27 October, 2015

♥ BFF ♥

Danas je mojoj najboljoj legici rođendan! ♥ Sve je počelo davno davno..

Prvi osnovne (i moja grozna frizura lol)

Moja D i ja smo zajedno išle u osnovnu školu ali se nismo družile nešto previše do sedmog razreda. Moje prvo sjećanje na nju je kada je negdje u trećem-četvrtom osnovne došla do mene posuditi kišobran jer je išla u poštu a počela je padati kiša. 

Do sedmog sam se razreda družila s drugom legicom a onda je to prijateljstvo puklo. Sjedile moja D i ja vani pod tjelesnim i pričale kako obje nemamo najbolju legicu i rekoh ja - hoćemo mi biti najbolje legice? I tako je počelo :) Ah mladi dani, kada nekom samo možeš reći sad smo bff i to je to :) 


Moja D je isto imala problematičnu obitelj kao i ja, samo na malo drugačiji način. Jako rano se morala početi brinuti za obitelj i za mlađeg brata i sestru. Taj dan kada je došla po kišobran je išla plaćati račune, onda si možete misliti kad je sva odgovornost pala na nju kada je sa samo 9-10 godina morala ići račune plaćati. 

Negdje u drugom srednje moja majka se pobrinula da prekinem to prijateljstvo i izgubile smo kontakt. Moja D se malo iza toga udala i odselila i ja nisam znala ni kako se preziva ni kako da ju pronađem. Godine su prolazile, pojavio se facebook, tražila sam ju i tamo ali ju nisam mogla pronaći. I onda jednog dana, baš u vrijeme kad sam puno razmišljala o njoj i o tome kako joj se želim ispričati što sam ispala loša legica pojavila se porukica u inboxu. Od moje D ♥ Samo kratka poruka jer vjerojatno nije znala kako ću reagirati ali eto, da mi se javi. Mojoj sreći nije bilo kraja. Na njenu sam odgovorila kilometarskim odgovorom i tako je (nanovo) počelo. 

Sada je već 5-6 godina prijateljstva iza nas i ja ne mogu biti sretnija što ju imam u svom životu. Iako stanujemo 250km jedna od druge, ništa ne smeta. Ona je jedina osoba koja se iskreno raduje svakoj mojoj sreći, tuguje samnom a isto tako i ja s njom. Razmjenjujemo pisma (jer smo obje lude za papirnatim stvarima), kilometarske mailove, pozive, sms-ove, slikice. Daljina ne može uticati kao ni sve one izgubljene godine. Nekad se tješim, da nisam prekinula to prijateljstvo kada jesam, možda ona ne bi upoznala svog muža (koji je sada jedan od najboljih prijatelja mom mužu) i ne bi dobili malu N. Na kraju je sve ispalo kako je trebalo. Bila je moja kuma na vjenčanju i beskrajno sam joj zahvalna na tome - bila je najbolja kuma ever!

D, ja & mala N

D je brižna, pametna, odgovorna, pozitivna kroz sva sranja koja je proživjela i možda nas baš to malo selo u kojem smo proživjele sva ta sranja kroz djetinjstvo povezuje na nekoj višoj razini - jer smo se izborile, nismo dozvolile da nam negativa i loš start unište pozitivnost i borbenost za nečim boljim.

D-in muž je super osoba i svi četvero smo kliknuli od prve kada smo išli na ono prvo zajedničko upoznavanje naših boljih polovica. Isto tako su se super složili i s našim drugim kumovima koji su nam isto najbolji prijatelji tako da je naša svadba, koja je bila jedna od rijetkih prilika da ih sve okupimo, bila savršena. Ništa ljepše kada oko sebe imaš ljude koji se iskreno raduju s tobom i vole te i još znaš da se svi odlično međusobno slažu.

Moji najdraži ljudovi, iako smo na ovoj fotki svi neš ful ozbiljni, ko bi rekao da smo inače svi redom spaljeni (D-in muž G, kum I, D&Moi, moja D, mala N i kuma T)

N je mala slatkica koju obožavam i uvijek se radujem njenim novim ludorijama, slikama i pismima (da, da, naslijedila je ljubav prema pošti pa se sad i nas dvije dopisujemo :) 


D mi je inspiracija kad se osjećam šugavo, da nastavim gurati :) 


Makar se viđamo jednom godišnje, ja sam beskrajno zahvalna što ju imam u svom životu. 

Mogla bih vam još tri dana pisati kako je moja D najbolja na svijetu i kako svako treba jednu D u svom životu ali nema dovoljno slova da sve to opišem. 

I zato danas, kada je njen rođendan, želim joj sve najljepše u životu, da joj svaki dan bude sve ljepši i ljepši i da jednog dana budemo dvije stare babe na nekoj klupi i prisjećamo se svih ovih dana sa osmjehom na licu. I naravno, da uskoro kafenišemo :) 


I da završim post kako završavam sva naša pisma, najdraža moja

♥ Voli te tvoja Misty ♥

5 comments:

  1. Predivna priča o prijateljstvu <3
    Predivno je imati tako nekoga u životu.

    ReplyDelete
  2. Rasplakah se. :) Divne ste obe, ali mala N vam je ukrala slavu. :)
    Srećan rođendan i od mene, sa malim zakašnjenjem i nadam se da ćete uskoro kafenisati. :) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. bezimena mi je ukrala komentar XD N je preslatka curica :) a lijepo je vidjet da prava prijateljstva nekako uvijek pronadju svoj put ma kave god prepreke bile

      Delete
    2. Mala N nam uvijek krade slavu i slobodno ju joj prepuštamo :)

      Delete