16 February, 2012

Grrr :)

Samo da znate sve vas mrzim :D Sve koji ste mi rekli "joga je super" xD

Po preporuci sam skinula 3 videa s jogom i počela sa "Jillian Michaels - Yoga Meltdown". Ubi me žena x)) D je danas javio da kasni s posla pa sam uzela odvježbati jednu etapu prije nego dođe doma i ručamo. Na početku "Basic Yoga Workout for Dummies" teta kaže da treba vježbati bos i ne nakon jela.

Nakon 9 minuta spominjala sam majku i njoj i onoj crnoj curi koja može napredno. A bome i onoj plavoj koja je kao "za početnike".

Ali, šalu na stranu, sviđa mi se. Za danas sam napravila do 20-e minute makar sam pola ležala na podu i derala se kako ja to ne mogu xD Zbilja nakon ovog nekretanja sam fleksibilna kao daska :D Još sam jedva stala na tepih koji mi je pred tv-om, zgurana između stolića i kauča. Moram si nabaviti onaj joga mat da se ne polomim kad mi se noga oklizne tu na tepihu.

Sutra u nove pobjede, do 25-e minute :)) A danas jedine poze koje ću još zauzimati će biti ove..

13 comments:

  1. Joj, ja bih tako htjela yogu vježbat, probala jesam, al nekako mi je sporo... Hm, baš ću pronjuškat ovu tvoju, ne zbog kila (ja imam drugi problem :)) nego onako, zbog tonusa! :)) Pozdrav, Lilly

    http://angelsdustandfeathers.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam mislila da je joga spora kao meditacija ili neš, dok skoro nisam umrla danas :D

      Delete
  2. morat ću si i ja skinuti to i krenut vježbat, sad si me inspirirala :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eto možemo zajedno, vidjeti tko može duže izdržati hehe :D

      Delete
  3. Jillian je luđakinja, hahahaahahahaha! Meni je trebalo par mjeseci da mi prvih 20 minuta te prve njezine etape bude izdržljivo. I svaki dan sam gledala koliko duže danas mogu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zlo jedno, to si ti meni namjerno :D Ali neka, treba mi ovak nešto, barem osjećam da sam nešto radila, sad jedva olovku držim :)

      Ali kaže da možeš i do 13kg smršaviti ako 30 dana radiš ovo. Meni 13 dosta u 4 mj ako bude :) Samo se moram izvagati sada da mogu pratiti kako mi ide :) Jesi ti pratila uz to možda jesi li mršavila?

      Iako, nije meni toliko do mršavljenja neg do utezanja, briga me za kile ak izgledam dobro - sad izgledam ko nepečena krofna xD Bar sebi, jer sam prije bila žgoljo :D

      Delete
    2. Nisam nešto pratila, ali jesam smršavila čini mi se oko 8 kila kad sam s tim počela. Iako, više sam očvrsnula, recimo. Doduše, ja sam jogu radila i prije nego sam otkrila Jillian, pa mi je ovo bilo samo kao neke vježbe snage i kad sam raspoložena za nešto žešće.
      P.S. dobila si taj savjet jer ti želim dobro! Kod joge mi je super što možeš sam pratiti koliko napreduješ, kako neke poze bolje izvodiš, a i fleksibilnost dobro dođe u ljubavnom životu ;)

      Delete
    3. Ju xD Ništa, vidit ćemo, danas idem na 25 min :D Ili barem ovih 20 ali da sve napravim kako spada :)

      Delete
    4. Kopala sam po nekim starim folderima na kompu i naišla na jedan video koji mi je odličan, ali ga se nisam sjetila spomenuti. Traje nekih dvadesetak minuta, nije ubitačan tempo kao kod Jillian, ali stvarno ti pokrene cijelo tijelo, da osjetiš svaki mišić (na dobar način). I sve se jako lijepo vidi, svaka poza (možda i najbolje snimljen video joge, za koji ja znam). Nema onog da se instruktor zamota u perec a ti stojiš i češkaš se po glavi. Enivej, kad ti Jillian dosadi ili te ubije, Sybels Yoga for Sports & Fitness...

      Delete
  4. ja bih od sebe bez strogog nadzora stručnjaka vjerojatno napravila doživotnog invalida pokušavajući izvesti 'vježbu jelen' ili nešto tako.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha e da znaš da je i meni nešto čudno krckalo ali ne dam se :) Ovaj put sam odlučila za ozbiljno vježbati i držat ću se ovoga makar me osakatilo :D Onda ću barem imati doživotnu ispriku da NE vježbam :D

      Delete
  5. http://video.google.com/videoplay?docid=-4628036076291757842#docid=7019037917057781431
    probaj sa ovim. kratko je, a mnogo je dobar osecaj posle uglavnom je jednostvno, samo treba da se koncentrises :)
    hvala na poseti:)

    ReplyDelete
  6. Super to dođe i odlično se osjećam kad napravim nešto. Svakih par mjeseci...

    ReplyDelete