10 November, 2014

Pokleknuh

Priznajem, među prvima sam kada se treba vikati protiv prerane prodaje božićnih ukrasa po trgovinama. Nekako mi nema smisla da me božićna groznica uhvati početkom studenog, do samog Božića mi se "ofuca" feeling.. Ali ove godine sam ipak pokleknula :) Neki dan smo išli u Lidl & Offertissimu i normalno, sve je pretrpano božićnim stvarčicama. Pa da vidimo što sam "ubola".


Pošto sam veliki fan Božića, većinu ukrasa sam imala i prije nego sam se preselila u stan s mužem (tadašnjim dečkom ;) ) Ovi slamnati ukrasi su mi na piku već dugo a pošto su bili vrlo povoljni, (24,99kn, Lidl) čapila sam si jedan komplet - naravno s glitterom. 

Pleh ili tepsija po mom, mi je isto tako već dugo na To buy listi ali nigdje nisam pronalazila pleh širine moje pećnice. Ova se može rastegnuti i tako paše na sve pećnice, može se smanjiti i staviti na onu žicu u pećnicu a u punoj širini može biti samostalna. Cijena joj je bila 44kn i mislim si otići po još jednu, pa da budem mirna što se plehova tiče.

Kutija je u biti set od 3 limene kutije (39,99kn, Lidl). U mojoj klasičnoj kutiji za kekse koja je okrugla preko godine držimo račune a po zimi kekse, pa reko keksi su zaslužili kutiju samo za sebe :) 



Čokolade su neizbježan dio odlaska u Lidl. Kockice sa želeom za muža, sjajne čokoladne kuglice za mene jer sam svraka u duši :)


Pronašla sam i ukrasne trakice koje su mi bile simpatične pa makar mi je cijena za tako malo trakica bila prevelika (17,99kn, Lidl, a ja navikla na cijenu trakica s eBay-a gdje bi ove iste dobila za 0.99$) ali su mi bile baš kjut pa reko ajde :)



I za kraj, ovu malu debelu beštiju sam kupila u Offertissimi za 5kn :) Obožavam te male debele figurice, pronašla sam čak i ukrasnu kuglu (onu u kojoj pada "snijeg" odn glitter u ovoj verziji) sa svetom obitelji, pa makar nisam religiozna mislim da ću drugi put i to ubosti jer je jednostavno prekjut napravljeno - svi su mali, debeli i imaju medene okrugle glave :)

Eto, sad posramljeno završavam post jer sam ja, veliki zagovornik protiv prerane prodaje božićnih stvarčica, ipak pokleknula početkom studenog :)

12 comments:

  1. Predivne stvarčice si kupila. Već godinama gledam te slamnate ukrase, ali ove ih godine definitivno moram nabaviti.

    ReplyDelete
  2. vani je ljeto a ti si već kupila stvari za Božić!! :))

    super su ti stvari, i sad kad se baciš na kićenje..;)

    ReplyDelete
  3. Hahahhaha debela beštija s nejednakim sisicama mi je najjača :D

    Bila sam jučer u Lidlu i vidjela sve divne ukrase i samo sam pobjegla glavom bez obzira!!! A tek miris svih onih medenjaka!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha to je šal xD *what is seen, cannot be unseen* xD baš ti hvala hahahhaa :D

      Delete
  4. Replies
    1. Mislim da je Josipa osvojila nagradu za No1 komentar za ovaj mjesec :D nejednake sisice ne moš nadmašit xD

      Delete
  5. Debela beštija sa nejednakim sisicama, pa da li je moguće?! :D
    Inače si jako lepe ukrase kupila, jedva čekam da počnem obnavljanje naših ukrasa, svake godine kažem da neću preterivati i uvek preteram! :) Živeli praznici!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah nek nam bar neš donosi radost, kad je većina stvari oko nas tmurna :)

      Delete
  6. jao sto ce netko ovim tempom na bozic slavit valentinovo :P

    ReplyDelete
  7. E pa i ja sam dobila te neke kjut trakice iz Lidla pa onda valjda to znači da sam i ja već pokleknula :D. Već jedva čekam da danas dođu prospekti da vidim što ima hehe.. Iako, za mene to nije čudno, ne znam da li postoji veći fan Božića od mene :D.
    Super ova tepsija izgleda.. već vidim što će se sve fino peći..
    A o Offertissimi mi bolje nemoj govoriti.. stalno slušam kako fora stvari svi tam kupuju a onda ja dođem i u našoj toga ničega nema.. negdje sam vidjela krasne tanjuriće za fotkanje, kao iz Offertissime su, i naravno, kod nas ih nema..
    Uglavnom, samo naprijed, još Božićnih postova molim <3

    ReplyDelete
  8. joj, kad ce vise kod nas taj Lidl!!!
    smejala sam se za vase sirote kekse :)

    ReplyDelete