28 November, 2013

Puci In Fall

Dugo nisam pisala o Puci a znam kak ste svi fanovi male beštije pa evo par slikica da vidite što moja debela mrcina radi ovih dana :)

 photo DSC01576_zpsc8148d53.jpg
Ova slika bi u biti opisivala većinu njenog dana :)

 photo DSC01581_zps8123441c.jpg
Njeno najdraže mjesto je na jastučiću na polici iznad šanka.

 photo DSC01587_zps4c372a3d.jpg
Od tud može gledati kada pripremam ručak (dok ne postane previše živahna pa ju otjeram dolje da mi se ne linja u hranu, bljak, bljak)

 photo DSC01485_zpsa5a57926.jpg
Također voli sjediti na najčudnijim mjestima..

 photo puci_komp_zps438a9ce0.jpg
..browsati internet kad ju ostavite 3 minute nasamo s kompom - ova slika nije namještena, ja sam radila za kompom, otišla na wc i vratim se i vidim ovo.. Cilj joj je bio pregristi kabel miša, što je i učinila koji dan nakon ove fotke..

 photo DSC01606_zpsae21c587.jpg
Također dijeli moju ljubav prema glitteru i zapakiranim stvarčicama :)

Ostale njene aktivnosti ovog mjeseca su: mjaukanje ispod krovnog prozora da ju pustimo van, posebno umiljat glas ima ako vani pada kiša ili dere vjetar koji bi ju odnio čim bi otvorili prozor; žvakanje kablova za koje smo mislili da će prerasti; žicanje hrane nakon ručka; krađa i lopovluk najgore vrste :D

O zadnjem ću vam ispričati zgodu. Dakle, mačke ne bi smjele jesti kuhane kosti zbog načina na koji se lome i stvaraju kao iverice, pa mogu maci raniti trbuh. Enivejz, neki dan D i ja ručali. Pravila sam nadbatke na grill-u i normalno čim je Puci nanjušila bilo je - mjau, mjau, mjau.. Normalno dobijala je komadiće mesa cijeli ručak ali kosti joj ne damo. Ustanemo mi tako da pospremamo sve i dok smo se muvali lijevo desno debela mrcina je ukrala kost s jednog od tanjura i sakrila se pod stol. Prvo joj je D pokušao uzeti kost ali je režala na njega. Onda sam ju ja špricala špricom za cvijeće i, makar inače pobjegne čim ju vidi, taj put je držala kost i mrštila se na mene dok sva nije bila mokra da mi se više nije dalo špricati ju :D Zatim je pobjegla u spavaću sobu pod krevet i tu je na kraju D nekako uspio oteti joj kost :D

Ja sam pri tome umirala od smijeha jer scena debele mokre mačke koja bježi pod krevet s nadbatkom u ustima je nešto najsmješnije što sam vidjela u zadnjih mjesec dana :)

I eto, to je to što se Puci u jesen tiče, nekad nam diže tlak, nekad nam je premila i premedena, a tako je to kada dijelite stan s jednom malom debelom mačjom sotonom :)

9 comments:

  1. Vidim i Puci naporno radi vasceli dan :)))

    ReplyDelete
  2. Debela macja sotona,hahaha.. A preslatka je, ovako izdaleka.. :D

    ReplyDelete
  3. Divna je. Ja bih bas voljela imati crnu macu, skroz su mi fine. Ili onu sivu rusku.
    Al imam zutu. :-)
    Nikad mi nece biti jasno kako macke ne padnu sa nekih svojih cudnovatih mjesta za spavanje. :-)

    ReplyDelete
  4. hahahah Puci legenda :)
    moja jede sve redom, zato i je tako debela ali kad pojede postane nedruštvena pa ju je najbolje pustit da odspava...inače bi hodali okolo svi izgrebani :D

    ReplyDelete
  5. LOL već ju vidim s tom kosti :D Al nije baš debela, moraš još poradit na tome ;)

    ReplyDelete
  6. Puci <3 prekrasna je :D I treba tako da ima karaktera, necete vi nju zezat :P

    ReplyDelete