09 March, 2014

The Future Is Out There

Ovih dana sam sva u planovima i organizaciji. Volim planirati i organizirati stvari.

 photo 1_zpsd3ac4023.gif

Sunce je granulo i vrbopuc je proradio. Jedva čekam toplo vrijeme.

 photo 2_zpsddd90c5b.png

Produžili su mi ugovor na poslu (da, već je isteklo godinu dana!) i novi ugovor je sranje, ali to je možda baš ono što sam trebala - šut nogom u dupe da se pokrenem.

 photo 3a_zps0b08d176.gif

 photo 3_zps34ae97de.gif

Volim znati da me u budućnosti čeka nešto bolje (ono lošije što me možda čeka ću ignorirati). Nekako je lakše ustati i pentrati se uz brdo na posao kada znaš da - this too shall pass.

 photo 4_zps1f0fca01.gif

Vikend je na žalost opet proletio pa vas ostavljam sa ovim kratkim postom i gibam iskoristiti još ovo malo vremena za uživanciju :)

 photo 5_zpsd8f6449b.gif

3 comments:

  1. super za ugovor, imaš poslić dok ne potražiš nešto drugo.
    nadam se da planovi oko svadbe prolaze kako treba ;)

    ReplyDelete
  2. Super za ugovor, mogu misliti kako ti je ali bar da radiš. Ja sam trenutno bez posla i ovih dana baš hodam na razgovor i probu za jedan posao, isto je kako ti kažeš sranje u pitanju ali nemam izbora.. razočarana sam i muči me to ali se tješim kao da je to nešto privremeno samo.. a opet tko zna kad ću naći nešto bolje ali nadat ću se i dalje.. drži se! I veseli svadbi, to je ono najbitnije!

    ReplyDelete
  3. ja ove tovje postove jedva citam jer samo u gifove gledam XD al super za ugovor, nadam se da ce prilike bit i bolje u buducnosti

    ReplyDelete