30 May, 2012

Od Svemu Pomalo

Danas sam se otišla prošetati do biroa. Sve kasnije i kasnije idem, uskoro ću stizati zadnji dan, 5 minuta do zatvaranja :D

Interesantno je šetati se gradom ujutro, bez neke obveze. Znam da sam ja tako prije, žureći na posao, gledala ljude koji se lagano šeću bez brige i pameti ranom zorom pa sam im zavidila na slobodi jer ja moram u ured a u glavi petsto predmeta. Inače sam ja u ured stizala minimalno pola sata ranije, a jedno jutro iz bunta sam produžila, sjela kraj Drave rano u zoru i gledala patke kako plove i stigla u ured 2 minute do 8.



Enivejz šetam ja tako i gledam kako cure znaju dobro iskombinirati stvari, od onih fensi šmensi do školarki u trapericama i majicama i počnem si mozgati što je meni kod mode fuj.

Pa da vidimo..

Prva stvar koja mi je pala na pamet su današnji modeli t-shirt majica. T shirt ima taj naziv jer majica nalikuje slovu T. Muške majice još uvijek izgledaju kako su izgledale kada su ih počeli proizvoditi dok su na ženskima skraćivali i skraćivali rukave dok nismo dobili ove današnje batrljke koje oni nazivaju rukavima a jedva prekriju rame.



Normalno, cijena ženskog t-shirta i muškog se uglavnom razlikuje za 30-ak kn. I još k tome dobijete rukave u kojima većini žena ruke izgledaju kao dvije uskršnje šunkice bez obzira koliko mršavi bili. Jel toliko teško produžiti rukave 3-4 cm? Ili bar snizite cijenu, od jedne D-ove majice možete napraviti dvije moje a moja skuplja! Apsurd.




Alternativne verzije koje možete pronaći samo na 
internetu izgleda :)

Druga stvar koju ne volim su tange..



Kao služe da se ne vide rubovi gačica ispod traperica i hlača a redovito vire iznad traperica. Ako uspijete pronaći jednu sliku guzice u tangama gdje je zbilja u trapericama, svaka čast.

S druge strane od kad znam za sebe kupujem ženske boxe od kvalitetnog materijala pa se rubovi ne vide. Uostalom, žene pogledajte svoju guzicu - ako je veća, uzmite veće gaće. Blagajnicu boli briga dal nosite 34 ili 45 broj, ona samo čeka kraj svoje smijene a vaša guza neće imati ureze od premalih gaća i izgledati kao red buhtli u pekari.




Po meni je više seksi kad dragom malo nagovijestite što 
ga čeka s ovim poluprozirnim gaćicama nego kad mu date
dupe na izvol'te. Pa i poklon se umata a ne donosi u rukama
i kaže - na! ;)

Zlatne patike/tenisice. Na ovo neću ni stavljati alternativu, jedino gore od ovoga su mi starke sa petama X_x



Ispred sebe sam danas vidjela ženu srednjih godina, skinny jeans, petice i bluza - sve pet kombinacija da nije pouluprozirne bluze (onako široka bluza, kakve su danas in, s lepršavim rukavima a sve skupa izgleda kao pončo) i njenog crnog grudnjaka ispod. Da je obukla majičicu na bretele u sličnoj ili čak kontrast boji s tom bluzom, izgledala bi baš fajn teta. Ovako ispada vulgarno i totalno ne-ne.


Ova slika je kombinacija njene prozirne bluze i moje 
face kad sam ju vidjela :D

Moja bivša kolegica koja je inače superzgodna i ima odlične noge jedan dan se pojavila na poslu u skinny jeans trapericama od nekog užasnog materijala. Pokušala sam pronaći sliku i ovo mi je nekak najbliže tome..



.. uglavnom tamnoplavo, sjaji se i rasteže. Kao neki fejk jeans, nemam pojma. Isticalo je sve što izgleda bljak na njoj, noge su joj izgledale grbave i totalno bezveze. Vidjela sam ih na još par cura i ne znaš na kome gore izgleda. Ona ih je i dalje furala al sam joj ja jasno i glasno rekla - slušaj, u toliko toga si zgodna, spali ove i poštedi mi oko xD Na kraju sam morala dat otkaz jer to više nisam mogla gledati ;)))


Alternativa - pravi jeans pobogu X_x

I za kraj ostavih onu najdražu mi kombinaciju - fenci meets trenerka :D



Ako ovo nije grozno, ne znam šta je. Još ako je kombinacija - trenerka, zlatne patike i hrpa zlatnog nakita i velika kičasta torba onak preko lakta :D Uživancija za gledati xD

Da ne budu samo žene unutra, nedavno sam u svojim Simsima naletjela na mušku majicu sa ogromnim V izrezom i idem vidjeti jel to itko nosi za stvarno, kad ono..



