10 May, 2012

Kada Pomislimo Da Imamo Tako Malo..

.. ispadne da imamo puno puno više razloga za veselje nego što nam se iz prve činilo. Ovaj tjedan me raduju sitnice, valjda je i mene uhvatilo ovo bezrazložno hepi stanje koje vidim da hvata i druge na blogu :)

Trenutno me sretnom čine..


Kapućino ofkors :) Totalno sam se navukla i totalno mi se to sviđa :)


Umivanje hladnom vodom nakon vježbanja sa Jillian - totalno orgazmičan osjećaj, ahhhh :D


Glupi vicevi :D Koliki god da mi je IQ mislim da se uvijek mogu ismijati kao luda na neki glupi fart joke :D


Moj dragi :) I slike/fotografije noćnih svjetla :)


Baleina Nevenova mast - onaj prvi bear-squirrel prsten koji je stigao je od nekog čudnog nelakiranog materijala i kako sam ga nosila par dana izgrizao mi prst, sve nateklo gdje je bio i sad moram prst mazat kremom. Sad nosim bear-squirrel iz druge ekipe koji je drugačijeg materijala pa ću vidjeti hoće li mi se dogoditi isto. Dobro da nisam poslala D1 njezin iz prve ekipe. To me vjerojatno onaj kinez ureko jer mi je morao vratiti 2$ :D Btw ova mast tak divno miriše da bih se najradije cijela namazala njome xD


Prijatelji. Stari, novi, e-prijatelji.. Prijatelji su zakon :)


Buffy - koju gledam već tjedan dana. Trenutno sam na sezoni 5 :) I sad skužih da je Amy Adams u jednoj epizodi, glumi Tarinu rođakinju :)


Holly Hobbie slikovnice o Zvrčku i Mljacu su moja mračna tajna xD Imam ih osam, mislim da mi još jedna nedostaje da imam cijelu kolekciju. Predivno su naslikane i kad sam ih prvi put skužila rekla sam moram ih kupiti da kad jednog dana stignu mali D-ovi i male Misty im mogu čitati nešto uz što će uživati kao i ja uz slikovnice iz mog djetinjstva. Jer ako ste malo browsali po trgovinama većina slikovnica je tako ružno naslikana da se uplašiš.


Sretnom me čini moj mozak koji je prepun ideja iako bih mu oprostila da nekad zašuti xD


Japanske leteće vjeverice - ako vas ikad uhvati depra, pogled na ove čupave kuglice će vam instant popraviti dan :)


Čišćenje stana me također čini sretnom! Onaj feeling kada sve pospremaš i sve se blista je neprocjeniv makar se uglavnom moram natjerati da pospremam :)


Zahvalna i sretna što imam stariju braću (i jednog mlađeg gnjaveža :) s kojima sam se sto puta posvađala ali smo i dalje kao najbolji prijatelji :)


Sretnom me čine i svi čudni ljudi na ovom planetu koji stvaraju predivne čudne stvari i make this world go round svojom kreativnošću i weirdnessom :)


I za kraj - praznovjerje me čini sretnom a morala sam ga navesti da ovaj post ne bi imao 13 stavki pa da završim kao lik sa slike :D

Have a nice day :) ♥

7 comments:

  1. Htjedoh i ja post o sitnicama da pišem, baš smo fino raspoloženi :).

    Ja inače ne volim viceve, al mi je prijatelj neki dan ispričao jedan i fino sam se nasmijala, mada više načinu na koji je on to ispričao i smijao se pet minuta poslije :D.

    ReplyDelete
  2. baš je lijepo kako smo svi hepi i euforični, valjda zbog sunca! :)

    ReplyDelete
  3. Sitnice život znače.
    Tu Baleinu mast od nevena koristim već godinama, koristim je i umjesto labela nekad, baš je super.
    I <3 za slikovnicu, ja u zadnje vrijeme samo gledam ilustracije po knjigama i želim da moja djeca imaju lijepe slikovnice , ako ih ikad budem imala :p.

    ReplyDelete
  4. Sitnice su najkrupnije :))
    Nego, sta bi s' idejom o slikovnicama ?????
    Ja sam u fazi kad ekstremno mrzim mladjeg brata i zelim da mu plafon padne na glavu (ceo dan spava, celu noc grebe plus oni gadni zvukici sa skajpa i fb..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)

    ReplyDelete
  5. pospremanje..divan je osjećaj kad je sve konačno čisto..ali kako se natjerati?

    inače, slažem da sitinice čine dan.:)

    ReplyDelete
  6. louis ck: "you don't have to be smart to laugh at farts, but you have to be stupid not to."

    ReplyDelete
  7. Buffy!!! OMG! Jedne ispitne rokove sam pogledala valjda 3 sezone, obožavam Buffy! Sad čekam da prođe par godina pa opet krećem hhihih SPIKE <3

    prettylittlemonsters.blog.hr

    ReplyDelete