17 May, 2013

Rezervacije, Pripreme & Puci

Novosti, novosti.. Kupih bajs :) Ah divote furati ga kroz grad. Kao da je bilo jučer kad sam ga zadnji put vozila a ne prije 15 godina. I onda uzbrdica do doma. Mislim da sam dušu ispustila na uši dok sam stigla doma. Putem sam ga malo i gurala ali stigla sam. Eh Slavonijo ravna, di si mi. Da nije ovih brda mislim da bih bez beda mogla svuda sa bajsom, sad me čist strah. Nego, htjedoh ga vozati a ono - svaki dan neka kiša, pa prekovremeni pa nikako da stignem. Planiram s njim do posla i mislila sam u nedjelju otićni na probnu vožnju prije nego odem "službeno" (da vidim mogu li ja to uopće) a ono, subote radim a u nedjelju opet kiša najavljena. I tako mi preostaje sutra otići pa što bude. Valjda ću stići živa. Bajs na kraju nije onaj sa slike neg ovaj

 photo bajs_zpsba3b6aa0.jpg

Zaljubila sam se u njega čim sam ga ugledala, još ima i brzine pa ide uzbrdo (samo ih očigledno ja nemam pa i ne idem baš :) no tješim se da ako je i teže, možda skinem koju kilu :) Što bi bilo dvije muhe jednim udarcem :)

Druga novost je da sam rezervirala fotografa za vjenčanje - jej. Po preporuci legice pregledala sam par fotografa i odlučila se za Marina Franova jer su mu slike i videi odlični. Još kad sam vidjela jednu fotkicu di mlada bocka/mlati/štoli mladoženju s vilama rekoh to je to :) San mi je ganjat D-a s vilama okolo dok nas profi fotograf slika. Nisam ni znala da mi je to san, al sad znam haha :)

Sad još samo bend. Od kad smo rezervirali salu D stalno sluša ovu stvar


Ne znam dal da se brinem :D

Eto, malo po malo i odosmo u bankrot rezervirat ćemo sve što treba :) I onda čekanje na dan D :)

A do tad, Puci vam maše a ja ode čitat nešto jer mi je dosta monitora. Sutra opet na posao.Ah..

 photo cipu_zps74854ccd.jpg

11 comments:

  1. Kolika je bestija narasla :D sretno s biciklom :)

    ReplyDelete
  2. pjesma- HAHAHHAHHHAHHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAH

    ReplyDelete
  3. Koja pesma,hahahaha. Puci mi je preslatka,jooj..

    ReplyDelete
  4. bajkić je super sladak :D
    brkovi, vile...hm, bit će to vrlo neobično vjenčanje ak tako nastavite :P

    ReplyDelete
  5. Predivan bajk! Ima i košaru, ajme , krasan je! Ja sanjam o nekom retro bajku sa košaricom i onim niskim sicem, ljubomoraa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Košarica je kupljena zasebno jer je meni glavno bilo da ima košaru u koju mogu potrpati stvari :) Još da je teren tu malo ravniji bilo bi bolje ali što je tu je. I meni je oduvijek san bio imati ovakav bajs i eto, priuštih si i to zadovoljstvo :) Sad idem s njim na posao da ga otplatim haha :D

      Delete
  6. Baš je zgodni biciklić, Puci također, a Brkove obožavam! :D

    ReplyDelete
  7. Joj ja sam imala fazu Brkova, najdraži liriks mi je bio "bolje da sam s frendovima pio rujno vino nego tebe kurvo vodio u kino" :D Baš mi se fino poklopilo s nekim životnim događajima :D Bilo kako bilo, javljaj kak napreduje bicikliranje, ja sam se u zadnje vrijeme često znala do Maksimira uputiti na vožnjice :)

    ReplyDelete