17 February, 2012

Shopping

Inače, nisam luda za šopingiranjem. Šetanje po trgovinama obavljam samo ako moram, a isprobavanje odjeće čak ni tad. Većinom kada nešto kupujem isplaniram si idem po to i to, i obavim to u što kraćem roku. Izuzetak su knjige i stvari za stan. Njih mogu tri dana gledati, nikad mi ne dosadi :)

Ovih dana sam šopingirala - po netu :) Dobro, bili smo D i ja neki dan u Emmezeti ali o tome ću kada dođem do tog dijela. Jučer mi je na vrata pokucao poštar sa paketićem u rukama :)



Morala sam mu platiti 2.50 kn poštarine - kaže to je nešto novo, inače se sve plati na netu. A u paketiću..







Ove godine dolazi nam i film Hobbit a kako uz 3 LOTR-e imam 0 Hobbita, bio je red da ga napokon kupim. Needful Things sam tražila po knjižarama ali nigdje nisam našla pa reko dosta mi je skitanja, idem naručiti. Knjiga ima oko 900 i nešto strana - taman :) ( U paketu je još bila knjiga za D - Robert Leckie "Helmet for my pillow" koju isto planiram pročitati kada ovo moje pročitam :)

Kao što već rekoh, išli smo neki dan D i ja u Emmezetu i kupili smo okvire za slike. Uzeli smo par crnih i par zelenih različitih veličina. Sada trebam izabrati koje fotkice želimo u njima pa ih dati izraditi u DM. Staviti ćemo samo jednu našu, nije mi neka fora imati svoje slike na zidu. Uz to smo kupili i dva zelena jastučića za kauč, predivni su i morat ću ih fotkati. Deku nismo našli a u Kiku smo ušli 5 min prije zatvaranja (nismo znali da rade samo do 20h) pa smo nabrzaka pogledali, skužili da nemaju ono što smo htjeli i bris van.

Uglavnom, dok sam se šetala po Emmezeti, ugledala sam naljepničice na dječjem odijelu pa sam si za 5kn/kom kupila 2 paketića. Ne znam za vas ali meni ovi vilenjaci izgledaju preslatko. A tek pužići s krunom, ajme.. Nekad sam pravo dijete. D nije htio samom stajati dok sam birala, kaže da se ponašam kao da imam 5 godina :) Reko, to nisam ja, to je moj Q10 za pomlađivanje :)





Pisala sam ranije kako sam bidala onu ogrlicu sa sovicom. Imam naušnice sa sovicom koje sam kupila u Accessories trgovini u Os za 15kn, a nekada davno sam od braće dobila malu figuricu sove pa su mi valjda još od onda male sove drage srcu. Uglavnom, jedna od cura koje prodaju je ostavila komentar ispod slike "naručujem nakon uplate" i onda meni sine - koja sam ja kokoš, pa te cure sve to kupuju na eBay-u i onda šalju ljudima. Jer prvo sam mislila da one to imaju kod sebe pa preprodaju a ono - šipak. I brže bolje ja na eBay i nađem tu ogrlicu (koju sam ja platila 30kn s poštarinom) za 1 dolar! I to besplatna poštarina!

Reko, ajde dobro 30kn nije nešto ali mogla sam si 3 ogrlice kupiti za te iste novce. No morate priznati, sovica je slatka. ( Još nije stigla pa evo slika s eBay-a )



I tako ja malo gledam po eBay-u, reko ako ima to za 1$ što još ima. I naletim na ovo.



Prsten sovica! Za 0.99$! Besplatna poštarina. Normalno da sam odmah naručila :) Pa ako mi i ne bude odgovaralo na prst (veličina je USA6, trebalo bi ali ipak ako se dogodi..) može mi stajati kao ukras kraj moje figurice-sovice.

Vrag mi nije dao mira gledam ja još malo i pronađem ovo ♥♥♥



Odmah sam naručila dva - za mene i za moju legicu D. Mislim da će joj se totalno svidjeti :) Do sada imam zajedničke papuče-čizmice, privjesak za ključeve i majice, pa sad možemo i prstenje :)

I zadnje, i najskuplje za 1.50$ sam si kupila nail dotting tool. Kako pratim blogić Nails for fun skužila sam taj tool za koji iskreno do sada nisam ni znala! Ja sam svoje nokte uvijek šarala četkicom koja je u laku, nikad mi nije padalo na pamet da bi mogla s nečim drugim i tamo sam prvi put čula za ovo pa sam (kad sam vidjela cijenu) odmah i naručila.



Slikica nije nešto ali takva je bila na eBay-u pa..

I eto, 25kn za 4 stvari, a tamo potrošila 30 kn na jednu. Nije puno, ali kako sam ja nezaposlena službeno + štedim za 10 stvari ovakve sitnice su jedino što si dozvolim. Ako ovo sve stigne sretno opet ću za koji mj pogledati što ima :) Mislim da ćemo poštar i ja postati dobri prijatelji :)

10 comments:

  1. I ja volim kupiti stvari za malo novca i to me čini sretnijom nego kad potrošim puno. Slatka si!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samo se nadam da će sve sretno stići jer stvari za dolar i bez poštarine - ne kužim kako im se isplati ali baš me briga :)

      Delete
  2. Ebay je zakon! Super si shoppingirala :)

    ReplyDelete
  3. jao kako su sovice preslatke :)) bome moram priznati da nisam ni ja znala za ovo za nokte, sad prvi put vidim, javi kako ti bude služilo :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budem, biti će slikica kada stanem eksperimentirati :)

      Delete
  4. Knjige u zadnje vrijeme narucujem preko neta, i bas se obradujem tim paketima. Nisam znala da je e-bay tako jeftin i tako pouzdan, i ja sam u istoj situaciji sto se tice posla, a ne mogu da budem bez sitnica :). Ovaj post mi je bio jako jako koristan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samo pazi kakav je feedback za prodavače, mora biti 95% ili više pozitivan onda znaš da su ok. Ako je ispod, bolje ne naručivati.

      Delete
  5. ljubomorna sam na tvoj 'ulov'!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samo da sve sretno stigne :) Najlakše je platiti hehe :)

      Delete