07 March, 2016

New In & Stuff

Eh da i ja jednom napišem neki New In post. Nemam baš naviku pisati što kupujem, a i zaboravim dok se sjetim pisati post što sam kupovala :)

Nu krenimo - nakon zadnje plaće odlučila sam se mal počastiti a kako sam potrošila dosta parfema koji su mi fav (da, imam fav i manje fav parfeme u svojoj kolekciji :) odlučih se počastiti s jednim proljetnim :)

Betty Barclay - Tender Blossom


Meni je ovaj parfemčić odličan, pravi proljetni - lagan, fin, ma savršen! Moram priznati da sam prenjuškala pol Mullera dok sam ga iskopala, na sreću njuh mi nije odapeo nakon 50 drugih parfema i parfem je stvarno po mojoj mjeri.

Kupih si i sjajilo! Nisam kupovala sjajila, ne sjećam se od kad! Ovaj je fin i sladak, stalno ga lickam a muž mi govori da nije to za jest :)


Mužek mi je kupio par sjenila jer zna kako sam opsjednuta sa sjenilima (njih bar ne pojedem xD) pa sam dobila Essence All About Greys & Nudes :)



Recenzije vam neću pisati jer mislim da su svi proizvodi već bili na repertoaru nama najdražih beauty blogerica a što se parfema tiče, tu stvarno svatko za sebe treba njuškati pa nemam ništa pametno za dodati :)

Čekam proljeće već od nove godine pa sam odlučila da ove godine stvarno moramo iskoristiti blizinu Medvednice (ulaz u šumu nam je 15min pjehe od stana) i otići se pentrati gore. Eh ali normalno da ne mogu gore sam tak, pa sam se otišla opremiti za taj (za nas Slavonce) tako veliki pothvat i kupila si nove tenisice i ruksak. Tenisice ne mog nać na netu trenutno, niš posebno - sivo-plave su, a ruksak je kjut i jednostavan, nisam se htjela nešto razbacivati ako se ova moja poletnost za penjanjem istopi kao i ovaj snijeg što nam je padao neki dan :)


I to je sve novo kod mene, inače radim & učim i dalje, zato i nema puno novih postova jer su svi dani nekako isti. Čekam proljeće da živnem i krenem u neke nove avanture :) 

10 comments:

  1. Baš dobre kupovine :)
    I ja razmišljam o ruksaku, a zadnji put sam ga nosila u srednjoj. Planinarenje je super, blago tebi, tako blizu ti je Sljeme :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tako nekako i ja, pa sam kupila ruksak u deichmanu, pa ga je dečko prisvojio. pa kupila još jedan. sad oboje nosamo ruksake sa sobom, i moram priznati da mi je praktičnije za svaki dan od torbe.

      Delete
    2. Svi u kupovinu ruksaka sad! :D Ovaj je pre-sportski za moj dnevni stil al za planinu će biti taman :)

      Delete
  2. vidjela sam to sjajilo u trgovini, a na blogovima nema recenzija, mogla bi ti napisati hehe =D da vidimo jel valja? ahha =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sjajnooo je i ukusno lol I nije ljepljivo neš, eto stručna recenzija lol

      Delete
  3. Replies
    1. Ko one žvakače pink što smo žvakali ko klinci (a bio je i sladoled s tim okusom :D)

      Delete
  4. a to je bas sjajilo mislila sam da ce bit vise uljasto il ti ne radis neku razliku? a shopping shopping zadnjih dana kako mi je dosadno bi stalno nesto kupovala, jucer su fasovale tajice ogrlica i staklenka/casa sa slamcicom. zivo me zanima sto je iduce nesto mi mirisu kakve cipele il torba XD moram se suzdrzat XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa kao gel je nekak, al niš posebno. Meni je to sve sjajilo, zato i ne pišem recenzije xD Ajde new in post :D

      Delete
    2. post, sto je to jel se to jede XD

      Delete