06 April, 2014

Ono Kad Si Nevjesta

Daisypath Wedding tickers

Započelo je odbrojavanje. Ovih dana obavljam posljednje pripreme u vezi vjenčanja. Za vikend smo bili u Osijeku i službeno smo zavedeni kao ženik i nevjesta :) Sada još samo treba dočekati taj dan :) Išla sam i na probnu frizuru, teta koja me frizira je odlična i kao što sam ranije rekla da ću nakon vjenčanja složiti jedan post o neprofesionalnim ljudima koje sam susrela prilikom organizacije vjenčanja tako ću napisati i jedan sa pohvalama za sve divne ljude koji mi olakšavaju ove stresne dane.

Subotu sam provela čisteći i pospremajući prizemlje naše kuće doma, jer mojim muškima koji su sada tamo ne smeta ako se potepaju preko stvari. Tako da sam zavrnula rukave i ribala i spremala da se sve blista. Navečer me dragi izveo u romantičnu šetnju kraj Drave ( meni najljepša i najdraža šetnica - Promenada ♥ ) i na kolače u Hotel Osijek pa smo kasnije škicali na našu salu i radovali se kao mala djeca što će tamo biti naša svadba. 

Iskreno, jedva čekam da sva ta gungula prođe. Sve je to zanimljivo promatrati iz daljine i planirati, ali ja ću biti najsretnija kada se nakon vjenčanja vratimo u naš stan. Kako sama moram sve organizirati i nemam nikakvu pomoć, pa za svaku sitnicu moram trčati u Osijek ili dogovarati s ljudima sve preko neta, stres mi je duplo veći nego kod mladenki koje se udaju u istom mjestu i imaju pomoć mame, sestara i ostalih bliskih ljudi. Medeni mjesec još ne planiramo, ionako kako radim kod privatnika to ni ne mogu uzeti odmah nakon svadbe pa ćemo putovati po ljetu. Meni ne smeta, vjerujem da će mi trebati odmor nakon tih 4-5 ludih dana.

Na sreću, imam svog D, koji me vozi kud god treba, trpi me kad se živciram oko gluposti i tješi kada dramim bezveze :)

Ostala događanja u mom životu su trenutno gnjavaža oko posla i napornog šefa, planiranje nekih sitnica iza svadbe koje sam za sada ostavila po strani, bockanje šlaufa u nadi da će se još malo smanjiti, ispijanje ogromnih količina kave i gnjavljenje Puci kad se da gnjaviti :) 

Blog je normalno zapušten jer od sto stvari koje imam na To Do listi ništa nije naročito zanimljivo za pisanje. Kako mi je krenulo, idući post će biti - svadbeni :) 

4 comments:

 1. pa dobro, možeš pisati o haljini, o frizuri, o bendu, hoće li vam letiti golubice ili leptiri..:)

  ReplyDelete
 2. ja bih se složila sa Zubom, ima materijala, možeš o svačemu pisat, ali znam da je vremena malo. sve ćeš nam nakon vjenčanja u detalje reć! :D

  ReplyDelete
 3. Tu smo mi kad uhvatis malo predah od svega i kad budes imala inspiraciju za pisanje :D

  ReplyDelete
 4. Ja sam svoje obavila prije mjesec i pol :) Uz svu strku prije, taj dan mi je bio odličan...opustila sam se i bilo mi je lijepo. Nadam se da će ti sve biti kako želiš ali najvažnije da se ne živciraš oko stvari koje ne možeš promjeniti :)

  ReplyDelete