01 December, 2013

Lovely Lovely Things

 photo DSC01745_zps3d5daa6b.jpg

Stvarno volim svoj rođendan. Što sam starija to ga više volim. Nekako mi se čini da sam manje voljela rođendane dok sam bila klinka nego danas. Volim čestitke, volim čestitke od ljudi od kojih to ne očekujem, volim jedan dan govoriti - ne moram danas ništa raditi jer mi je rođendan, volim plutati u moru ljubavi koje stiže sa svih strana i volim - poklone haha :)

Pa da vam se pohvalim što sam ove godine sve dobila :D

Prvo je stigla kreativna svinjica kasica od E iz Kalifornije koju sam i obojala :) Stigla je dosta rano pa sam ju stigla srediti do rođendana :) Od njega uvijek dobijem neke kreativne darove koje najmanje očekujem :)

 photo DSC01432_zps979adfc7.jpg

Dragi mi je spremio divno umotan xD poklon u kojem je bilo više malih poklončića i porukica ♥ Dobila sam knjigu i čokolade i sat i Wreck This Journal o kojem još budem napisala poseban post :)

 photo DSC01606_zps436cedc6.jpg

Od D1 sam dobila oooogroman paket (kutiju je zaplijenila Puci i igra se u njoj) a unutra - predivan Snoopy šlafrok, tople zimske čarapice sa sobovima ♥, predivna čestitkica, sviječica sa sovicama, labello za moju kolekciju i još čokolade :)))

 photo DSC01617_zps7e863f6c.jpg

Bitchy me je oduševila knjigom/rokovnikom za recepte za koji dajem časnu izviđačku da neće biti samo još jedan neispunjeni rokovnik na polici već će dobiti svoje receptiće :) Uz to mi je kupila Roald Dahlovu knjigu weštice :D ♥, preslatki bookmark (jer bookmarka nikad dosta:), privjesak s Matildom koja liči na mene i moj noćni ormarić, i dvije medene sovice svijećnjaka :) Privjesak je prezakon i dobio je počasno mjesto uz bff privjeske na mojim ključevima gdje se nalaze sve meni bitne osobe :)

 photo DSC01686_zpsf3be40a6.jpg

Od šogija dobih alkohol (jeej), čokolade (jeeej) i bon za H&M (jeeeeeej :D) Sveki mi je kupila ogrlicu sa medenim malim glitter crnim srcem ♥

 photo DSC01749_zps229d0d0e.jpg

Danas smo išli na ručak kod svekra i svekrve ali na žalost moja šogi i nećakinjica nisu mogle doći jer nam je bebara bolesna :( Ali sam im zato poslala dio torte koju sam pravila za tu prigodu.

 photo DSC01739_zps238fcb08.jpg

Malo su mi točke ispale grbavo ali je okus bio super pa kog briga, početnik sam s tortama pa mi se mora oprostiti grbavost :)

I za kraj - jučer sam išla s D-om u grocery shopping pa sam svratila u Bipu i kupila si par sitnica, između ostalog i moju prvu Q10 noćnu kremu :)

 photo DSC01727_zps95aa9d92.jpg

Štaš, ipak sam sada stara baba haha :)))

Hvala svima koji su mi čestitali, nadam se da ću i iduću godinu dočekati uz vas i vaše blogove i da će ova godina biti the best ever jer ipak je idući rođendan okrugli i želim ga dočekati totalno fabulous :)

10 comments:

  1. Sretno, sretno! Odlični pokloni, oborio me ogrtač i tekica za recepte! :D

    ReplyDelete
  2. sretan ročkaaas! :** koji veseli i šareni poklončići, wooow! stvarno si okružena super ljudima oko sebe!

    ReplyDelete
  3. srećan rođendan! želim ti puno divnog mačećeg maženja, da budeš voljena, da lepe reči sipaju iz tebe i da odradiš to venčanje baš onako kako ga zamišljaš. i naravno puno zdravlja i onda još malo para :)

    ReplyDelete
  4. Sretan rođendaaan!

    Uh, kakvi pokloni, sve bolji od boljeg :). Ja želim How to be an explorer of the world i Everything is connected od Keri Smitha <3.

    ReplyDelete
  5. Jao totalno sam ljubomorna na wreck it journal hocu to, jel se to moze kupit kod nas il je D bio toliko dobar i narucivao preko neta

    ReplyDelete
  6. Sve mi se svidja, hihi.. I hocu i ja malo ove tvoje torte.. :D

    ReplyDelete
  7. Krasni su pokloni, baš se vidi da su birani s puno pažnje i ljubavi :)

    ReplyDelete
  8. Krasni poklončići!
    Bon za H&M i rokovnik za recepte i lančić od svekrve mi se najviše sviđaju iako je sve krasno. Tu bilježnicu za recepte sam već negdje vidjela ali mi je bila malo skupa pa sam se predomišljala da li da ju uzmem ili ne i onda sam na kraju teška srca odustala.. ali se nadam da ću ju kad tad uspjeti nabaviti. Ima da ju cijelu ispuniš <3
    I da, i ja kako starim tako sve više volim svoj ročkas.. i uvijek ću ga voljeti.. i kad budem baka :)

    ReplyDelete