09 January, 2015

My First Victoria's Secret Thingie

Legica iz Australije mi je poslala novogodišnji poklon. Stigao je danas i nisam imala pojma što će biti unutra osim da je Victoria's Secret paketić. Pravi secret, ne? Nisam do sada nikada kupila ništa od VS pa me baš zanimalo što će biti :)

U kutiji sam našla - još jednu kutiju :)


Na kutiji porukica ♥


U kutiji lijepi papir..


.. i još jedna kutija :) Ta-daa!


Nisam stručnjak za swatchanje kozmetike pa se neću ni truditi, samo ću vam pokazati kako sve izgleda :) Kutija mi je ful kjut sa ovom mašnicom naprijed.



Kada se otvori izgleda ovako. Unutra se nalazi 30 sjenila, 5 ruževa, 5 sjajila, 4 rumenila, 1 bronzer, 1 luminous powder (hajlajter? nemam pojma, nek mi netko kaže što je ovo), 1 translucent powder, 1 mini maskara, 1 eyeliner olovka, 1 olovka za usne, 2 četkice za nanošenje sjenila, 2 za nanošenje ruža i jedna za lice.



Sličice s blicom..





.. i sličice bez blica na dnevnom svijetlu.


 (tu sam, gore desno, umočila prst u sjajilo slučajno -.-)


Oduševljena sam poklončićem i sigurno ću ga dobro iskoristiti. Pakiranje je savršeno i za put, nije preveliko a ima sve unutra što mi treba. Eto, ja sam oduševljena mojom prvom VS stvarčicom, nadam se da je i sve vas danas neka sitnica razveselila :)

6 comments:

  1. very nice rumenila mi prekokrasno izgledaju :D

    ReplyDelete
  2. Jesi li isprobala paletu? Dojmovi? :)

    ReplyDelete
  3. super izgleda, ali moram priznati da sam očekivala neš drugo otamo :))

    ReplyDelete
  4. Ulala, ja se nadala neki seksej vešeraj :D Ali ovo je još bolje! :D Jer vešeraj vide samo neki a ovo će vidjeti svi! Za danas molim neki makeup look :D

    ReplyDelete