08 September, 2015

Ljeto Iza Nas

Početkom kolovoza smo otišli na more. Vrijeme je bilo divno, cesta je bila bez gužve, sve pet. Ove godine smo odlučili zajebavati se, namakati u moru i pustiti mozak na pašu totalno. Inače svaki put kad idemo na more imamo sto planova gdje ćemo i kak ćemo, ovaj put je jedini plan bio - odmor i uživancija.

Planirali smo ostati dolje dva tjedna. Sve je počelo divno i krasno. Namakali smo se..


.. čitali..


... skupljali najmanje školjkice ever (koje sam vratila nazad u more jer mi ih je bilo žao :)


... a onda sam negdje peti dan počela kašljucati. Što je prešlo u kašljanje. Što je prešlo u full blown magareće rikanje od kašlja. Na dan deseti, kašalj ne prestaje, najavljuju nam kišu za ostatak tjedna, spakirali smo se za doma. Na sam dan kada smo se vraćali padala je užasna kišurina, zahladilo je, na cestama su bile gužve jer su se skoro svi oko nas pokupili isti dan jer đaba ti biti na moru ako najavljuju tjedan dana kiše. No stigli smo nekako kući, ja sam dobila antibiotike za ono što sam mislila da je samo prehlada a ispao bronhitis i četiri dana sam dobila zabranu micanja s kauča.

Stres mi je bio na vrhuncu jer mi je napokon u goste dolazio moj lega E. iz San Diega a ja ležim i ne smijem se mrdnuti ali do dana kada je on došao popila sam već pola doze antibiotika i odležala četiri dana pa je njegovo prvo gostovanje u hrvatskoj prošlo odlično :) A o tome, gdje smo bili i što smo radili - u idućem postu :)

6 comments:

  1. opet stavljas seksi slike po internetima, sramota :kava: XD

    ReplyDelete
  2. kako to obicno biva- kasljuc, kasljuc iii eto ti ga bronhitis... cekam nastavak :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, koma, nisam ga nikada prije imala i nadam se da ga više nikad neću imat -.-

      Delete
  3. ijao... kakva si cica na plaži :)

    ReplyDelete