14 August, 2014

Blogger Cleanup

Fan sam cleanupa i organizacije pa sam danas to napravila i sa blogom (napokon). Već dugo vremena gledam listu blogova koje pratim i ono gdje piše koliko dugo netko nije postao. Svima nam se dogode pauze od par mjeseci ali kada na listi imate više od 20 blogova koji ništa nisu postali po godinu-dvije, vrijeme je za cleanup.


Tužno mi je rastati se od nekih blogova ali ti isti su se davno rastali od nas. Vrijeme je za nešto novo, nešto divlje. Također sada lakše mogu doći do vas dragi blogeri i blogerice koje sam opet ja zapostavila u komentiranju a koji često pišete. Čistite li vi svoje liste?

Umjesto proljetnog ovo je jedan jesenski cleanup (rekla bih ljetni al pišem u debeloj vesti i sa soknama na nogama, kakvo ljeto..)

No, dobra stvar kod cleanup-a je što shvatite što sve dobro imate a niste dugo obratili pozornost na to. Također, napravi se mjesta za nove stvari. Pa ukoliko imate neki blog koji pratite a da vam je drag (ili svoj koji ja slučajno ne pratim) slobodno mi linkajte jedan, dva ili pet linkova u komentare! Vrijeme je za neke nove klince na mojoj listi :)


13 comments:

  1. Dobro to dođe s vremena na vrijeme, ja sam malo uredila izgled bloga, ali mogla bih i "urediti" listu blogova koje pratim :)

    ReplyDelete
  2. Da znas da si u pravu. Ionako sam under construction pa bih mogla i pratilice da procesljam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Požuri s tim svojim blogom, meni se čita :)

      Delete
  3. Ja sam isto imala nedavno clean up blogova koji su se davno ugasili. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Steta sto blogger nema neki automatski cleanup s liste ako netko baš zatvori blog, uštedio bi nam vremena.

      Delete
  4. To ti je ova lista Kliknite ovdje sigurno ćete pogriješiti? Evo sutra ti šaljem još par prijedloga blogova, ne znam koliko pratiš kulinarske ili ne.. ali poslat ću ti linkove :) I ja sam baš neki dan radila isto to na Bloglovinu napokon iako još nisam gotova :)

    ReplyDelete
  5. Čistim, dabome da čistim. :) Da moja mama ovo vidi, rekla bi da je očito to sve što čistim, ali dobro... :D Ja ukinem i one blogove koji izbaciju 8765 besmislena posta na dan; stvarno me nije briga kad neki izraelski sajt za kupovinu izbaci sniženje od 5% na sunđere za tuširanje. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha to je sve što čistiš xD Takva sam i ja doma bila, sad moram jer nema tko drugi :D (Osim muža koji u biti obavi 90% al ja za onih 10% kukam kao da sam sve sama napravila xD)

      Delete
  6. I ja to s vremena na vrijeme napravim, ako netko nije pisao godinu dvije tesko da ce se opet vratit pisanju, pogotovo na istoj adresi. ostalo cistim jedino ako mi vise stilom ne odgovara blog, jedno vrijeme sam pratila dosta fashion blogova, pa su me prestali zanimat i ostavila sam onih par koji su mi jos uvijek zanimljivi

    ReplyDelete
  7. Evo par linkova, prijedloga blogova pa pogledaj ako te zanima možda:
    http://beautyandmess.com/
    http://recipeci.com/
    kuhinjica-mignone.blogspot.com
    rainbow-flower.net
    ninakuhinja.wordpress.com
    http://sweetheartsweets.blogspot.com/
    lenkina-sminkaonica.blogspot.com
    malatrubica.wordpress.com
    artofbeauty23.blogspot.com

    I moj blogić http://happinessishomemade95.blogspot.com/

    Ima još toga puno pa ako te zanima pogledaj kod mene na bloglovinu :)
    Možda ti se nešto svidi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su najdraži oni koji su bar polu-dnevnik stil, lagano mi dosade blogovi ako su samo o jednoj te istoj temi (npr nokti, makar ima sjajnih blogova..) Bacam oči na ove sad :)

      Delete
  8. sad cu i ja to isto uraditi, =D a i ja nisam dugo pisala, ni komentarisala, al zabavno je, pa se vracam =D

    ReplyDelete