03 January, 2016

Welcome 2016!

Eto nas i u 2016-oj godini! Ovaj blog je potrajao puno puno duže nego što sam si prvobitno zamišljala da će trajati i drago mi je :) Pa da vidimo što planiram u ovoj novoj godini?

Nisam si ove godine zadala nikakve novogodišnje odluke i planove, jer sve što planiram za ovu godinu, planiram i provodim već zadnjih par mjeseci. Najbitnije za mene u prošloj godini je što sam napokon pronašla što želim biti "kad odrastem" :) Sada radim na tome da do kraja godine promijenim CV u nešto novo i divlje :)

U ovoj godini planiram svašta nešta, od dovršavanja nekih detalja po stanu koje stalno odgađamo, poslovnih promjena do nekih novih i divljih stvarčica o kojima budem pisala kako koju sredim :)

Za početak sam preuredila blog jer mi je dosadio stari izgled i poželjela sam nešto svjetlije i veselije. Naravno, kao i sve, još će tu biti promjena i dodataka kako mi što šune u glavu, ali za sada sam zadovoljna.

Cure koje ovih dana rade challenge su mi dale ideju da bih i ja mogla okinut neki challenge (hvala Bitchy & Nemam ime, imam komentar). Kako u zadnje vrijeme stalno radim jedno te isto (posao, učenje, domaćica thingies) ponestalo mi je zanimljivih tema o kojima bi mogla pisati pa eto da ubacim challenge. Prvo kradem ovaj:


Vidim da su cure već navele knjige koje planiraju čitati ali kako ja mijenjam mišljenje i raspoloženje iz dana u dan, postavljati ću knjigu i review zajedno kao post kada odlučim koje će biti i kada ih pročitam. Ove godine sam si na Goodreads čelinđu zadala 55 knjiga tako da kako god okrenem, pokriti ću sve sa ove liste jer zadnjih godina volim čitati raznovrsne knjige i žanrove koje inače ne bih ni taknula :) Pročitala sam groznih knjiga ali i odličnih koje inače ne bi otkrila da nisam odlučila malo izaći iz svog book comfort zone-a :) 

A sad, da ne bi bilo dosadno, radit ću ne jedan već DVA challenga uz ovaj o knjigama :) (ne, nećete dobit set noževa uz to, šmrc). Kopala sam po netu i pronašla jedan koji ću raditi na dnevnoj bazi


i drugi koji se radi na tjednoj bazi kroz cijelu godinu :)


Biti će zanimljivo ovo sve utrpati u moj raspored ali nekako u zadnje vrijeme kužim da sam produktivnija što više toga imam za raditi nego kad imam cijeli dan slobodan pa na kraju ne napravim ništa. Toliko od mene za sada, sa ovim izazovima krećem od idućeg posta :) 

12 comments:

  1. Najprije da ti pohvalim novi izgled bloga... divan je, čak jedan od ljepših u domaćoj blogosferi. Drago mi je da se vraćaš (češćem) postanju jeeeee :D Jedva čekam :***

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao crvenim se xD Drago mi je da ti se sviđa, sad kad su se svi navikli na tmurni i clutterani blog da malo šokiram ljude :)

      Delete
  2. jao, Misty, prvo te nema a onda dođeš i zašamaraš s tolko izmjena i čelendža :)
    sretna ti Nova!

    ReplyDelete
  3. Ovako:
    1. Srećna Novaaa godinaaaa! :)
    2. Novi izgled bloga je divan! :)
    3. Jeeeeeej za izazove, što nas je više, to je veselije! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1. Hvala, i tebi isto! :D
      2. Hvala! ^_^
      3. jeeej! Iako mi prvi izazov u biti treba biti iskomentirati sve postove koje sam promašila xD

      Delete
  4. puna si challenga, zivo me zanima kako ce to napredovat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sad ću baš namjerno sve riješiti! Namjerno! xD

      Delete
    2. znala sam da ces to interpretirat na negativnu stranu :P iako nije bilo namijenjeno, al ako te to motivira samo daj :D

      Delete
    3. haha ma zafrkavam se, ajde i ti u challenge xD

      Delete
    4. 30 sekundi razmisljah o tome, al sam shvatila da nema sanse da nista od toga ispunim pa odustah

      Delete
  5. i ja lajkam novi izgled bloga :)
    jej, još jedna u izazovima. skoro si me namamila na ovaj 52...

    ReplyDelete