Bljaaak, totalno gej u gej smislu a ne homoseksualnom :D

U biti samo tri stila priznajem na muškarcima:

a) opasni rocker/metalac style



b) gamer/ležerni rocker style



c) suit up style :)



A za facu, obvezno bradurinu i brčine jer što si bradatiji i izgledaš opasnije to si bolja osoba xD



Toliko o nabrajanju izgleda za danas :) Vjerojatno će biti opet ovakvih postova, kako me moda pukne. Bitchy je davno već imala sličan post a mene su danas motivirale ove spodobe na ulici :D (na sreću bilo ih je u manjini)

Totalno random note na kraju - na fejsu je malo prije jedna poznanica postala sličicu



na što sam si ja pomislila, fak jea, ja ovo imam ^_^

Photobucket

Za kraj vas ostavljam sa gifom koji mi uvijek popravi dan kad ga vidim :D

Photobucket

Uživajte u ostatku dana i nemojte obući prozirnu majicu na posao :)

25 comments:

  1. problem s tangama i nije toliko što strše iznad hlača, nego u ženama koje ih tako nose. meni nije lijepo vidjeti donji veš na nekome tko je obučen, u to ulazi i grudnjak i naramenice, i ne, ne volim ni one za koje glumimo da su nevidljive. plus kad ostave one etikete od 20 cm da lamaću, ma daj.. donji veš je donji veš, čemu onda garderoba povrh?
    inače, tange znaju biti i ugodne i komotne, ako su od pravog materija, prave veličine, i pravilno obučene.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj obožavam te etikete od 20cm koje imaju toliko materijala da možeš napraviti još jedne gaće od njih xD

      Delete
  2. Slažem se s apsolutno svim navedenim :D Jedino bih stala u obranu T-shirta i rekla da zna bit baš normalnih, slatkih i jeftinih za kupiti.. a zgodne su kada je ljeto, a trebaš bit pristojno obučen za faks jer je (bar meni) malo glupo doć profesoru u topiću.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma definitivno su dobri t-shirtovi, volim ih ja nositi samo što iskopati neki koji

      a) ima normalne rukave i
      b) nije toliko kratak da kad navučem preko boobsa mi pupak viri

      je mission impossible! :)

      Delete
  3. kaj se tiče majica, vesta i takvih stvari definitivno su mi draže muške. u new yorkeru često visim na muškom odjelu. jednom sam srela jednog frenda i pita on mene: ''kaj to burazu kupuješ?''..reko, sebi gledam xd
    zlatne patike su mi posebno bljakić. a štikle na trenirku omg pa kaj je tim ljudima? ak niš dr.bar se imamo čemu nasmijati :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja sam prestara za new yorker xD ma najbolji mi je t-shirt od D-a što sam uzela jednu majicu za spavanje xD Ko haljina mi je hehe

      Delete
  4. Ajoj da, starke na stiklu x.x Uzasa. I stikle na trenerku... I totalno se slazem sto se muskog dela ovog posta tice, i ja jedino to prihvatam kod mog muskarca, imam srece te je on svakako u tom fazonu, a u poslednje vreme nekako najcesce u suit up stilu, sto mi se jako svidja :)

    ReplyDelete
  5. meni je donji veš koji se namjerno vidi vrhunac vulgarnosti i neukusa. A trenirka...uh, odmah se uzrujam.

