14 January, 2016

Challenge Šmallenge


Moram priznati da sam se s ovim challengom mal zeznula. Nekako sam mislila da će pitanja bit zanimljivija za odgovarati jer sam prvi dan samo letimično bacila oko na listu.

Na kraju je ispalo da bih imala 31 post s po jednom rečenicom što je iskreno dosadno i bezveze. Posebno kada sam na puno ovih pitanja već par puta odgovarala. Tako, da bih ustupila mjesto nekim zanimljivijim postovima, danas ću odgovoriti na preostala pitanja i foock it.

10. Noge & oči :) <- ovo bi bio jako dug post ono.
11. Svašta nešta, ne znam što bih uopće nabrajala tu.
12. Hrana
13. U biti se najranije sjećam snova koje sam imala s tamo 3-4 godine.
14. Imala bih puno love
15. Ustanem s mužem, popijem kavu, radim, učim, skuham ručak, zezam se s mužem, visim po netu, odem čitat knjigu i spavat.
16. Nemam bucket list
17. Neam pojma.
18. O ovome sam već triput pisala, ko je čru fan mojeg bloga, znat će xD
19. Ne skupljam ništa.
20. Mislim da ste svi prisustvovali najtežem razdoblju u mom životu tu na blogu i svemu što je iza toga slijedilo (i hvala na komentarima i podršci u tim gadnim vremenima, ljubim vas!♥)
21. Deset? Problem je što volim jako puno toga ali trenutno je 7 ujutro i ne pada mi niš na pamet osim kave haha
22. Pošto ova godina traje već čak 14 dana - knjige. Stalno nalazim neke zanimljive :)
23. Upravo radim na tome pa ću o tome pisati kad do tog službeno i dođe :)
24. Ja sam obožavala knjige od malena, išla sam u knjižnicu valjda od treće godine tako da je tu bilo hrpa i hrpa knjiga.
25. Svi ste mi dragi koga pratim (makar saksam s komentarima u zadnje vrijeme, sorry narode!)
26. Mislim da ne može starija od ove :) Teta i ja i moj febjls rep na vrh glave :)


27. http://www.coolinarika.com/ <- tu je negdje xD
28. A svemu pomalo, dobrim stvarima, planiranjima i putovanjima, penziji...
29. Svi znamo kuda sam putovala jer sam pravo putovat počela zadnjih godina pa sam o tome i pisala na blogu.
30. Nemam makeup bag, imam jednu fora drvenu kutiju koju mi je svekrva poklonila :) A šta je unutra? Pa make-up xD Ono što najčešće koristim su maskara, tuš i onaj essence vrag za obrve.
31. I ja se ponekad pitam..

Što se tiče reading challenga, naravno da biser nisam ni to pročitala do kraja, entuzijazam nove godine me čapio pa sam na sve vikala može - na kraju ispada da je lista totalno mutava. Kao knjigu koju nisam čitala od srednje? Ak neš nisam od tad odlučila nanovo čitati, zaš bih sad. Ili - a book that's guaranteed to bring you joy. Ako trebam čitati nešto novo, šta bih trebala biti - Vidoviti Milan, pa da znam koja će mi knjiga donijeti veselje? Ili neku koju sam već čitala? Pokušavam čitati nove stvari a stare ionak uvijek prelistavam kad jedem (ono kad čitate knjigu 120 puta pa gdje god otvorite, znate na čem ste), tak da meh. Na Goodreadsu sam si zadala 55 knjiga za ovu godinu (sad sam na 11-oj) tak da mislim da ću bolje stavit tu knjige koje sam pročitala i bok neg birati knjige po listi nekog teen-a iz amerike koji je izgubio inspiraciju do kraja liste.

Najveći razlog za ovaj današnji post je što sam u zadnje vrijeme ful zauzeta, radim, učim pa još dok uguram u to sve one klasične poslove po kući i odmor, nemam vremena za niš. I onda kad sjednem za blog bih pisala o nečemu zanimljivom a ono - challenge. E neš! Tako da eto ali mislim da niste ništa propustili (kao što vidite iz odgovora na pitanja). Napomena sebi za ubuduće - pročitaj fakin pitanja prije neg što vičeš - može xD

Za kraj vam ostavljam par meni preslatkih ilustracija koje sam nedavno otkrila zahvaljujući legici.
Inge Löök




9 comments:

  1. answering in English would have been really cool :)

    ReplyDelete
  2. Divne su ilustracije <3
    kužim za challenge. neke stvari ti se baš ne daju, kad moraš :)

    ReplyDelete
  3. Bleso :))
    A Inge ima najlepse ilustracije- razglednice ever!

    ReplyDelete
  4. na pocetku godine si bila kao yes to all meme a sad si ko grumpy cat no no no XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Previše šećera u krvi od Božića xD Sad krešam xD

      Delete
  5. Baš sam se veselila ovom challengeu, čak sam ga mislila odraditi kad ti završiš, ali i ja se teško natjeram da nešto radim kad mi se pretvori u obavezu. Problem je što ja niti ne pokušavam već unaprijed to osudim na propast :/

    ReplyDelete