22 September, 2012

Che Che Post

Preživjesmo svatove. Da, prozivali su me za buket. Ne, nisam htjela ići. Ali preživjeli smo.

Svatovi sami po sebi su bili lijepi i elegantni, jako mi se sviđa kako ih je matičar vjenčao pred salom, sve su predivno naredili, tako i ja planiram jednog dana. Hrana je bila fina što me iznenadilo, čak i kolači ali je bilo ono, na knap. Bend je bio super al izbor pjesama je meni bio meh.

Ne sviđa mi se što je bilo dozvoljeno pušenje unutra pa su me pekle oči i smrdi mi sva odjeća, ne sviđa mi se što je bilo par "polovnjača" kako ih mi zovemo, cura koje izgledaju ko gliste i imaju haljinice koje jedva da pokrivaju onu stvar a pete od 20 cm, jeftino uglavnom ali ajd, valjd su to mladenkine legice pa nek im bude. Za dvije se još moglo reći da su seksi jer su cure baš bile zgodne a jedna, siroče, ko glista, ni guzice ni sise, neka svijetloplava haljinica onak full uska uz tijelo a trbuh joj ispao kao onoj gladnoj djeci u Africi, ispod joj se vide neke jeftine čipkane tange, kosa plava izblajhana.. Neugodno nam bilo gledat.

Moja šogi i ja smo sjedile i smijale se na toliko stvari da mi je bilo tako svejedno sve ostalo. Rekoh joj da smo nas dvije kao Statler i Waldorf iz Muppeta :D Plesali smo nešto malo, vani smo bili nešto više a čekali 2 ujutro najviše, da zgiftamo doma i vidimo našu Puci.

Normalno svi su nas pitali kad ćemo mi. Odgovor je - jedne subote :D Mi nećemo petkom ;)

Dok smo sjedili u autu i slušali Radio Student da mal isperemo uši od Severininih pjesama (možete pogoditi koje spodobe su se najviše razbacale na te cajka style pjesme na podiju), pričali smo kako smo davno davno bili u jednim svatovima, kada smo bili tek mjesec dana skupa :) Bilo je to u Đakovu i tamo smo zgiftali van i sjedili u autu od njegovih staraca (još nije imao svoj). Baš nam je bilo romantiše :)

Nego ipak se poslikah malo, slike nisu nešto al ih ima :D Pa da vidite na što je ova spodoba ličila xD


Moje oduševljenje što idem u svatove :D


Haljinica, bolero, najlonke i cipelice koje sam skinula nakon sat vremena. 
Jednostavno me ubijaju te pete. Mislim da čak nije do visine pete već oblika. 
Ali su krasne za vidit :)


Moja "meh" i "ju" faca :D Da vidite kak haljinica nema rukava :)


Naušnice koje sam sama pravila i
leptirić u kosi :)


Kupila sam si neko sjajilo u Mulleru pa sam ga isprobala. Fora mi je nijansa
ali ga brzo pojedem pa mu đaba :) Primjetite i novi Nude Catrice lak, pinči
kak ja zovem sve roza :D  

Došli smo doma oko 3, Puci je bila jako dobra, nije se nigdje bezveze pokakala i pojela je skoro cijeli tanjurić hrane :)

Usput, jučer od jutra imam svakakve dogodovštine ali o tome ću možda u jednom od budućih postova. Trenutno cugam kavu i pokušavam se razbuditi, sva sam neka mamurna i umorna, bljak. Odoh uživat u vikendu :)

36 comments:

  1. Meni se sviđa kombinacija, i super ti je to što si uradila s kosom.
    Ja odoh na svadbu za dva sata, vidjet ćemo kako će biti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zakovrcala ju, stavila 3kg laka i s jedne strane zakvacila s hrpom ukosica da ide sve na drugu stranu.. I stavila leptira za ukras :D I to je to xD

      Delete
  2. Faca na prvoj slici je odlična hahahaha... :D

    http://www.youtube.com/watch?v=NpYEJx7PkWE

    ^^

    ReplyDelete
  3. Ooo, dobrodosli u klub sveze probudjenih :)Jos mi zvone usi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha i tebi? xD Evo kaf'ca i za tebe onda xD

      Delete
  4. Jel ti meni izbrisa komentar il ga ja nisam ni objavio? Oo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam mislila da si ga sam obrisao jer sam ga dobila u inbox a tu ga nema O_o

      Delete
  5. ooo mi veri lajki samo ne znam sto si rekla da si debela, nikako ne kapiram, jer ja sam evo dosta veca od tebe, tako da raduj se :)
    a haljina ce ti bas dugo biti korisna, a cipele mi se mnogo svidjaju. ja sa sestrom kupujem i delim cipele, pa kad naidjemo na stikle koje nam se svidjaju, mi kazemo moze za svadbu :)
    sad imamo kolekciju za svadbe, za svaku kombinaciju vec dve godine ne moramo da kupujemo cipele za specijalne prigode :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha joj svi imamo nešto što kupujemo za "onda" a na kraju sve stoji u ormaru :) Haljinicu sam baš i birala po tome da ju mogu obući i na posao i sl, jer mi je glupo dati hrpu love za neku šljokličastu pa da ju više nigdje ne mogu obući.

