22 August, 2014

New In :)

Neki dan sam vas pitala da reklamirate blogove koji su vama dragi a danas ću ja malo reklamirati druge, bar u prvoj polovici posta :)

Možda se sjećate mog posta s početka godine (OVOG) u kojem sam pisala da već dugo bacam oko na neke handmade stvarčice a nikako da kupim nešto. E pa napokon sam se bacila na tu odluku (ni osam mjeseci kasnije, ah) i ovog tjedna stigla mi je prva stvarčica koju sam naručila, izrađena zlatnim rukama Tatjane sa Art Drops bloga.


Preslatka sovica za sada čuva moje knjige na polici i uljepšava mi craft dan a uskoro će se preseliti na kuhinjski zid :) Tatjana pravi prekrasne, predivne i premedene stvarčice i najradije bih pola stana zatrpala njenim rukotvorinama. Bacite oko i na njenu Fb stranicu, možda jedna sovica ili kućica čekaju baš na vas :)

Josipa sa Girly Girliness bloga nam je imala fb darivanje - i to blokića. Normalno da sam ja, kao opsesivni fan bilo čega vezanog uz papire, olovke, pisma i glitter glue morala sudjelovati - i dobila! Yay :)


Uz blokić sam dobila testeriće i zlatni essence lak za nokte (meni najdraza marka laka trenutno, aww <3) koji me odmah bacio u neko predbožićno raspoloženje. Ove zime će sigurno često biti na mojim noktima :)

Nedavno sam si kupila novu torbu, taman kada smo se vraćali iz Slavonije kada smo Puci ostavili tamo. Utješni shopping. Pa sam vam danas odlučila pokazati, još jednom, what's in my bag.


Torbu sam uzela u Deichmannu. Negdje u drugom mj sam kupila preslatku torbu s eBay-a koja se ofucala i raspala za 3 mj, što mi je rekord za torbu pa sam odustala od torbi preko neta za koje nikad nisam sigurna kolike će veličine biti a kamo li koje kvalitete. Deichmann torbe su mi jeftine i dost dugo traju a pošto stalno nabavljaju nešto novo uvijek neku iskopam.


Ova je, kako internet kaze - dark teal boje, znači nekako tamnozelenoplavonešto. Krasi ju prigodan bedž koji sam dobila od Bitchy :)


Pa da vidimo što sam strpala unutra :)


Pernica je must have za sve moje olovčice, tehničke i kemijske koje furam sa sobom pošto se u mojoj firmi teško može pronaći išta za pisanje što radi. Izgleda kao zeko i ful kjut mi je, nabavih ju s eBay-a od kud sve kjut stvarčice dolaze.

Cvjetasta pernica mi služi za kozmetiku - u nju idu operil, labelo, tuš za oči (u obliku curice, košta 1$ i odličan je), parfemčić-olovčica iz Konzuma koji ne koristim jer je preslatkog mirisa al svejedno mi je u torbi, sovica-sjajilo, hrpa gumica za kosu, upaljači i kutijica u obliku zeca u kojoj nosim sladilo za kavu.

Iznad svega redom ide - metalna kutijica za uloške, token za internet banking, ogledalo i gumica za kosu koju sam dobila od Frajlice (koja trenutno nema blog, otvori blog!!!) :)


Hrpa ključeva je must have, još veća hrpa privjesaka na tome je totalno obvezna (u slučaju da volite tražiti ključ na privjesku 5min kao ja :) Neofen, cigarete, mobitel, novčanik, maramice, žvake i bookmark.

Hrpu računa i maramica sam bacila prije slikanja :)

Torba iznutra ima totalno kjut pattern, jedna od onih stvari na koje totalno padam makar se ne vide izvana :)


A ovako izgleda torba kada sve potrpam unutra..


Višak mjesto je za bento ili random drlog koji pronađe put u moju trobu. Za tako malu torbu ima hrpu mjesta i svaršene je veličine.

Jedna od malih životnih radosti - pronaći savršenu torbu za vaš dnevni drlog :)

Za kraj, slika mene i raka iz Šibenskog aquariuma :)

6 comments:

  1. Me gustujem torbu jakooo. :) A i sve sitnice iz torbe, cudno mi je sto imas sad i cigare dodate u torbi.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upaljače sam uvijek imala, bilo je sam pitanje vremena xD

      Delete
  2. I mene najčešće taj pattern unutar torbe natjera da ju kupim :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jelda, zli su s tim patternima, znaju što nam je slaba točka xD

      Delete
  3. Iako si inace sama sivam torbe, kupila sam takvu crnu, odlicna je :D
    Sovica je predivna!

    ReplyDelete
  4. super stvarcice, sovica je preslatka :D

    ReplyDelete