15 September, 2013

Tiny Surprise Date

Jučer sam išla na surprise dejt odn došao dragi do mene (iz radne sobe, jer ak smo oboje u radnoj ni jedno od nas ne napravi nikakav posao :) i rekao ajmo nekud. Ajmo. Obukla novu točkastu haljinicu iz H&M-a, novu čipkastorukavičastu majicu iz New Yorkera i marte i ajmo. Kud ćemo? Nemamo pojma. Ajmo do Zrinjevca. Normalno da se danas ništa nije dešavalo ali romantični ugođaj nikad ne škodi.

Hoćemo bubble tea? Mogli bi, usput nam je. U bubble tea trgovinici se sjetih da želim probati mochi. Kupismo dva, od zelenog čaja i marelice.

 photo tumblr_mt69hacAYJ1siyofco1_500_zps9076cf69.jpg

Nije mi bilo nešto pretjerano fino, kao preslatki gumeni bonbon punjen pekmezom. Nismo ni pojeli ta dva, iako su dosta mala. Bubble tea mi je bio super kao i inače a dragi se zeznuo, uzeo bubble choco koji je imao odvratan okus. Kažem ja kad uzimaš bubble tea uzmeš TEA ne choco. Ipak i ovaj moj nam je bio dovoljan. Nastavili smo sa šetnjom po centru.

 photo tumblr_msifg7suSw1s2l4n1o1_500_zps680ff286.jpg

Totalno fenci smo produžili Tkalčom, vidjeli i bivali viđeni. Volim Tkalču, kao da sam u nekom ogromnom dnevnom boravku. Na pol puta nam je palo na pamet da bi mogli u kino. Otišli do Kaptol centra ali izbor nam bio katastrofa. Vratili se nazad do trga, pokupili krumpiriće u novom surf'n'fries koji se sad zove ne znam kako, jer to mjenjaju svakih pet minuta.

Odlučili skočiti do Branimir centra, tamo je kino bolje. Putem prošli kraj birca koji se zove The Beertija :D Totalno fora, drugi put moramo tamo navratiti.

Izabrali film, otišli u kasino na kaf'cu/pivo i iš u kino. Film je bio dobar, prejela sam se kokica i ajd doma.

 photo tumblr_mrk23lDpqh1stdzqxo1_500_zps85f7acc5.jpg

Najsretniji smo kad ulazimo u naš stan. I tako je prošla naša subota navečer, s puno smijeha i zezancije i ljubakanja kao da nam je šesnaest i držanja za ruku ♥ Drago mi je da sam se dala izvući iz stana jer sam prvo bila mal ono bljeh, ne da mi se nikud. Kako ste vi proveli jučerašnji dan?

10 comments:

  1. Radila, pokisla, smrzla se, zarovila se u blato, potpisala kapitulaciju oko jedan nocom i otisla na spavanje pa me u 2 opet zvali na posao..divna jedna subota..

    ReplyDelete
  2. ova tvoja subota zvuči super:)
    i ja sma imala divnu subotu, baš sma zadovoljna njome

    ReplyDelete
  3. prva subota bez djece nakon puuuuno godina, na brodu, ne trebam dalje ništa reći...

    ReplyDelete
  4. aaaww bas vam je bilo lijepoooooo =D hocu i ja =D
    <3

    ReplyDelete
  5. Ljuuuubaaaaaaaaav, ljuubaaaaaav! :D <3

    ReplyDelete
  6. :D a to je bubble tea, ja sam mislila da je to actually neki caj XD koji ste film gledali, jel bio cemu?

    ReplyDelete
  7. Joj moraš u Beertiju! Meni jebila druga soba čitavo ljeto :) I probal belgijske voćne pive... Kastel, Kriek i ostalekojimaneznamselovatime. To die for <3

    ReplyDelete
  8. Zvuči kao da ste se odličmo proveli, sigurno vam je zapravo bilo još bolje :))

    ReplyDelete
  9. Gumeni bomboni punjeni pekmezom zvuče bljakić :D
    Super ti je ova gradska fotka. Baš bih prošetala njome (držeći se za ruke ofkors). Nisi napisala što ste gledali :D.

    Moja subota je bila bezveze. Prespavala sam ju, kao i nedjelju i petak i četvrtak :bolest:

    ReplyDelete