    ReplyDelete
  6. totalno se slažem za ovaj fensi trenirka stil. odlično si ih opisala. placerska plišana trenirka, zlatne ili lakirane tenisice fejk torba koja glumi marku neku preko lakta, ogromni ringovi u ušima, narančasti puder, izblajhane do sive kore s ugljen crnim obrvama i sedefasti više bijeli nego rozi ruž. i plastični nokti. sa zguljenim lakom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. O kozmetici ovaj put nisam pisala, ali tih Oompa Loompa narančastih spodoba se posebno bojim xD

      Delete
  7. Slažem se sa svim još bih dodala da zbog ove proklete današnje mode ja ne mogu da nađem neke obične jednostavne farmerke da mi nisu preko pupka ili da mi pola dupeta iz njih ne viri.
    I primjetila sam da se sad masovno nose one striperske štikle. Predviđam mnogo izvrnutih gležnjeva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saosecam sa izborom farmerki -.-

      Delete
    2. Uf znam, traperice kupovat je katastrofa - gledaš ih na polici/dok vise, sve izgledaju ok - kreneš oblačiti a ono baš to, krojevi božesačuvaj, dužine čudne.. Teško nama :)

      Delete
  8. Jos davno sam proklela tange i onog ko ih izmisli! Bokserice ftw!

    ReplyDelete
  9. Tange - glupost. A ja kako sam mršava i poravna, ne volim te uske t majice :D, radije nosam mušku, ali najmanji broj :).

    ReplyDelete
  10. Cisto da se zna - ja sam pisala ovaj post :))
    Sezona tangi je pocela, pa uzivajte u dezenima :) Ja se drzim bokserica..
    Inace, kao zakleta mrzilica brushaltera, pored crno-belih kombinacija, hit su mi silikonske bretele (pa jos s biserima recimo..)Na srecu moje sise stoje same, pa kad krene leto nosim povremeno jedan onaj kao gornji deo od bikinija(kad moram) i toliko..
    Od starki na stiklu jedino su mi gadnije kriketice na gumenu stiklu (zutu) :)
    Problem s' farmerkama sam resila tako sto sam nasla ciku koji ih sije (i posle samo dolepi etiketu pa budu "brendirane). Inace, ovde ne postojim 26 extra long, pa jos tamne sa zutim koncima..Molim postenu nalazacicu da se javi (ne pravim pitamnje oko cene :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silikonske bretele su mi "zakon", ono kao nitko ih ne vidi :D Još ako požute u pranju xD

      Za moje sise trebam dozvolu za nošenje hladnog oružja, da izađem bez grudnjaka optužili bi me za teroristički napad i čist ti zavidim na tvojima :)

      A brojevi traperica ni ne znam koji nosim jer ovisi koja država ih doprema, tak i broj ispadne - od 5 do 172 xD

      Delete
  11. Joj, ima svega kad kreneš gledati po gradu. Sva sreća da raspalim mjuzu i gledam u pod, prateći svoj OCD.

    ReplyDelete
  12. jel tko od vas devedesetih posjećivao mađarsku radi šopinga? eeee, tko tada nije bio u mađi nije mjerodavan suditi o kombinaciji štikli i trenerki... kamo god se okreneš zasljepljuju te prizori zbog kojih se pitaš treba li te žene liječiti elektroškokovima od kroničnog pomanjkanja ukusa? a zgodne su, da stvar bude tužnija! podijelit ću jedan od prizora koji mi se urezao u pamćenje. sretna sam što nisam oslijepila od toga. zeleno-bijelo-crvena 'šuškava', uska i okraćala 'adidas' trenerka. bijele sokne. klompe na visoku, debelu petu (ili su to nanule?). zlatna lančuga. zlatni ringovi usklađeni s lančugom. crna kožna torba. a cura zgodna i samouvjerena, hoda kao da je na vrhu svijeta! eto ti ga jarče!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha užas :D Mi smo u mađu išli do prije rata, nakon toga se ni ne sjećam jesu li starci išli ali ja sam bila mala pa nisam gledala kako se tko obukao - čitajući ovaj tvoj komentar, i bolje da nisam :D

      Delete
    2. Ovo isto kao da opisujes Bugarsku ovih dana..

      Delete
  13. agreed :D ali što me osobito smeta je kad cure nose torbicu, pardon, torbetinu, preko lakta i onda ruka onak štrči 3 metra ispred njih kao da su roboti :) i još mi je ružno vidjeti kombinaciju trenirke, teške šminke i hrpe nakita. zna se kad se nosi trenirka, a kad se šminka.
    i vidim da imamo isti ukus što se tiče muške mode :P

    ReplyDelete
  14. I na muskima trenerka stiiiiil, ulice prati duh 90-tl ;)

    ReplyDelete