20 March, 2013

Dress Like A Fucking Princess

Kao što sam i najavila danas ću vam malo pisati o vjenčanjima :) Odnosno o onoj stvari koja je nama ženama bitna - o fucking haljini :) U biti, neću vas previše ni zamarati, nabacati ću slike onih koje mi se sviđaju :) Želim totalno pufastu i princezastu haljinu - to mi je ipak jedini put u životu da ću tako što moći obući a pošto inače stalno nosam suknje nije mi fora imati kratku vjenčanicu ili neku koja izgleda kao duga suknja.

Nisam se još ograničila ni na koju posebno jer pitaj boga hoću li na kraju uspjeti pronaći BAŠ TU pa da ne bude previše razočarenja na kraju :) Pa evo par haljina koje su mi se do sada svidjele :)

 photo 1-63_zpse5074cb9.jpg

 photo 12ebay_zpsaa8d962a.jpg

 photo tumblr_mjytzxyQSz1roxmrbo1_500_zps5548d237.jpg

Dosta mojih metal/rock legica me pitalo hoću li imati crnu vjenčanicu and I'm like

 photo tumblr_inline_mhx71b8fn01qz4rgp_zps105a7ba7.gif

iako ih ima fora

 photo tumblr_mjyremtqsh1qeoz6vo2_500_zps4539ae0a.jpg

ali neka hvala. Vidjela sam par goth vjenčanja i sva su mi nekako copy-paste, ne sviđaju mi se. Ja ću svoje začiniti već nekim detaljima ali želim da bude lijepo i elegantno a ne tinejđerski cirkus.

Vjenčanica koja mi je za sada fav a koja je jedina "naša" i od naše dizajnerice je ova

 photo Tanja-Grig031_zps02973d56.jpg

 photo Tanja-Grig032_zps71a0a44d.jpg

Ipak, najam dođe 6500kn pa ću još dobro razmisliti jer mogu dobiti haljinu za tri puta manju cijenu. Meni je ionako samo bitno da je pufasta :) I da ima neke rukaviće/naramenice jer ne želim fleširati goste kad budem plesala u vlakiću :D

Pada mi mrak na oči na pomisao kako ću morati ići isprobavati vjenčanice jer mi se čini da sam dosta izbirljiva. Ili je izbor bezveze pa ispadam takva. Posebno to s rukavima a 90% haljina je bez rukava/naramenica a ako ih imaju onda izgleda ko haljina za babe. Ako itko od dizajnera vjenčanica čita molim više haljina za cure sa sisama! Hvala :)

I da, moja luda D1 je najavila da će doputovati iz Istre samo da nas dvije možemo zajedno ići birati haljinu jer zna koliko mi je to bitno :) Ak to nije najbolja legica onda ne znam tko je :) Super je imati nekog takvog uz sebe, tko se jednako (ako ne i više) veseli glupostima u tvom životu :) Jedva čekam nas dvije, plesni podij i udri brigu na veselje :)

 photo tumblr_inline_miavqqmlGT1qz4rgp_zps152e9e6e.gif

 photo tumblr_maf7f6rVuz1rghw3qo1_400_zps17a9f66e.gif

 photo tumblr_lrrveyf4sb1qasz41_zpse2881119.gif

Ako je itko upućen u vjenčanice u Zagrebu, molim komentare :)

18 comments:

  1. Baš je divna ova "Eva". Ja pak želim nešto malo drugačije nego ti, malo više retro. Zasad. :D
    Sretno u odabiru, sigurna sam da je to prilično zabavno nama djevojkama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tko zna što na kraju bude, u biti nemam pojma kakav mi kroj stoji, možda kad krenem isprobavati nađem nešto totalno deseto :) Zato vodim moju D1 da pazi što ću izabrati hehe :D

      Delete
  2. I počelo jeeeee :).
    Držim ti fige za vjenčanicu već odavno! I iako ne volim pufnaste vjenčanice, imaš ukusa, odabrala si neke zaista lijepe.

