23 February, 2014

Cheap Peep - Eyeliner

Veliki sam fan eyelinera i ne izlazim iz kuće bez njega. Kako sam inače sva blijeda i imam svjetlije trepavice kada ga ne stavim izgledam si kao čovječja ribica.

 photo IMG_1035alt_s_zps985d4f4d.jpg

Počela sam ga koristiti sa dvadeset godina, nekad u fazi kada sam se prvi puta obojala u crveno, i do dan danas mi je fav dekorativna kozmetika. Inače kupujem Essence Liquid eyeliner koji košta oko 15ak kn ako se dobro sjećam. No, nedavno sam na eBay-u otkrila totalno kjut eyelinere i rekoh, pošto su povoljni, idem ih naručiti. Prvi set sam naručila od onog istog sellera kod kojeg sam kupila prvu paletu eyeshadowa tako da to ništa nije stiglo ali nakon još mjesec i nešto čekanja, napokon su stigli moji novi eyelineri.

 photo a_zpsa5364dcb.jpg

Naručila sam dva i dobila random boje, tirkiz i žutu. Ne brinite, samo je pakovanje u boji - tuš i olovka su crne. Kako na početku nisam pregledala oglas do kraja nisam ni znala da uz eyeliner dobijem i olovku! Ugodno iznenađenje :)

 photo b_zps9a9a971d.jpg

Tuš ima tvrdi kistić, više je kao olovka ali brzo sam se navikla. Super je kvalitete, drži cijeli dan (a pola i do sutra ako ga zaboravite skinuti kao ja hehe). Olovčica je također odlična, sve u svemu ja mu dajem 5+.

Cijena jednog tuša je 1.24$ što je cca 7kn, dakle upola jeftiniji od mog dosadašnjeg eyelinera a još dobijem i olovku. Čak mi se čini da je i po veličini veći nego Essenc-ov ali kako na pakiranju ne piše veličina ne mogu biti 100% sigurna, govorim odokativno.

Meni je kod izbora presudio kjut izgled, želim si malo kjut kozmetike koju je kod nas užasno teško pronaći, sve su neka standardna pakiranja a na kraju je ispalo da sam odlično ubola - i cijenom i izgledom i kvalitetom.

Usput da vam pokažem još kjut pakiranja eyelinera koje sam vidjela (ove prve curice su bile one koje mi nikad nisu stigle, šmrc)

 photo 2_zpsab26932e.jpg

 photo 1_zps8b484e82.jpg

 photo 3_zps2149c986.jpg

I za kraj jedna kjut stvarčica koju si želim ali sam trenutno nabila prevelik minus na kartici, pa će morati pričekati neki drugi mjesec :)


 photo KGrHqNHJFFEl0sGhzeBRLIMRBd60_1_zps8fda97f2.jpg
( lip balm ako nekog zanima što je)

7 comments:

  1. Replies
    1. Ups, ja si uvijek mislim da ljudi sami nadju koji im se seller čini najbolji :)

      Evo ovaj od kojeg sam svoje kupila:

      http://www.ebay.com/usr/austinstore2002?_trksid=p3984.m1497.l2754

      Delete
  2. molim link ili pm na sellera za tuš. i ja sam blijeda koristim ih!
    krasni su ti svi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evogac

      http://www.ebay.com/usr/austinstore2002?_trksid=p3984.m1497.l2754

      Delete
  3. Preslatko!
    Odo žicati dečka da mi naruči :D (ne smijem imati svoj PayPal, bankrotirala bih, ovako je on glas razuma :D )

    ReplyDelete
  4. hahaha vidi sto su slatki, pogotovo lip balmovi, sto ce tice crte na ocima zasad se drzim gel linera, ne znam nicim drugim dobro povuc

    ReplyDelete