05 November, 2014

O Shipku & Prozoru & Studenom

Ovih dana mi se ništa bitno ne dešava o čemu bih mogla pisati. Halloween, jedan od mojih najdražih blagdana je došao i prošao. Prvo sam planirala napraviti veliki party ali sam odustala od te ideje jer se osjećam bezvoljno pa su nam na kraju samo kumovi došli, što je meni bilo taman.

Ukrasila sam si naš mali prozor u dnevnoj u jesenskom stilu. Zuba me inspirirala pa sam si na placu kupila jedan šipak. Izgleda kao jabuka s krunom i ne znam zašto, ali to mi trenutno popravlja raspoloženje kad god ga vidim. Da, još se nisam uhvatila u borbu s njim :)



"Pravu" bundevu nisam kupovala niti dubila jer mi je bezobrazluk cijena koju stave za nju. Pošto nisam planirala praviti ništa od bundeve, nije mi se plaćalo za ukras koji bi me došao oko sto kuna a koji bi se smežurao i raspao za tri dana.

Lega E. iz Kalifornije mi je poslao hrpu zgodnih Halloween stvarčica kao sijalice u obliku bundevica i pauka pa mi je dovoljno bilo to što sam povješala po stanu + na rasprodaji u Kiki sam si kupila hrpetinu narančastih svijeća koje su mi sada po cijelom stanu i imati ću ih do Uskrsa :)


Ovaj mjesec je započelo moje odbrojavanje do mog okruglog rođendana - 30-ti 30-tog :) Kažu tridesete su nove dvadesete i slažem se - osjećam se jednako zbunjeno kao i sa dvajst. Nadam se da su četrdesete nove tridesete pa da do tad znam što hoću od sebe i života :) Jer mi je već dosta osjećati se ovako izgubljeno.

Za kraj vas ostavljam sa mojom Halloween pitom od jabuka - dobila sam hrpetinu jabuka od strica pa sam ih kvalitetno iskoristila :) Čitamo se, nadam se, uskoro! ♥

4 comments:

  1. Sviđa mi se tvoj kuhinjski prostor. I super mi je što imaš (mislim) krizanteme. Prekrasne su, ja sam ove jeseni posadila u vrt, i prošle godine, i znam naletiti na ljude koji samo i jedino stavljaju krizanteme na groblja. a meni su prekrasne, mala tegla prepuna sreće :)

    ReplyDelete
  2. kad kažem kuhinjski prostor, mislim kuhinjski prozor. pijem prvu kavu i još vokabular nije potpuno uključen, sorry.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislis prozor u dnevnoj xD Hihi Na zalost nemam prozor na kuhinji, al su dnevna i kuhinja spojene pa je isti vrag :) I da, jesu krizanteme. Bas sam muzu rekla kako je i meni glupo da ih ljudi kod nas smatraju grobljanskim cvijecem, meni su bas krasne i ove sitne i krupne. Kupila sam ih na placu na Tresnjevci, htjela sam one krupne ali su puno skuplje. Ove sam dobila za 20kn a ista tegla u kojoj su 4 krupne je oko 40kn.

      Delete
  3. kako ti je dobro pita ispala, drugi put sibni komad do mene:D

    ReplyDelete