11 October, 2013

Comfy Comfy Corner

Petak, petaaaak ♥ Ne radim sutra iako sam mislila da ću raditi pa mi je ovo veče još slađe :) Šaljem puse svima koji rade za vikend, budite jaki, proletjeti će i to.

Nego, da se osvrnem na zadnjih tjedan i pol. Terenisala sam, smrzla se, razbolila, bolovala doma, prizdravila, terenisala još malo i eto me danas opet u uredu. Na kraju mi je falio teren, ipak je nekako lakše kad ti šef ne visi nad glavom. Nego da vidite kako je moje terenisanje izgledalo.



Znak sa plinom sam prekrstila i rekla da znači - robot u pritvoru, a ovaj sa cisternom - obvezan mirisni borić na svim cisternama :)

Na slici di blještim se smrzavam i da - imam kapu i rukavice. Taj dan je bilo užasno - sunce sija i dere ledeni vjetar. Tu sam se i razbolila. Primjetite isto tak kako imam fenci glitter lak koji u bočici izgleda bordo a u biti je ljubičast :)

Puci je isto imala uzbudljiv tjedan.

 photo PUCI_102013_zps927895e2.jpg

Igrali smo se sa špagom (vidite male medene prstiće ♥), izvadili jesenske/Halloween dekoracije i puno čitali (i evo zašto kasnim s vraćanjem knjiga u knjižnicu usput!)

Danas, napokon petak. Napokon veče. Počelo je u predivnim bojama..

 photo vece_listopad_zps823db55c.jpg

Od kad smo razmjestili dnevnu imam novi najdraži kut za čitanje. Totalno je comfy.

 photo DSC01268_zps217789ed.jpg

Usput, da se pohvalim novim čarapama. Kupila sam ih u New Yorkeru u Zadru, set od 4 para.. Imam roza, bijele, crne i ove plave :) Prave čarape za mačkoljupce :)

 photo DSC01270_zpsa7caefd9.jpg

Duhići iznad prozora, u kompletu s crnom macom na stopalima :)

 photo DSC01307_zps4d267ca8.jpg

Malo čudovište iz tunela - da veče ne bude monotono :)

 photo DSC01290_zpsc2611ee6.jpg

Vani se čuje rominjanje kiše, ulazi hladan zrak a Puci i ja unutra uz svijeće, kapućino i knjigu. D-a smo poslali nek se druži s prijateljima, imamo žensko veče :)

 photo DSC01302_zps7216bf19.jpg

A kakvo bi to žensko veče bilo bez sitnih poslastica ;)

 photo DSC01310_zpsf49b23bf.jpg

Toliko za danas, ja se bacam nazad u svoj novi comfy corner, imam još sto strana pa da više završim tu knjigu da mogu u knjižnicu. Ostavljam vas uz pjesmu koja mi je trenutno u loop-u :) ♥

8 comments:

  1. Vidim da se Puci obrazuje i puno cita :D tako treba :)

    ReplyDelete
  2. Slika sa strikanom kapicom je pobednicka, treba je uramiti! <3
    Mirisni boric :D I ja pravim grlZ najt cesto, grlz najt rulz! :*

    ReplyDelete
  3. Eeeeeeee u petak je bio tako divan zalazak sunca, ružičast!! Gledala sam ga iz busa i nisam mogla fotkati. A danas je isto bio predivan, isto ružičast, ali sam ga gledala iz trama :( Skoro sam izašla na Glavnom kolodvoru da fotkam, ali sam onda samu sebe obeshrabrila da fotić ionako nikad ne uspije uloviti tu ljepotu boja. A i subota je pa trami rijetko voze.
    Super je i ostatak fotkica :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah, obavezni borići na cisternama :D :D

      Delete
    2. Ja sam morala promijeniti jedno 3 filtra (ono kad vrtiš gore na fotiću jel) dok nisam našla koji dobro uhvati tu večernju boju!

      Delete
  4. Joooj kutić ti je divan! Plus Ferrero i Pearl... Dobro neko veče ;)

    ReplyDelete
  5. zavidim na kutiću za čitanje!!!

    ReplyDelete