11 February, 2014

Cheap Peep - 78 Eyeshadow Palette

Napokon mi je stigla paleta s eBay-a. S ovim proizvodom se borim već pola godine. Prvo sam se nećkala - hoću naručiti, neću naručiti.. Pa na kraju i jesam. Pa se odjednom trusted seller pretvorio u onog bez oznake trusted. Naravno, paleta nije stigla a ja sam dobila nazad svoje novce. Ipak, nisam odustajala, naručila sam od novog sellera i evo, ni dva tjedna kasnije - tu je!

 photo 2_zpsab201d3d.jpg

Ja inače šminkam samo oči, ruževe, pudere i slično ne volim pa mi je ova paleta savršena. Sadrži sjenila i rumenila. Opet, nisam fan rumenila, osjećam se kao neka rumena seljanka s tim na faci ali možda ako se istreniram koristiti ih i zavolim :)

Zašto je ovo u Cheap Peep rubrici? Naravno stvar je u cijeni. Za ovu paletu izdvojila sam 75 kuna, što je jako jeftino kada usporedite sa cijenom npr onih setova od po četiri boje u DM-u, Bipi i slično. Sjenila jesu malo manja nego u tim pakiranjima ali s obzirom na količinu, isplati se.

 photo 1_zps49d0a24c.jpg

Za review o kvaliteti i swatcheve proguglajte net. Nisam stručnjak za takve postove pa neću ni pokušavati :) Koliko sam ja istestirala (jedno oko u ljubičasto, drugo u natural) dobro je pigmentirano i lako se blenda. Na eBay-u možete pronaći ovakve palete koje sadrže i sjajila, korektore i slično.

Uglavnom, ja sam sada mirna što se sjenila tiče i samim time uštedjela sam si i novac i vrijeme jer sada mogu preskočiti policu sa sjenilima u trgovini kada znam da imam sve koje trebam :)

Jeste li vi kupovali neke od ovakvih paleta i koja su vaša iskustva?

3 comments:

  1. ne koristim sjenila. iskreno, uvijek su me zbunjivale te palete- zar itko koristi baš sve bojice iznutra?nekako mi je to jako puno sjenila, šezdesetak.
    ali kužim s financijske strane, i tu se slažem s tobom- ovo je isplativije. nego, zaboravila si staviti svoje slike sa sjenilima:)

    ReplyDelete
  2. Jao sve sto ti treba <3 nemam ovakvu paletu tako da kupujem sve sto vidim XD

    ReplyDelete
  3. Ni ne trebaju biti veća jer se nikad neće potrošiti :D I ja sam gledala te ebay palete i vjerujem da ću jednom naručiti neku (i to onu s najjarkijim bojama :D - jer sam poznata po korištenju više od 3 boje (not), ali opravdavam se da ću je koristiti za iživljavanje po faci :D).

    ReplyDelete