22 August, 2012

Daydreaming

Nedostaju mi dani kada sam bila puna nade za sve i svašta. Kada sam sanjarila kako će sve biti jednog dana. Nedostaje mi taj osjećaj da će bez obzira na sve, sve doći na svoje mjesto.Nedostaje mi osjećaj slobode kada u petak navečer zazvoni školsko zvono i znam da su predamnom dva dana mira i uživancije (bez obzira na zadaću :)Nedostaju mi planovi - obožavam planirati, a ovih dana budućnost se čini tako mutna, ne vidim ništa dalje od idućeg petka..

Nedostaje mi nestrpljivo radosno išćekivanje nečega.I onda si razmišljam, možda planiranje nije potrebno kada je već sve ostvareno. Možda je išćekivanje nepotrebno kada je ono nešto već tu. Možda je ovo osjećaj kada ti se ispune svi snovi.

Možda je vrijeme za sanjati više nego što sam se do sada usudila.

12 comments:

 1. možda je vrijeme za sanjati više nego si se dosad usudila..? :) točno to

  ReplyDelete
 2. A ja sam mislila da se samo ja tako osjećam...Ali ja sanjam i dalje jer ne mogu zamisliti život bez snova...

  ReplyDelete
 3. samo se prepusti...to nam je nekako u prirodi,....*-*

  ReplyDelete
 4. Eto septembra pa i meni to u glavi, jer me podsjeća na neko lakše školsko vrijeme, tad je bilo lako sanjati.
  Hang in there :*

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. znaš da sam nedavno razmišljala o tomu kako sam zadovoljna i zahvalna kako mi je sada sve posloženo u životu, no na neki načim mi nedostaje to maštanje, nadanje, planiranje, otkrivanje novih obzora... ljudima je teško ugoditi, kaj ne? ;)

  ReplyDelete
 7. Lijepo je kada se osjećaš zadovoljno i da su ti nekakvi planovi i želje ostvareni :) Ali mi ljudi uvijek sanjamo i želimo još više pa nekako mislim da ti je vrijeme da sanjaš više nego što si se do sad usudila! :)

  ReplyDelete
 8. otvorila si mi oči s ovim postom :) pa da! što ako smo sada u onome što je naš krajnji san pa treba prestati tražiti i biti frustriran zbog toga :)

  ReplyDelete
 9. Ono što sam naučila iz svog iskustva je da sanjam i kad sanjam jer bez toga imam osjećaj da stojim na mjestu.

  ReplyDelete
 10. Lijepo je kad ti se ispune sve želje. Ja isto znam dosta sanjariti ali čini mi se da nemam sreće jer nikako da se nešto ostvari. I ne želim brda i doline..

  ReplyDelete
 11. Rekla bih da je vrijeme :)
  Ali isto tako da si osvijestiš kako ti je lijepo. Mislim da to često izgubimo iz vida :)

  ReplyDelete