16 October, 2012

Rainy Night In Zagreb

Muzička podloga :)


Jučer sam se razbacala i samostalno obavila veliko spremanje stana. Trebali smo to zajedno za vikend al nas je oboje uhvatio ljenitis pa reko ja ću u ponedjeljak i zbilja i jesam. Čak sam i opeglala sav veš :) Ne znam što mi bi :)

D je ovih dana tražio po stanu koju novu knjigu da počne čitati pa sam ga nagovorila na meni jednu od najdražih Koontzovih "The Taking" koju sam već spominjala u ovom postu.



Prava knjiga za čitati u ovakve kišne jesenske dane ♥

Usput, ne znam jeste li primjetili ali ja u mojim postovima volim da su mi sve slike jednakih dimenzija, imam dimenziju za šire i uže slike, sve mora biti po crti. Malo kompulzivno-opsesivno ili je to moja geodetska crta :) Sad odem na neke od starih postova (kao ovaj u linku) i skužim da mi hrpa slika bježi, prevelike su ili nekih žnj dimenzija tipa 732 (naježim se čim vidim taj broj!). Izgleda da su mi se neki od starih postova zbrljali, već sam prije neke prepravljala a evo sad i ovaj, bar one šire slike. Zato su ove uže i ostale mutne, ne mjenja mi se sad 100 slika :\ Gah, ne mogu cijeli blog prepravljati ali živcira me, samo nek se zna. Pa ak naletite na tako nešta, zanemarite, blog je kriv.

Nego, uživajte u kiši danas, skačite po lokvama ako idete van a ako ste doma, kap'ćino u ruku desnu, knjiga u ruku lijevu i zavalj na kauč :) Odoh ja crtati novog Theodora ♥

Photobucket

11 comments:

  1. Vrijedi li i pletivo u obje ruke :)?
    Btw, sad me podsjeti da napokon skinem i pogledam ovaj film!

    ReplyDelete
  2. divna divna pjesma za kišu u "rano" jutro.
    ja ću sad skoknut u ribarnicu za ručak, kavu i pletivo...prije posla..a ovo ću si puštat na ripit

    ReplyDelete
  3. Kiša -.-

    Al ću da uživam u pjesmi. A ti uživaj u kiši, ja mrzim kišu :P

    ReplyDelete
  4. Rain free today! :D
    Shnjuham po netu citav dan. O.o

    ReplyDelete
  5. meni je to isto napravio s gifovima. otvorim neki stari post, a gif zamrznut.

    ReplyDelete
  6. ponekad treba bit i produktivan, a kisa kakva kisa, srecom sad je po prognozi ne bi trebalo bit nadrednih tjedan dana

    ReplyDelete