04 May, 2014

Zadnji Tjedan

Daisypath Wedding tickers

Ovaj tjedan će mi biti kaotičan. Prvo, danas moram završiti poklončiće za goste i jedan freelance posao. Ponedjeljak i utorak radim. U ponedjeljak idemo na zadnje dogovore s bendom (upravo iskrižah sve što NE želim da mi sviraju na svadbi), u utorak idem po haljinu.

U srijedu se zajedno s Puci vozimo za slavoniju. Taj dan je u planu spremanje doma i sređivanje terase za ručak u nedjelju nakon svadbe. Na sreću, svekrva mi pomaže.

U četvrtak čekiniranje u hotel i djevojačka s mojim najdražim curama. U petak je vjenčanje kod matičara. Odlučili smo razdvojiti vjenčanje i svadbu iz puno razloga, tako da sam ja već od petka gospođa :) U subotu sređivanje, fotkanje, svečana večera i party u hotelu. U nedjelju ručak, pakiranje Puci i kolača i gibanje za Zagreb. Mislila sam prvo ostati duže tamo ali mi se ne da. Nije mi to odmor.

Nakon povratka moram pogledati koje sve dokumente moram mjenjati, gdje i kako i u četvrtak nazad na posao.

Biti će to kaotičan tjedan i jedva čekam da sve prođe. Sudeći po svadbi naših kumova, koja je bila jučer, to sve proleti. I dok se okrenem sve će biti iza mene.

Ipak, jedva čekam subotu, da nabacim taj princess look i partijam sa meni najdražim ljudima i da zaplešem taj prvi (čak dvaput provježbani) prvi ples sa mojim mužem :) ♥

5 comments:

  1. Ma da, sigurno će brzo sve proletjeti.. ali se svejedno lijepo zabavite, otplešite taj prvi ples i uživajte, jednom se ženite :)) Baš me zanima vjenčanica i sve, veselim se izvještaju nakon vjenčanja! Vidim da te čeka puno obaveza, hvala Bogu imaš svekrvu koja ti pomaže i vjerujem da će sve biti kako si zamislila <3 (Art on my way)

    ReplyDelete
  2. nadam se da ćete uživati na vjenčanju i jedva čekam slike :D
    a Puci, naravski, u svemu pomaže :D

    ReplyDelete
  3. ma proc ce sve to dobro :D a onda kad dodjes do daha nam napisi izvjestaj :)

    ReplyDelete
  4. Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!! Molim puno slika!!!

    ReplyDelete