14 September, 2013

Razbijanje Vlog Combo-a

Da ne bi ispalo da ovih dana samo vlogam (makar mi je to puno jednostavnije priznajem) evo jedan kratak post o tome što trenutno radim i s čime se bavim. Posao je ok, ali kao i uvijek - meni to nije dosta. Pa sam si uzela učiti neke nove stvari i nove programe, organizirati poslovne i art profile i koraknut u nekom novom smijeru. Ne bi ja bila ja kad ne bih nešto novo započinjala svaka dva mjeseca :)

Puci mi je neki dan osakatila prst tako da je pranje suđa sada na mom D. Ovisna sam o kavi i dalje, iako mi je Bitchy neki dan donjela prefini kap'ćino od karamele (obožavam karamelu ♥) pa sad naizmjence kuham kavu i kap'ćino :)

Kako nas je onaj fotograf zeznuo, imala sam blagi bridezilla živčani slom ali našli smo novog. Onog kojeg sam spominjala u vlogu ipak neću uzeti jer mi se ne sviđaju njihovi videi, baš jadno i seljački izgledaju a ja želim nešto spešl. U ponedjeljak idemo na razgovor s ovima i nadam se da će sve biti ok i da ću napokon biti mirna što se fotografa tiče. Tako da sad i fotograf i bend idu iz Zagreba. Troškovi, troškovi..

Smišljam dodatne boje za svatove, u biti mi je kumina haljina dala ideju pa na kraju možda ne bude samo crveno-bijelo-crno već ću ubaciti još neke nijanse da ne bude monotono.

Inače, ništa novo i divlje se ne dešava, mislim da je i ovo sa svadbom dovoljno za sad. Ja odoh dalje čitati svojih stopedeset pdf-ova i ak bog da, nešto će i ostati u ovoj glavi :) Uživajte u vikendu i tipkamo se/vlogamo uskoro! :)

 photo 0625_workfromhome_630x4201_zps4e7763d6.jpg

4 comments:

  1. Aj skicni jedan frajer i bidermajer na bogspotu :)Zena ima hrpeeetinu dobrih ideja ..mozda ti se nesto dopadne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vec sam prije gledala ona njena vjencanja al meni je to mal pretrpano (iako su jako lijepa vjencanja), nemam ja vremena uredjivati hotelsku sobu i salu s milijon detalja prije toga, posebno kad je u drugom gradu. Kod mene ce to sve bit jednostavno a za boje sam vec vidjela kombinacije kod cvjecara sto mi se svidja da rade tak da nemam puno brige :)

      Delete
  2. Jeee, pravi pisani post :D.

    Ja jedva čekam da vidim tvoje vjenčanje (valjda ćeš nam pokazati bar malo :)) jer mi se čini da će biti pravo kul :D.

    ReplyDelete
  3. žao mi je za fotografa. uz sve planove, još se stvari putem zakompliciraju. dobra stvar je, i to će završiti.
    bitno je da će ti se dragi ljudi podružiti s tobom i dečkom, proslaviti vjenčanje i zaželit vam sretan put u život, zar ne? :)
    inače, ako fotografi zapnu, znam ja jednog s kim su mladenci bili zadovoljni, pa javi.

    ReplyDelete