04 June, 2015

Nikad dosta

Danas sam raspoložena za razgledavanje torbi. Svoje torbe najčešće kupujem u Deichmannu jer su povoljne, kjut i najlakši način da osvježim bilo koji outfit. Kako trenutno ne radim, manje i koristim ove veće torbe ali ako ništa, mogu ih gledati :) Nisam jedna od onih koje padaju na marke, meni je bitno da mi se nešto svidi pa bilo to 5 ili 500kn, to nema nikakav utjecaj na moj izbor.

Pa da vidimo što mi je zapelo za oko od trenutačne ponude.

Ove torbe su mi preslatke, ima ih u više boja ali meni se najviše sviđaju ove dvije. Volim uporabu marame na ručki, ful mi je to kjut i ženstveno. Čine mi se čak dosta velike da potrpam sav svoj drlog unutra :)



Još jedna varijanta sa maramom, ovaj put u obliku mašne - ispuštam squeeeee dok ih gledam i želim, želim :) 



Ova je ful casual, za odlazak u knjižnicu ili u šetnju, prugice mi se totalno sviđaju a i ova široka rukčka koju mogu prebaciti preko ramena jer volim imati slobodne ruke kada se skitam :)


Možda je mala crna haljina obvezna, ali meni je mala crna torbica obveznija :) Ne znam koja mi je bolja od ove dvije, moram pisati pismo Djedu Mrazu da mi ih sve donese :) 




I za kraj ovaj preslatki ruksak - baš mi treba jedan ruksak jer planiram malo češće skitati po ovim brdima pa mi klasične torbe nisu baš praktične. Još da mogu potrpat sve knjige za knjižnicu unutra, bio bi savršen :) 


Eto to su moji favoriti što se torbi tiče za ovo proljeće, što mislite, sviđaju li se i vama? Najskuplja od ovih torbi je 129kn što uopće nije puno. Na žalost, nezaposlenost + trošenje ne idu zajedno, tako da ću za sad samo gledati i sliniti dok ne budem u mogućnosti trošiti na nešto što mi ne treba baš nužno ali volim imati :) 

9 comments:

  1. najviše sviđam ovu za u knjižnicu.
    ja i ti se nikad nećemo pograbiti oko zadnje torbe s maramom na ručkama :)
    potpuno razumijem ljubav prema torbama, to dijelimo ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su te s maramama baš slatke u zadnje vrijeme :D Šta da radim xD

      Delete
    2. potpisujem zubin komentar :D
      od do!

      Delete
  2. Meni je ova na prugice najljepsa :)

    ReplyDelete
  3. zna se tamo nac zgodnih torbica jedino mi je zao sto cesto mi neke bolje izgledaju na slikama nego uzivo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Istina, ili mi veličina ne paše - budu manje ili veće neg na slici.. Najbolje mi okvirno zamisliti što želim pa onda kad to vidim pred sobom kupiti :)

      Delete
  4. Potpisujem Lendoxiju. Inače, skoro uvijek tamo kupujem torbe i baš me razveselio tvoj post ;)

    ReplyDelete