23 November, 2013

All I Want

U zadnje vrijeme advent počinje krajem rujna pa zašto onda ja novogodišnje želje ne bih pisala sredinom studenog? :) Ili su ovo možda rođendanske želje jer vidim da je i to sada in pisati po blogovima ;)

Ova godina mi je stvarno svašta donijela iako možda nije bila toliko uzbudljiva kao neke druge. Na žalost, vrlo malo smo putovali a jako puno planirali. Zaruke, posao.. Svašta nešto se dešavalo.

Dakle, stvari koje želim od iduće godine..

 photo 2011-06-10-wedding-cake-pops-finish3-500_zps85f31524.jpg
Normalno, prvo želim da mi svadba prođe u redu i da ne bankrotiram :) I da ne padnem na nos. I da ne izgledam kao debeli marshmallow u vjenčanici :)

 photo tumblr_mwp3xneCpO1sllngpo1_500_zps6e674058.jpg
Više putovati. Ove godine nismo išli nikuda ni na godišnjicu (jer sam radila subote), ni na ljeto (jer je D radio), pa nagodinu to moramo nadoknaditi.

 photo coffeewithfriends_zps1cb608e3.jpg
Želim se više družiti. Da, ja sam introvert i u biti ne volim ljude ali ih opet s druge strane volim, ako naiđem na one prave. Skužila sam da u ovom gradu znam tri osobe koje su "moje", dakle ne neki D-ovi prijatelji, tako da želim pronaći neke "moje" ljude s kojima ću moći kafenisati, dijeliti duboke misli o postanku svemira i tračati ljude koji prolaze po ulici :) I da i ja nekad na ulici sretnem nekog poznatog :) Da, da, sve ono od čeg sam bježala kad sam živjela u svom selu gdje svatko svakog zna, sad mi onako malo i fali :)

 photo Vanderbeek_studio_31_zpse3c8c099.jpg
Želim više crtati. To sam donekle zapustila ove godine i tek sam nedavno počela opet malo škrabeljati. U biti cilj mi je upisati se na jedan tečaj crtanja ali je tečaj napredan pa treba imati neko predznanje prije a mene perspektiva zafrkava tako da mi je cilj do lipnja raditi na tome (jer prije svatova ne želim trošiti na ništa nebitno, budžet mi je i ovak na knap)

 photo book-by-fire_zpsf235fb6c.jpg
Želim pročitati više knjiga. Ove godine na Goodreads-u mi je cilj 35 knjiga, trenutno sam na 33-ćoj ali vidim da neki ljudi imaju i po 100 knjiga iza sebe pa me čist sramota :) Iako, ispunila sam si obećanje da ću ove godine čitati sve što inače ne bih čitala (dakle sve što nije horor/triler/nešto o paranormalnom), tako da sam ove godine otkrila neke divne nove knjige koje inače ne bi, ali i neke grozne - takav je život :) Nagodinu pucam na bar 40 :)

 photo tools_zpsafe41c67.jpg
Želim više vremena provesti u kuhinji i naučiti peći više kolača. Ovo nakon svatova jer i ovak ću izgledati ko debeli puh u vjenčanici haha :) Moja mama je maher za kolače, želim i ja biti jer vidim da mi idu kuhinjske stvari + obožavam kupovati sve vezano za kuhinju, ukrase za kolače i slično. Usput, hvala Emini što mi je poslala divne bubamarice koje će biti ukras za moje rođendanske cupcake kolačiće :) ♥

 photo 3270330196_c1ca2d1254_zps29c0601c.jpg
Želim manje vremena provesti za kompom. Cijeli dan na poslu sam za kompom, kada bojam crteže sam za kompom, kada shoppingiram, gledam filmove, slušam mjuzu, pišem blog.. Komp, komp, komp.. Dosta mi ga je više. Razmišljam da si uvedem No Computer Sunday kada neću ni taknuti komp jer mi ga je preko glave. Iako većina mojih prijatelja živi u njemu :)

 photo pampering_zpsa18acae8.jpg
Želim se više posvetiti sebi. Da, ja sam ona koja ima samo najnužnije od kozmetike, ona koja ne troši na garderobu previše, koja si ne uplati tečaj jer mozga dal je skup ali onda istu tu cifru potroši na drage ljude bez razmišljanja i koja općenito sve druge stavlja ispred sebe. Želim se malo razmaziti, želim ulagati u sebe izvana i iznutra. Želim si priuštiti da budem najbolja verzija sebe. Malo da i ja budem - ja, ja, ja osoba :)

Iduću subotu slavim 29-i rođendan. Nekad se osjećam kao da imam 15, nekad kao da imam 82. Nadam se da ću tridesetu dočekati uz smiješak na licu i uz uzdah kako je prošla godina bila taaaako dobra.

9 comments:

  1. A ja ti zelim da se sve ovo ostvari!! :****

    ReplyDelete
  2. Čestitam na blogu koji sam otkrila prije dva-tri mjeseca, u isto vrijeme kad i onaj koji piše Bitchy Dust. Odličan je blog, samo nastavi. Pišem samo da se ne osjećam kao stalker jer baš redovno čitam sve postove. :D Btw. imamo isti ukus što se tiče književnosti.

    ReplyDelete
  3. Skoro slicne zelje imamo, dobro ja ne zelim da se udam jos.. :D A zelim ti da ti se sve zelje ostvare i da ti 2014ta bude sto puta bolja od ove.. :))

    ReplyDelete
  4. Ti si dobra sa Goodreadsom, ja sam sebi za cilj stavila 36 i nisam ni do pola stigla. Tuga.

    Željice su ti realne i nadam se da će se i ostvariti :)

    ReplyDelete
  5. Ako si za kakvo blogodruzenje svakako se javi :D Blogom protiv introvertiranosti (moj moto ^_^) A knjige, ja sam ove godine bila dobra, pocela sam s opreznih 30 kad sam vidila kako mi dobro ide prebacih na 40, a sad sam i to presisala :D

    ReplyDelete
  6. Želim ti da ti se želje ispune! ;) I da, ja sam ove godine na početku rujna u Lesnini ili Kiki (uglavnom, tamo negdi na Jankomiru) vidila čitav Božićni asortiman. Odvalila sam, a najviše jer sam bila u najljetnijoj robi, samo šta u kupaćem nisam bila! :P

    ReplyDelete
  7. Slične su nam želje - vjenčanje, jel :D Želim da ti se počnu ostvarivati već sad, ko će čekat do prvog mjeseca :D

    ReplyDelete
  8. takožer želim da se sve želje ispune :)

    ReplyDelete