25 February, 2012

Mrzim PMS

Danas smo trčkarali po suncu. Prvo smo išli na plac pokupovati sve i svašta. Zatrpali smo se povrćem i voćem i za nagradu što zdravo živimo pokupili neko lisnato-pizza pecivo koje uvijek pokupimo u pekari na placu. Tete prodavačice nam uvijek ubace pokoju minijaturnu kiflicu uz peciva što nam uvijek popravi dan.

Malo sam naživcirala mog D stalnim planiranjem kako bi mogli ovo pa ono mjenjati u stanu. Čim prvo sunce grane mene pukne "vrbopuc" odnosno kako moja majka to definira - želja za izlaskom van i obavljanjem nečega. Tako da je moj vrbopuc bio iskazan planiranjem makar sam ja takva da volim hrpu toga planirati, slagati liste i guglati a na kraju dobijem neku totalno desetu ideju i ne napravim ništa od isplaniranog. Mislim da mi to planiranje i mozganje služi kao ispušni ventil - kada planiram treba li nam za terasu metalni ili drveni namještaj ne razmišljam kako sam se jednom u osnovnoj okliznula i upala u 3m dubok kanal pred pola razreda u pol zime.

Moj mozak je takav, voli izvući neka stara sjećanja od kojih nemam nikakve koristi osim zapitati se - oh God, why?... Zaokupljanjem mozga listama, ne ostavljam prostora za ovakve neproduktivne misli.

Uz sve to trčkaranje i mozganje, pukao me neki PMS pa sam cijeli dan totalni davež. Jadan moj D samnom. I znam da ga nekad naživciram i ne mogu zaustaviti jezik, kukam i filozofiram :D Grozna sam, znam.

Nakon placa smo došli doma, gdje sam ja preobukla pet majica prije nego sam našla neku u kojoj se ne osjećam kao slon pa smo krenuli ka Samoboru. Nismo bili tamo jedno tri godine barem. Obišli smo D-ovu bivšu vojarnu koja je sada klizalište. Prošetali smo se do centra i sjeli na kremšnite i sok/kavu. Svoju sam slikala i mogu vam reći da, makar su kao razvikane kao savršene, uopće mi se nije svidjela. Mislim da sam na kraju pojela samo ovu koru koja bude na vrhu. Možda je i to bio moj PMS, tko će ga znati...



Sada me čeka planina veša za peglanje i još veća planina veša za baciti na pranje. Nadam se da će me uskoro uhvatiti "oni ženski dani" pa da budem opet ona normalna ja :)

A mom mozgu poručujem fuck off i da me nisi gnjavio večeras jer ću te baciti kroz prozor!

17 comments:

  1. znači to se zove 'vrbopuc'? e, i ja imam te simptome danas! :) a samoborske kremšnite mi ni najmanje ne pašu, jako mi se osjete na jaja, a i inače mi je nepojmljivo jesti tople krempite!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve mi se cini da su oni sami sebe razvikali da su super a ne drugi :)

      Delete
  2. Aha, i tebe drma februarski sindrom :) Ja,kad me uhvati tako, krenem da preslozim garderobu i odmah me pusti..

    ReplyDelete
  3. I mene je danas puklo, spremala sam čitavu sobu, prala prozore i podove...
    A samoborske kremšnite su i inače na glasu ko prerazvikane :)

    Sviđa mi se blog baš, danas sam te čituckala uz večernju kavicu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^_^ Barem nesto dobro od tog vrbopuca, napravim sve zaostale poslove hehe

      Delete
  4. Ova fotka sa krempitama i kavom je odlična, zurila sam u nju neko vrijeme i razmišljala kako bi i ja sada jednu takvu kavicu i kolač, ali skoro je 2 ujutro pa možda ipak idem spavati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj tak ja imam jednu legicu na fejsu koja svaki dan oko 22-23h navecer posta sto je fino kuhala.. Onda stanem kruljiti u ponoc hehe

      Delete
  5. Ja sam jučer skontala da imam PMS jer sam se osjećala kao slon. Moj dečko voli moj PMS inače jer mi grudi narastu za broj :D. Taj vrbopuc je univerzalan majke mi, kuća nikad nije čistija nego kad imam PMS

    ReplyDelete
  6. Danas je već 27., od tebe ni traga ni glasa! Nadam se da:
    a) te nije pms dotukao, pa da ležiš u nekom psihotičnom stanju u stanu i trzaš se
    b) te pms-om uzrokovana psihoza nije navela da nekoga ubiješ, pa su te zatvorili
    c) se ne savijaš u grčevima pred tv-om

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biram televizor iz izloga C :D Ma ja uglavnom pisem poslijepodne, biti ce danas od mene nesto.. Valjda :D

      Delete
  7. kad imam pms kuca mi blista,kuham non stop, ali mrzim sebe i sve oko sobe, a kad konacno pustim suzu znam da je to to i da dolazi.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma mi zene smo lude, jadni nasi muskarci s nama xD

      Delete
    2. e basi ja to kazem ovom svom al tek kad me prode, pa tebi treba spomenik dici :)

      Delete
  8. Jao kako ja volim Samobor, uvijek je savršen izbor kad je za vikend lijepo vrijeme :) Sad kad si spomenula kako si pala u kanal u 3. osnovne sam se sjetila kako sam ja isto negdje u to vrijeme propala kroz trulu dasku na mostu na slapovima Krke :)) ima nas nespretnih na sve strane hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma garant su se i drugima takve gluposti dešavale samo što ja zapamtim što se meni dogodilo a ne drugima hehe :D

      Delete