      Delete
  6. Sviđa mi se kombinacija. :)
    A kad ćete vi? hahah :D

    Meni su svadbe ko narodno veselje. Malo koja bude profinjena i elegantna; svi bi nekako svoje želje da utrpaju, iako se ona (svadba) najviše tiče mladenaca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Istina, ovo je jedna od rijetkih gdje je bilo sve elegantno, a tak je bilo i kod mojih šogija. Dok po slavoniji, božesačuvaj kakvih sam se nagledala X_x

      Delete
  7. Lijepe najlonke, cipelice too cute, haljina crna savršena, predobre naušnice, ali nikako nisam fan bolera. Nekima kvari kombinaciju, nekima (meni, recimo) figuru.
    Inače, mislila sam da sam jedina koja se ikad napatila na niskim petama. Niko mi nije vjerovao da je "do oblika", hahah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh a ja volim bolero nositi, ne volim svoje nadlaktice pa mi je bolero taman xD

      Što se peta tiče, znam da sam prije imala jedne štikle za svatove sa petom iste visine i super su mi bile al sam ih bacila jer sam ih imala već ono, pet godina i više, i one su imale onak ravno petu a ove imaju ovu koja se sužava prema dolje pa mislim da je prije u tome problem nego u visini.

      Delete
  8. Joj ocu te cipele i te stramplice tako idu skupa,a mala crna haljina je klasika koja nikad ne zastarjeva i uvijek izgleda savrseno.Ni ja iskreno nevolim bolero ni vidjet ni obuc...jedini odjevni predmet koji mi nikako ne sjeda,ali tebi dobro stoji ;)

    ReplyDelete
  9. Vuman ju hot! :D
    Na svadbama uvijek bude svega. Bitno je da ste se vi uspjeli zabaviti. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je ono - fun is what you bring with you :)

      Delete
  10. Jednostavno ali elegantno, decentan nakit, super si izgledala:)

    ReplyDelete
  11. baš si komadić! cipke i naušnice su mi odlične!

    ReplyDelete
  12. Baš si bila super, haljinica je slatka, cipele bi mi mogla malo posudit, a naušnice su isto odlične, pogotovo jer si ih sama radila! Lijepo si se uskladila :))

    ReplyDelete
  13. super si se sredila, a haljina je predobra, a moc ces je poslije dobro iskoristit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup a i povoljna je bila, tak da super :D

      Delete
  14. super je haljinica i odlično si izgledala :)) i naušnice su super, ja ih inače ne nosim, ali da je obrnuto, tražila bi te da mi napraviš jedne takve :))

    ajme ja u svatove za tjedan dana.

    ReplyDelete
  15. Trebas vjezbati one iji-ju pokrete, da vidis kako ce se oprava kretati na licu mjesta, bwahaha!

    ReplyDelete
  16. baš šteta što je opis svatova vezan uz jeftine gliste koje skaču na Italianu... kakvi su bili mladenci? haljina mladenke? jesu li bili sretni? :( meni osobno nikada klopa nije bila bitna, pogotovo količina, najbolje mogu razumijeti kako je bilo mladencima, obzirom da je svadbu organizirati vrlo skupo i stresno... a petak? petak je zato jer je jeftinije, uvijek dobiješ barem 20%popusta... zato je i moja svadba ove zime u petak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haljina je bila dosta jednostavna, ja ju ne bih izabrala ali mlada je jako lijepa pa joj sve dobro stoji :) Jesu li sretni, nemam pojma, izgledali su sretno :D Ma vjerujem da je skupo i stresno, to je neupitno.

      Sretno uplovljavanje u bračnu luku, nadam se da tebi pripreme neće biti previše stresne :)

      Delete
  17. I ja bila u svatovima pretprošli vikend. Preko puta mene i dečka sjedio nadobudan mladi par, vjenčali se 6 mj nakon što su se upoznali, reagirali šokom i nevjericom kad su čuli da smo mi skupa 2 godine.. zamrzila ih odmah, nismo više pričali s njima ostatak večeri :p haaaaaalo, samo zato što ste se vi vjenčali nakon 6 mjeseci (kao prvo, wtf?), ne znači da je ostatak svijeta čudan što se ne ženi!!! Ali sve u svemu, inače su bili lijepi svatovi i nije bilo "glista" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iss nakon 6mj! Ja sam čula za par koji se nakon godinu dana vjenčava pa mi to brzo. Što bi onda ovi rekli kad bi čuli da sam ja sa svojim 5 godina i još ne planiramo :D

      Delete
  18. juj, svadbe... fuj spodobe i običaji i seljoberska muzika.
    inače, ja se na svadbama držim ovog:
    http://www.getawaygirlgreetings.com/images/products/large/8.png

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha e pa tak nekak je i u ovima bilo xD Nisam ni znala da smo šogi i ja tak složne oko šprdanja ljudi hehe :D

      Delete
  19. Bila si prekrasna, baš mi je drago što si nam pokazala slike. Haljina je divna, prati liniju tijela, ma super je. Sviđa mi se i šminka, lakić je krasan, lijepu frizuricu si napravila. A što se peta tiče, ni ja nisam za njih.. ja i pete smo kao krava i balet.
    Što se vjenčanja tiče, ni ja baš nisam oduševljena kad moram ići i najrađe bi zbrisala doma i prije ponoći ali nažalost ne ide to baš tako..

    ReplyDelete
  20. I love you!! And ur cutie face and hair and the sexy earrings and legs haha

    ReplyDelete