07 September, 2014

Giveaway - rezultati :)

Drage moje, giveaway je završio! Hvala svima koji su sudjelovali a sada da vidimo tko je sretnica kojoj Medena Mrvica putuje :)Čestitam! Lendoxia možeš mi se javiti u inbox Drvca & Mrvica -> Link Na Fb Stranicu sa svojim podacima a svima drugima više sreće u idućem giveaway-u :)

U shop uskoro stižu neke nove stvarčice, ali o tome kada bude gotovo :) Za vas koji nemate fb Mrvice koštaju 35kn + poštarina i možete ih naručiti i preko bloga (moram naljepiti negdje link za kontakt jer sam za ovaj koji imam sa strane izgubila šifru pa ne mogu ući -.- Dete kreten )

Inače, ovih dana sam malo sretnija i malo iziritirana - sretnija jer mi se muž zaposlio (radio je kao freelancer jer smo odlučili da je to bolje od njegovog ex posla ali sad nakon godinu i pol mu je to dodijalo i uletio mu posao sam tak, jej) i iziritirana svojim poslom gdje šefova žena stalno pametuje i sraćka umjesto da pospremi svoju kuću koja je najneurednija i najprljavija kuća koju sam ikada vidjela.

No valjda je to taj životni balans. Nešto mora biti dobro a nešto loše.

Izvještaj o Puci - makar bez slika - mala beštija je sada u dvorištu. Bila je više od mjesec dana unutra i sada su ju izveli na terasu. Spava u saksiji za cvijeće i maltretira Nikija. Imala je susret sa ježom, raskomadala žabu i ostavila ju pred ulazom da moj buraz nađe, po danu spava a po noći ganja nesretnike koji se nađu na njezinom teritoriju. Kako burazova soba gleda na dvorište a on kao programer pol noći tipka tako ju, kaže, čuje kako malo zvecka lijevo u dvorištu pa mal desno pa onda kak trči po cijelom ko nespašena:)

Niki joj je jedan dan donio miša ali ju nije impresionirao. Siroče :)

Toliko od mene, bacam se na crtanje stvarčica i nadam se da svi uživate u vikendu :) 


4 comments:

 1. yey :D posladoh poruku u inbox :D

  ReplyDelete
 2. pa ja nisam ni znala da sam sudjelovala u igri! :))
  čestitke pobjednici!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. To si preko veze sudjelovala xD Al na žalost, više sreće drugi put :)

   Delete