14 March, 2016

Going To Oz

Vani dere vjetar ko nenormalan. Naš stan je na vrhu zgrade koja je viša od dvije susjedne, i kad stane derat, imam feeling da će me odnijet u Oz ko Dorothy. Čekam proljeće! Kad će više? Pratim ko stare babe kroz prozor kad je koja voćka procvjetala u susjednim dvorištima i sa svakim cvjetićem se nadam da je to to, sad će toplo. Ali šipak.


Taman malo sunce probije i onda oblaci, vjetar, hladno.. Imam osjećaj da sam medvjed i samo čekam proljeće da se probudim makar znam da će one idealne proljetne temperature trajati tri dana i onda će nam biti +30C pa ću kukati kako je vruće. Ali sve je bolje od ovog sivila.


Motivacija mi je nula bodova, dani su mi svi isti - rad i učenje na kompu, Simsi na kompu, čitanje sa (novog) tableta navečer. Postati ću jedno sa svojom radnom stolicom. Ajde proljeće više...
7 comments:

 1. Nisi jedina. I meni su dani takvi.. Sumorni. Zadnja dva dana je sve bilo takvo da se moglo samo spavati.
  Ubijam vreme, čekajući taj elan i vedrinu, isto kao i ti..
  Po danu komp i fon, a uveče tablet..
  Posle dugo vremena sam se i Simsu vratila da mi brže odleti vreme..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valjda će uskoro, da kukamo kako nam je vruće i niš nam se ne da :)

   Delete
 2. Ja sam na rezervi s raspoloženjem i voljom za išta. I svaki put kad sunce grane taman se opustim, i onda dođe tjedan dana promjenjivog (čitaj kišovitog) vremena.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma užas, prije mi je zima bilo najdraže godišnje doba a sad -.- neka hvala.

   Delete
 3. Vetar....Reci cu samo da zivim na 16. spratu :-)) Jako se radujem prolecu, ali me uvek stigne onaj neki prolecni umor koji mrzim

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jao 16., pa ti ćeš ak zapuše završit na MOM balkonu xD

   Delete
 4. a da se preselis u kaliforniju, tamo nema zime XD

  ReplyDelete