30 October, 2013

Days Keep Draggin' On

 photo tumblr_lvmzwiIuNO1r0qg7qo1_500_zpsc5c3a884.jpg

Stvarno je istina da bolestan čovjek ne razmišlja o ničemu drugome osim o tome kako ozdraviti. Bolesna sam već tjedan dana, svaki dan mi iskoči nešto novo - prvo sam balavila i kašljucala pomalo, onda mi se ful začepio nos, pa sam onda počela ful kašljati a nos je popustio, pa me danas počelo grlo boljeti i sad cuclam Strepsile i mislim si - što je iduće!?

Sutra idem na posao pa makar krepala. D se uz mene isto razbolio pa sada skupa pijemo aspirine i čajeve. Sva sreća te je petak neradan pa ću imati još tri dana za izležavanje.

Planirala sam neki mali Halloween party ali dobro da na kraju nismo ništa organizirali jer smo sada oboje kakvi jesmo. Mislim da će ove godine Halloween biti - čaj, keksi i neki horor film, nas dvoje zagrljeni pod dekom, svako kašljuca na svoju stranu. "Uživancija." :)

Ali ako ništa, imam dobre vijesti - mislim da sam pronašla svoju THE vjenčanicu. U salon stiže tek iza Nove godine tako da dobro da nisam išla ništa isprobavati ranije.

Toliko od mene, odoh po novi Strepsil.

5 comments:

  1. Drzim fige da je d vjencanica stvarno d vjencanica :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drzim i ja, vidit cemo kad probam (i kad cujem cijenu haha)

      Delete
  2. Mogu si misliti kako ti je..i svi kad smo bolesni samo razmišljamo kako ozdraviti.. ja sam hvala Bogu rijetko bolesna i daj Bože da uvijek bude tako.. ali ponekad kad budem bolesna onda je to nepodnošljivo hehe jer nisam naviknuta na nikakve boli.. želim ti da nam što prije ozdraviš.. a što se tiče Halloweena, i moj će biti doma, s dragim, pred tv-om, neki film ili serija i uživancija.. i baš me zanima kakva je vjenčanica u pitanju.. baš sam sretna zbog tebe :)

    ReplyDelete
  3. Joj nadam se da će vjenčanica biti ono što si tražila i da ćeš o uspjeti riješiti tako brzo i bezbolno :)

    ReplyDelete