    ReplyDelete
  3. Ja ti saljem kilo i po strpljenja i 2 metra zivaca :)) A kud nisi blize..resila bih ti problem haljine za tren :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ti bi to meni zk-zk i evo haljine :D hehe

      Delete
  4. Baš mi je drago što si počela sa člancima o vjenčanju <3. I moram priznati da mi je sad žao što nisam iz Zg, bome bi i ja s tobom krenula birati ti vjenčanicu, već mogu zamisliti kako bi bilo zabavno :). Vjenčanice koje si do sad odabrala su krasne i držim palčeve da nađeš nešto što ti se sviđa. Krasan mi je i ovaj pufasti dio na vjenčanici sa treće slike, sviđa mi se što je na dnu malo prošaran plavom bojom, ma sve su mi krasne zapravo. Već te mogu zamisliti kako ćeš krasna mladenka biti :)

    ReplyDelete
  5. ja sam imala žutu, ah bilo je to prije skoro 18 godina...
    puno sreće u traženju!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam nikad vidjela žutu vjenčanicu, baš me zanima kako je to izgledalo :)

      Delete
    2. prilično dobro, ustvari, blijedo žuta boja.
      cipele su bile prefora - vjenčane cipele moje tete (u kojima se udala i moja mama) koje su nekad davno bile bijele lakirane, a vremenom požutile - ista nijansa kao haljina. ruže u buketu iste boje.
      on je imao isto žuti sako i takvu kravatu.
      sreća što sam se udala onda, kad sam bila u žutoj fazi - momentalno mi je crvena najdraža :D

      Delete
  6. jebote zeno predobar ukus imas, meni se sve svidjaju, prva i zadnja su bas divne. ja bas i ne razmisljam o vjencanjima, osim ovih na koja sam pozvana, al ako se ja ikad budem udavala sve vise naginjem da ce to bit negdje na plazi u kupacem kostimu, ako budem nasla nekakvu haljinu da odgovara plaznom rezimu mozda bi i razmislila, nesto jako veliko i tesko bas i ne dolazi u obzir iako mi je divno vidjet te velike pufaste

    ReplyDelete
  7. Pripreme su pocele! Jupii! <3
    E, hebi ga. Meni oko zapelo bas za ovu crnu. XD

    ReplyDelete
  8. Wow, ogromne su :D Ja bi najradije svoju šivala :)

    ReplyDelete
  9. najviše mi se sviđa ova nazovi crna <3
    pufasto nije moj svijet, ali držim fige da nađeš onu koja te čeka:)

    ReplyDelete
  10. pogledaj na e-buy tamo su cijene i i izbor super, i ne plasi se mjera, svakako ti ove sve sto se iznajmljuju idu na prepravke, samo nades dobu krojcicu a imas puno veci izbor za manje pare :)

    ReplyDelete
  11. Ah to vjenčanje... Kada je seka isprobavala vjenčanice, mislila sam da će to potrajati unedogled, ali prvu koju je isprobala, tu je i uzela....
    Prekrasna mi je druga, zbog tog nekog vintage štiha, ali gledanje je jedno a isprobavanje drugo... dok ne probaš ne buš znala :)

    ReplyDelete
  12. Ja nikad nisam bila na goth vjenčanju, šmrc. Meni je najljepša ona koja ima lagani gradient prema dolje, plavičasti. Prekrasna <3 I ja sam za princess-like dresses. I kad dođe dan, nadam se da nećemo ostati zakinuti pa te ne vidjeti u vjenčanici.. Briga me koliko to zadire u intimu :D

    ReplyDelete
  13. meni je treća po redu divna.... u bilo kakvoj haljini ćeš sigurna sam izgledat divno, jer, nema ljepše stvari na mladoj od sretnog osmjeha - iza toga haljina pada u drugi plan! Sretno s potragom!

    ReplyDelete