23 May, 2012

Colorful ♥

Začudo još me ne hvata onaj oh boy, oh boy feeling kada idem nekud na put. Nisam još ni počela planirati što ću ponjeti, ovo sivo vrijeme je krivo za sve! Danas moram skočiti kupiti neke stvarčice za put, poklončiće i sl, naručiti se za šišanje i još sto sitnica a osjećam se ko puh.



Imam pitanje za blogerice - zna li tko što se može vidjeti u Istri a da ne košta 100 000 novaca? Vidjela sam da ima neki svjetionik na (u?) Savudriji, ulaz po osobi 200kn. Da ne bi. Ne znam jel to samo neki event ili je cijena uvijek tolika, ali za malo kamena mi se ne plaća tolike novce. Mi ćemo ići popreko od Opatije do Umaga, pa ako netko zna kakav zanimljiv muzej ili nešto slično putem, plz komentirajte :) ( sad sam otkrila da blizu našeg hotela ima park vjeverica, iako će ih vjerojatno bura sve otpuhati kad mi dođemo, fora, volim vjeverice :)

Ovih dana cijelo vrijeme visim na mom D kada dođe doma jer je saznao da će u kolovozu morati na službeni put u Njemačku na tjedan dana pa mi već fali, kmek! Već vidim da ću spavati na kauču u dnevnoj uz upaljeni tv jer sam se odvikla spavati sama i bojim se svega :D

Dok ga ne bude vjerojatno ću se ludo provoditi..













A kad se vrati biti će..



Ali za sada



Baš sam šašava ali što ću kad ne mogu bez njega :) ♥

17 comments:

  1. Blago tebi i ja bih da idem negde. :)
    A ove slike su me bash nasmejale i podsetile na mene sad kad mi Nikola nije bio tu. Uzivajte sad dok ste zajedno, a nedelju dana ce brzo proci. Iz iskustva,prvih par dana je kriticno i taman se naviknes i eto ga on kuci. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma znam, izdrzala sam ja 4 godine veze na daljinu pa cu i tih tjedan dana nekako :)

      Delete
  2. Sretan put i nadam se da ćeš naći nekaj dobro a da ne košta hrpu novaca. Ne znam baš Istru pa ti nemam kaj za preporučiti osim da se super provedeš.

    Uvijek je dobro dan započeti sa lol catz :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma fun is what you bring with you, pa ako ništa i ne nađemo, bar ćemo se izludirati i ismijati putem :)

      Delete
  3. što se Istre tiče, mislim da nećeš pogriješiti ako odeš u bilo koji gradić okolo, tipa Grožnjan, Motovun i sl., svi odreda su predivni! I ove mačke su pre...! ;) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je i plan, taj trokut Umag - Novigrad - Buje i okolina :)

      Delete
  4. Take me to your leader!!
    Vid' ti nje - covek jos nije ni krenuo a ona vec kuka (umesto da pravis spisak sta sve da joj donese:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma sta ce mi donositi ista, sve sta ima tamo ima i tu za kupiti, ali samo je jedan on :)

      Delete
  5. Jao što su medene ove mace :)) Što reče Lounge iznad, počni da praviš spisak :) Ja sam bez mog Dragog bila čak 2,5 meseca :D Tako da ti garantujem da ćeš preživeti tih nedelju dana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jao 2,5 mj X_x Ja sam najduže mjesec dana mislim, kad smo još bili u različitim gradovima pa jedan vikend ja bolesna, drugi on, pa dok smo se našli.. I to mi je bilo previše!

      Delete
  6. Pakuj se zeno! :D
    What doesn't kill you, makes you stronger! You can do it!

    ReplyDelete
  7. grožnjan, oprtalj, motovun…, i ako ćete biti blizu pule, rt kamenjak, tamo je jako lijepo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Do Pule mislim da nećemo ići nego kroz Istru ali na kraju nemam pojma, mi isplaniramo par točaka a ostalo pustimo da nas inspiracija odvede :)

      Delete
  8. Obavezno na krkačinu na neko seosko gospodarstvo. Te krkačine se pamte :)

    ReplyDelete
  9. jao sto ti zavidim na tom putovanju, idi, zeno, pakuj se.
    vidi se koliko ti fali maca, pocele su da ti zaposedaju postove, slatkice :)
    ej, i skroz te razumem sto kukas, ja mog pustila za vikend u sarajevo na neku konferenciju. totally, spavanje na kaucu uz tv. osim ako mi seka priskoi u spas, onda ce biti pidzama partiiiiiii :))))

    ReplyDelete