31 August, 2013

What's In Your Bag No2

Evo ga, moj prvi vLog :) Nemojte biti prestrogi prema njemu i ne, nije snimano u wc-u, samo po mraku pa je kvaliteta malo fucked up :)

18 comments:

  1. moar moar :D maca torba je preslatka :) i ovom videu ti definitivno fali jedan videobommbing od strane Puci. ^_^ ne smatram se teganom jer sam jucer pricala o svojoj torbi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puci je uskočila kroz krovni prozor negdje u pol snimanja, pa sam rekla da je debela mrcina ušla xD Al nije došla do mene :D

      Delete
  2. ono što slike ne mogu prenijeti, je tvoj seksipil. baš si mi kokasta u vlogu.
    snimaj češće.

    ReplyDelete
  3. Kao sto sam rekla u chatu, ja sam se zaljubila u Misty! :D
    Gledala sam ceo video sa kezom. :D Tako si mi sva lepa i slatkasta i imaš tako lepe stvarčice u torbi, žaba, novčanik kornjača, bento, pa mini bento kutijica...tako sam i zamišljala da će biti svašta zanimljivog unutra. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti si mi rezerva, ak odlucim pobjec sa svadbe dodjem tebi xD Mile ce me morat trpit hahaha

      Delete
  4. I ja sam pohvalila video sinoc, al ajd i ovde.. Bas mi se svidja kako si to odradila i nekako mi taj tvoj glas i ide uz tebe, kao da sam te tako i zamisljala.. Obicno kad cujem blogerke kako pricaju, razocaram se, kod tebe nije bilo tako.. :D Ja cu ti maznuzi tag, ali necu da se snimam, sramota me je,hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajde snimaj se xD Ak ja mogu ovakva bangava :D

      Delete
  5. Jeej, video! :D Pogledah i uopće nije predug. Volim duuugačke videe.
    Baš si simpatična i zabavna :D Nadam se da ćeš snimati i ubuduće :))

    ReplyDelete
  6. BANG! tagirana sam :D
    volim tagove :D

    ReplyDelete
  7. Ćao draga Misty! :)
    prije neki dan sam otkrila tvoj blog i moram ti priznati da mi u posljednje dane on vrijeme krati! :) čitam sve tvoje stare postove i suosjećam u puno stvari (stigla sam do http://velikaljubavnamalokvadrata.blogspot.com/2012/12/christmas-list.html)! šta da ti kažem kad je 3h a ja čitam i dalje! pogledala sam i video i super si simpatična, i slažem se sa komentarom od Zube!
    a još si i slavonka, i nzm jel sam dobro čula da si spomenula čepin-osijek u videu, ili mi se pričinilo, ali ako si iz čepina i ja sam isto!
    iako pišem blog o modi, tj. ne može se ni reći da ga pišem koliko je to rijetko, volim čitati više ovakve -životne- kako ja to zovem, blogove. imaš slatkog mačka, i iako ja nisam ljubitelj, neki strah od djetinjstva, uživam čitati tvoje crtice o Puciju i gledati slikice koje stavljaš. i moj dečko je imao do nedavno isto crnog, zvao se Medo i imao je čak 13 godina i auto ga je pred kućom pokupio, a baš se pazio :( ugl. da ne dužim previše, odsada čitam i gledam svaki tvoj video, a sad se bacam na čitanje tamo gdje sam stala! puno pozdravaaaa! :**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Svaka čast što ti se da toliko čitati :) Ajde bar neke koristi od tog mog bloga hehe :) Da i ja sam iz Čepina :) Puci je skraćeno od Pucika i curica je ona, beštija jedna :D Da je muški ne bi bila tak zločesta haha :)

      Delete
  8. Kako si hajpeeer :D Al super si mi, jako prirodna pred kamerom, samo što više videa <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ak misliš da sam ovdje hyper ček da vidiš idući video haha xD Ja sam uvijek takva, u mojoj obitelji svi jako brzo pričaju, navika :D

      Delete