professional organizer. Meni se taj posao čini san snova, obožavam planirati, slagati i organizirati stvari. Možda bih trebala pokrenuti biznis :)

Zatim sam zahvalna na malim lotrama/kaksevećkaže, s 2 stepenice koje mi stoje u kuhinji (služe mi kada trebam nešto dohvatiti s najviših polica) koje mi dok kuham služe kao stolica za čitanje :)

 photo Photo3128_zps9f4dd06b.jpg

Zahvalna sam i na kuhanju, obožavam kuhati i sjeckati. D je u zadnje vrijeme opsjednut Gordon Ramsay-evim showovima pa je rezao luk s ogromnom nožinom koju ja inače nisam koristila pa sam sad i ja počela tako rezati i totalno mi je fora.

Zahvalna sam što pada kiša i počinje jesen ♥ Zahvalna sam što na eBay-u ima hrpa stationary stvarčica koje mogu jeftino kupiti a da izgledaju premedeno. U petak mi je stigla jedna stvarčica..

 photo Wholesale-Cute-Smiley-Diary-Sweet-Candy-Notebook-font-b-Mini-b-font-Memo-Notepad-with-PU_zps7f98c8a7.jpg

..a ove za sada putuju ♥

 photo AAA0841_zps01991aa1.jpg

To i činjenica da imam barem malo love za trošiti na druge (posebno sada kada kreće sezona rođendana) me drži na ovom poslu, s kojeg nerijetko želim pobjeći.

Zahvalna sam na svim prijateljima, "pravim" i blogo, ja ionako živim na netu već zadnjih 15 godina tako da su meni oni svi isto :) ♥ Ljubim vas sve posred čela.

Zahvalna sam na svom krevetu, na tih 180x200 centimetara sreće :)

 photo Rottenecards_9526124_xm2zr85bjs_zpsd955ae52.jpg

Zahvalna sam na planovima koje imam, na mom mozgu koji može planirati 5 različitih eventa u totalno različito doba sa tisuću detalja (makar u isto vrijeme ne može zapamtiti ime novih osoba, posebno stranaka na poslu -.-)

Zahvalna sam na svome stanu, na svojim knjigama, na svom "drlogu", na hrpi torba koje imam (ali planiram kupiti još jednu, na što se D hvata za glavu kad čuje), na soknama.. Sokne ♥

 photo Wholesale-lots-Lovely-Cartoon-Animal-font-b-Socks-b-font--font-b-Cute-b-font_zps295ae0d0.jpg

Za kraj, zahvalna sam kao i uvijek na ovom blogu, na svim ljudima koji me čitaju, na svim komentarima, na stvarima koje sam naučila uz vaše blogove, na mjesta koje kao da sam posjetila uz vaše postove, na kreativnosti i bojama i snovima i planiranjima koje svi vi imate i koji me nadahnjuju da budem još bolja i da činim još više, kako za druge tako i za sebe.

 photo 1350586596789_7197125_zpscb2d54b1.jpg

Uz zvuk grmljavine, završavam ovaj post i već unaprijed se zahvaljujem pljusku koji, nadam se, dolazi :) ♥

10 comments:

  1. Replies
    1. E te nisu moje, slika s google :( Ali mi je dalo ideju što iduće da tražim na eBay-u xD

      Delete
  2. pucika :D mini smiley diary je super, cini mi se kao nesto sto bi mi dobro doslo, moleskine mi je pri samom kraju pa sam sad u potrazi za novim notesicem koji ce mi sluzit kao mozak

    ReplyDelete
  3. zahvalnost je divna stvar, jelda? :)
    i samo se širi, ko prehlada.
    inače, ja svaki put umrem od smijeha kad kod tebe pročitam "špajiz" jer svi znamo "naravno" da je pravi izraz "špajza". sad će ispasti da imaš neku drugu riječ za šefarku (ono za juhu).
    što se tiče posla..imaš nešto što ti daje novce. neće trajati zauvijek, i doći će bolji dani.

    ReplyDelete
  4. Ovaj post podiže raspoloženje :)))
    Sokne su preslatke, volim kad vidm da nisam jedina opsjednuta šarenilom sokni! Ebay stvarčice su preslatke!

    ReplyDelete
  5. kad pročitam ovako dobar post i ja sam još više hepi!! :D
    morat ću i ja malo na eBay kupovati slatke stvari, nemogu odoljeti takvim sitnicama (novčanik zato može) :)
    e da, nisam sigurna ali mislim da se kažu lojtre :D

    ReplyDelete
  6. :* :* <3. Šaljem ti virtuelne ljubavi tone!

    ReplyDelete
  7. Molim linkove sa ebaya!!! ;)
    Mini smiley diary je premedeni...

    ReplyDelete
  8. Zdravo :)
    Citam te vec dugo vremena, ali nisam imala potrebu da nesto komentarisem :) Divan ti je blog i stvarno uzivam u tvojim postovima :) Za bento nisam nikad cula, ali me fasciniralo :) Voljela bih da stavis linkove ovih stvarcica koje si narucila sa Ebay-a buduci da su preslatke :) Mini smiley diary sam pronasla, tako da za njega ne moras postavljati link :) Hvala unaprijed.
    Llijep pozdrav.

    ReplyDelete
  9. Jooj, ja nisam ni videla ovaj post, nije mi iskocio nigde, bad bad blogger.. Bas je lep post, pun pozitivne enerije.. :) I blogodrugari tebe vole.. :**
    I da, i ja sam sinoc pored vodoinstalaterskih majstorija, slagala spajz i sad je sve na svom mestu i ja volim da slazem.. :D

    ReplyDelete