02 December, 2013

Wreck This Journal Adventure Begins

Kao što sam obećala, napisat ću vam post o jednom od poklona koje sam dobila a riječ je o..

 photo wtj_zps60e190db.jpg

Od kad sam prvi put ugledala to malo čudo, željela sam ga i totalno diskretno D-u poslala 35 linkova na razne primjere uništenog dnevnika i surprise, surprise, evo ga među mojim poklonima. Kako je samo znao ♥ :) Evo o čemu se radi - Wreck this journal je knjižica sa nekih stotinjak strana a cilj je kreativno ju uništiti. Svaka stranica (odn svake dvije, dakle kad otvorite ili lijeva ili desna) imaju po jednu zapovijed što s tom stranicom činiti. Od običnog šaranja do.. no, pa pogledajte sami..

 photo kolaz_zpsedad0849.jpg

Inače sam perfekcionist i k tome jedna od onih osoba koja se zgraža kada netko napravi "umjetničko djelo" tako da išara ili izreže knjigu pa mislim da je ovo odlična kreativna vježba a i pomicanje granica comfort zone za mene. Za sada sam ispunila samo jednu stranicu

 
ali mi je cilj u narednih godinu dana ispuniti/uništiti sve stranice :) Primjera radi, evo kako je tuđa knjižica izgledala nakon što je ispunjena do kraja..

 photo b_a_zpsea644001.jpg

Priznajem strah me je i ne znam kako ću se natjerati na to da uništavam nešto što sam navikla voljeti i čuvati. Odlučila sam također updejtati vas sa rezultatima uništavanja. Po mom računu trebam "uništiti" dvije stranice tjedno da bi za godinu dana riješila sve zadatke. Jedan mali challenge za mene, ljubiteljicu challenge-a :)

Knjižica nije jedinstvena, spisateljica (ili kreatorica, kakogod) knjige Keri Smith napravila je hrpu sličnih knjižica..

 photo keri-smith-wreck-this-journal-collection-4-books-set-90412-p_zpsd72e1543.jpg

..pa ukoliko do idućeg rođendana uspijem uništiti cijelu knjižicu ( ja, slavna po odustajanju od već navedenih challenge-a) nagraditi ću sama sebe s još jednom. Ili možda cijelim setom *drool drool*

 photo 9780399168178_p0_v1_s260x420_zps65d60726.jpg

Iako je moja knjižica stigla s Amazona zajedno s Demonologijom, samo za vas sam googlala i pronašla dvije u Algoritmu, koje možete pronaći na OVOM i OVOM linku.

Napunila sam 29 godina, vrijeme je da naučim da kada se nečeg uhvatim to i završim, i s ovim malim uništavačkim projektom nadam se da ću i uspjeti. Držite mi fige, šaljite uništavačke misli & let the wrecking begin..

14 comments:

  1. meni su super projekti :)
    ja sam si odlučila "napraviti projekt" ovu zimu, i dok zima ne završi srediti svu garderobu koja zahtijeva iglu, konac i šivaću mašinu, te konačno učiniti nešto od brda materijala koje sam kupila da zauzimaju prostor.
    sretno s knjižicom!

    ReplyDelete
  2. Jedva cekam da vidim kako ce ovo da izgleda! :D

    ReplyDelete
  3. da, ima ih u algoritmu i sva sreća da nisi to lajkala na fejsu, jer sam ja i njih škicala kad sam ti tražila poklon :D

    ReplyDelete
  4. Super! :D Jedva čekam da vidim, jako mi se svidja onaj deo gde trebaš da pojedeš bombonu pa da lizućeš xD Ali ono za tuš... O.O :D

    ReplyDelete
  5. Jao jao jedva cekam vidjet kako ce izgledat, nedavno sam saznala za ovo i bas mi je kul, super da se moze kupit kod nas, srecom nije prebezobrazno skup iako bi mogao bit i jeftiniji :D

    ReplyDelete
  6. Is, ja bih ju odmah prvi dan do kraja izuništavala :D

    ReplyDelete
  7. Ajme, fotka s ovim popunjenim :o
    Sviđa mi se ideja, ali bi mi žao bilo da na kraju izgleda kao u raspadu. Ali tako mi se ideja sviđa! :D

    ReplyDelete
  8. Baš me zanima kako će to sve na kraju izgledati. Ja ne bi imala srca nešto tako lijepo tako uništavati :). Ali slažem se da je ovo dobra vježba.

    ReplyDelete
  9. ovo je skroz fora :D sretno s uništavanjem i nema odustajanja!

    ReplyDelete
  10. Sretan rođendan :)

    Poklon je genijalan..... Baš ono pre!

    p.s. imamo iste taktike kad su pokloni u pitanju hehehe

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. E nemam pojma, evo ti njihov sajt pa baci oko

      http://www.apm.hr/?gclid=CP6N6uvc_MICFSQHwwodLwIAJA

      :)

      Delete
  12. Samo da pitam gdje ovo ima kupiti ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zna biti u Algoritmu, al sam ja svoje kupila s Amazona, što sam i napisala u postu. Imaš i linkove za Algoritam ;)

      Delete