23 January, 2016

Last Week

Zgasila sam Fejs prije par dana. Odlučila sam probati mjesec dana ne klikati stalno na tu malu plavu ikonicu. Čak sam ga maknula iz bookmarka. Nakupilo mi se hrpa posla, hrpa stvari po kući (koje sam riješila u jedan dan), hrpa svega.. Ne kažem da je Fejs kriv, ja sam kriva. Moram priznati da to stvarno je ovisnost. Kliknem na njega da vidim dal mi je "šef" poslao nešto u vezi posla i ostanem tamo dva sata.


Nije da nešto pratim wall na fejsu ali inbox - e to je druga stvar. Stalno bih mogla nešto brbljati s nekim. Obuzdavam svoje brbljanje. Nije da se nešto pametno dešava oko mene da moram pričati o tome ali jednostavno navika.

Fali mi brbljanje ali pokušat ću izdržati. Najavila sam svima s kojima redovito brbljam zašto me neće biti. S jedne strane da znaju da nisam nikog zblokirala, s druge da se ne smijem vratiti ranije jer sam napravila big deal od toga.


Mislim da mi za sad ide ok iako mi samo 42 puta dnevno proleti kroz glavu


S druge strane ovaj tjedan je proletio klasično - posao ujutro, učenje popodne, duolingo u pauzama.. Vrijeme vani je meh, malo sunce, malo sivilo, bezveze. Morati ću smisliti nešto da malo razbijem rutinu, da se natjeram nekud van, možda krenem sama po muzejima koje još nisam posjetila ili nešto slično. Što bi čovjek uopće mogao raditi sam po gradu a da ne potroši hrpu love? Ako imate kakvih ideja, šaljite dolje u komentare :)

11 comments:

  1. Zgasila si Fejs? zanima me kako će to proći :)
    Volontiraj, to je dobar način da ne trošiš pare a da trošiš vrijeme, a dobiješ puno nazad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Već volontiram na 7cups, dost mi je to :)

      Delete
    2. imaš pravo, to je dovoljno. sad bi rekla da kreneš u školicu trčanja, al prehladno je za to. Muzeji su mi ok, a možda neke radionice?

      Delete
  2. ja imam ideju :)
    možda da šetnje upotpuniš nečim, npr. fotografiranjem. kladim se da imaš dobro oko, štoviše dva.
    ili... ta da da dam! imam aplikaciju az tebe i hodanje: https://zombiesrungame.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš sam mislila na fotkanje, ak niš da imam nešto za postat tu na blogu :D Ova aplikacija je zakon xD Iako mislim da bi me ljudi čudno gledali da trčim po ulici i vrištim - ja i strah od zombija xD

      Delete
  3. You can do it! Mozda se sasvim odviknes od fejsa, to bi bilo super. I ja cu kanda da se skinem, obrisem sve, samo ostanem zbog pejdza... :)
    Mozda da pocnes da geocashujes, ic fri, ic fan i naterace te da setas a da imas neki cilj. :) Kissy kissy od Cige. #ciganskajesamocapregolema :P :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. E baš sam ju skinula i našla čak u svojoj ulici par mjesta di ima tih Geo-stvarčica :O To definitivno planiram obići!

      Delete
  4. igrat ingress (this was asking for it XD) :D

    ReplyDelete
  5. Ulaznice za muzeje su prilično jeftine 10-25 kn, a neki imaju i dane kad se ulaz ne plaća (Muzej suvremene umjetnosti, Etnografski, Arheološki...) imaš više stranica tipa besplatna događanja u Zg https://www.facebook.com/besplatnoZG/ tečaj joge, besplatni koncerti, besplatne radionice plesa, besplatno se učlaniš u neki klub npr. društvene igre (di igraš šah, čovječe, ne ljuti se...), odeš na besplatna događanja npr. zamjena knjiga, uskoro će Noć muzeja, čokofest, imaš pub kvizove koji su isto besplatni, kino ulaznice do do 17 sati budu i 50% jeftinije, ovdje su najave događanja http://www.infozagreb.hr/dogadanja#sve

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uuuuu tenkju! :) Sad više zbilja nemam isprike da je sve skupo i da nemam kuda xD Za muzeje znam, našla sam listu muzeja u Zg, nisam ni znala da ih ima toliko i planiram uskoro u jednu skitnju :) Mislila sam da sam obišla puno muzeja ovo ljeto a ono šipak, obišla sam 20% onak.

      Delete