13 September, 2013

Stationery Obsession

Danas opet vlog i priznanje - skoro sam kupila Hobbit dnevnik u Algoritmu malo prije ali sam se, sjetivši se ovog vloga, ipak suzdržala :)

12 comments:

  1. Ista sam kad su u pitanju te bilježnice, prelijepe su mi i sve bi ih pokupovala i onda mi bude žao početi pisati išta unutra jer su mi divne xD

    ReplyDelete
  2. Lega Lega rules;) Moj život je promijenio Moleskineov rokovnik sa Malim princom, a sljedeći fetiš mi je Black Roko, nadam se da ga Algoritam još uvijek ima... P.S. I moja mama ima svoju tekicu za recepte, a ti si baš kjut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam jučer bacila oko na crnu verziju Hobbit notebook-a, uf, slin slin :)

      Delete
  3. Ja nikako nisam fan vlogova i nadam se da ćeš ponekad i da nam piiišeeeš :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eo pišem, pišem :) Znam i ja nekad više volim čitati blogove nego gledati vlogove, ali me uhvatilo snimanje zadnjih dana :D

      Delete
  4. Aaa kako kul stvari imas.. I ja imam gomilu rokovnika i stikera i nikad mi nije dostaaa! :D

    ReplyDelete
  5. Vlog! Vupidu! :D
    Baš si lepa! :) Kao Sneguljica! :D
    Jao kako lepi rokovnici @_@ Ja imam jedan na Klimtovo drvo i konačno sam posle dve godine počela da pišem u njemu. :D
    Zeka pernica! pre pre prekjut! :)
    Daj nam neki fin recept iz te knjizice ili pricaj o kuvanju. Kuvajte sa Misty! xD Ahahaha grdićeš me zbog ovoga! :D

    ReplyDelete
  6. jao koliko rokovnika i cudesa, ja sam prije bila ogroman fan stationerya ali sad ga nemam bas kako koristit pa onda ne kupujem. Sjecam se te tvoje price o dnevnicima, ja svoje nemam srca unistit iako i bilo pametnije ^_^

    ReplyDelete
  7. haha, super si mi baš! totalno neka otkačena i zanimljiva! i sarah key rukovnik je preprepreeeemeden! :) ja imam jako puno tih malih rukovnika/blokića šarenih, i adresara (tak ja zovem taj rukovničić u kojem se pišu brojevi tel.i eventualno adrese), a u zadnje vrijeme sam počela skupljati bilježnice (male/velike) koje su mi super slatke, tako da gdje god odem a da nema kod nas tu, odmah uzmem! inače, imam jednu kutijuu u kojoj imam puno listića od raznih blokića iz doba kad sam bila mala. ugl. skupljala sam ono kad su bile faze mijenjanja, mi cure smo se mijenjale za listiće iz blokića šarenih i ludih, i dnevnika i rukovnika. a i svi su mi uvijek davali jer su znali da to skupljam, i iako je prestala ta faza imam ih još uvijek sve, kao i kovertice, pa tako kad pišem nekom nešto, uvijek to iskoristim. eh, sad sam se sjetila da imam i nekih šarenih rukovnika, ali većinom su moji svi neki ozbiljni koje sam dobivala od tate s posla i sl. IHh i šta sam još skupljala? eh, imam brdo salveta, iako ne znam tko ih prije nije skupljao, i imam puno vrećicu figurica iz kinder jajeta(jer prije su se stvarno dobivale zanimljive figurice, sada sam htjela skupljati štrumfove, i pojela sam već sigurno 10kinder jaja u zadnji 10ak dana i niti jednog štrumfa nisam dobila nego neke gluposti za sastavljanje :( - a obožavam štrumfače), i da, skupljala sam od voćnih jogura poklopce i po njima slikala. hahha. imam još te svoje prekrasne dječje crteže :D i sličice, imam i te male žabice i pingivne i smajlove, i pčelice i svih tih čudesa, neke su ostale na toj plastici na kojoj se zapravo i dobiju, a neke su u dnevnicima, neke po sobi, a neke u albumima. ugl. skupljaš sam svega, i sve mi žao baciti. i također, toliko rukovnika a svi mi zjape prazni, jer uvijek koji započnem pišem 10str. i odustanem. morat ću i ja nešto poduzeti po tom pitanju :)a mama je već ispunila 3 svoje teke za recepte i kolače. i ja ću jednog dana, kada budem sretno udana! :D inače, super si ti vlog, i moram ti se pohvaliti da sam pročitala cijeli tvoj! :)

    ReplyDelete
  8. Simpatično :D. I ja imam ogromnu želju u ovo doba opustošiti police sa školskim priborom u dućanima i uvijek svratim na taj dio i pasem oči, ali ne kupujem :/. Držim to još uvijek pod kontrolom, barem za sada. Mislim, kupim ono što mi baš treba... Rokovnike i ja obožavam, ali onda mi je žao pisati unutra. Tako da pišem u obične bilježnice.
    Obožavam gel kemijske. Ne znam odakle ta fasciniranost njima (ok, znam, zato što su zakon). Volim od običnih do šimerastih. Jednostavno ih obožavam.
    Baš ti zavidim na pisanju i dobivanju pisama :D. Kao klinka sam imala tako sličan komplet za pisanje pisama, ali čak niti tada si to nitko nije slao. U ranim tinejdžerskim danima sam imala neke 'prijateljice' za dopisivanje jer nije bilo neta tada (izlazili su oglasnici za te stvari, ne znam da li se sjećaš :D), ali to su bile godine kad se nije smjelo pokazati da si mek na pastelne boje i medvjediće, lol.
    Samo ti vlogaj. Meni se sviđaju tvoji blogovi, ma o čemu pričala i nemoj raditi kraće videe. Meni su super upravo dugački :D.

    ReplyDelete