13 October, 2013

Kitchen Haul

Pošto svi imaju kozmetičke haul-ove, moram se i ja pohvaliti, ali kao ozbiljna udavača ja sam imala - kuhinjski haul :) Kada smo kupili stan, dragi je uselio malo prije mene. Ja sam tad još bila na tečaju grafičkog dizajna pa nisam mogla odmah doći tako da smo namještaj i opremu kupovali na daljinu, vikendima... Njegova mama, koja je pomalo opsjednuta šopingiranjem, nam je nakupovala hrpu stvari pa smo ono malo što smo mogli sami birati kupovali dosta naglavačke da ne bude sve po tuđem ukusu. Njoj se jednostavno ne može reći ne pa smo tako završili sa 90% kuhinjskog pribora koji je ona odabrala i koji nije išao jedan s drugim jer je kupovala kako je što našla a ne ciljano kao što ja kupujem.

Sada, nakon dvije godine kako živimo zajedno a i na moju radost, dosta toga se ofucalo (ili se ja bar pravim da mi je ofucano xD) i stigao je dan da si ja kupim suđe koje se meni sviđa :) Prije dva mjeseca smo kupili grill tavu Lamart kojom smo oduševljeni. Šetamo tako neki dan Harvey Normanom kad ono - sve Lamart suđe na sniženju. I kažem ja dragom - ajmo si kupiti suđe kakvo nam paše i koje nam treba. Za svaki slučaj kupili samo samo jednu malu zdjelu prvo, da provjerimo doma jel iste kvalitete kao i grill tava. Drugačiji je materijal ali svejedno odličan i tako danas postadoh vlasnica preslatkog novog seta.

 photo pretty_zpsee127905.jpg

Slikala sam i tavu i ovu otvorenu da vidite sve na okupu kako zgleda. Evo što je sve kupljeno:

 photo pretty_2_zps913f9043.jpg
Zdjela za umake/zafrig/puding + dvije tave.

 photo pretty_3_zpsabf7210c.jpg
Već navedena grill tava.

 photo pretty_4_zps8926b3f0.jpg
Jedna mala zdjela, 2 srednje i jedna velika. Ova velika je cca veličine srednje iz seta koji sam imala. U tom istom setu je bila jedna još veća zdjela koju sam koristila valjda 2 puta u 2 godine. Šteta prostora. Raduje me što sada imam posude koje ću zbilja i koristiti.

 photo pretty_5_zpsf82dc02a.jpg
Na kraju sve raspakirano. Sutra ih moram sve oprati i skinuti ove naljepnice s njih i biti će spremno za upotrebu :) Što kažete, jel vam simpatično moje novo suđe? Sve skupa (bez grill tave jer se ne sjećam 100% koliko je ona koštala) je bilo oko 650kn. Nije loše za toliki set. Iduće planiram pohod na escajg po mojoj mjeri ;)

15 comments:

  1. Ja se celi dan radujem novom frizideru tako da te potpuno razumem :)))

    ReplyDelete
  2. Koliko volim novu kozmetiku toliko volim i novo suđe, pa možda i više. Cool ti je ovaj komplet :D Tako neku grill tavu imamo doma, super stvar. Samo je već stara i pomalo se ofucala. Treba nam nova. Danas sam išla do Plodina jer su najavili neke jeftine sitnice za kuhinju. Nisam baš bila impresionirana pa sam se vratila samo s odvijačem. Napokon imam svoj odvijač :D

    ReplyDelete
  3. odlično je! em je zeleno, em je nešto za kuću :D drago mi je da se kućiš kako želiš ;)

    ReplyDelete
  4. Jako mi se sviđa, još i u mojoj omiljenoj boji. :D

    ReplyDelete
  5. Bome nema sto ne mozes skuhat sa svim ovim, a bome nije ni puno skupo :D Ja ne kuham puno pa mi arsenal posudja nije neki, al bit ce to jednom zabavan shopping :D

    ReplyDelete
  6. Novo sudje, potpuno razumijem tvoju euforiju :D,sviđa mi se,još ta vesela boja! Kuhala ti meni u njemu dugo i svašta ukusno!

    ReplyDelete
  7. aaa zavidim ti, sve mi to treba :)

    ReplyDelete
  8. Kako je dobro! Hocu i ja isto to. I koliko sam ja preracunala, to je super povoljno, moja mama koja je opsednuta lepim posudjem bi se odusevila kad bi naisla na takvo snizenje.. :)

    ReplyDelete
  9. Divno ti je posudje :-)
    Ja upravo ovo dana cekam da mi stigne nova kuhinja i ne mogu prosto docekati, odabrala sam upravo tako neku slicnu boju, bas bi mi i sudje fino leglo. Volim da mi je u kuhinji privlacno i u zivim bojama.

    ReplyDelete
  10. Jako mi se sviđa! Volim vesele boje i veselo suđe :)

    ReplyDelete
  11. Predobro. Zakon mi je suđe u veselim bojama. I mi smo isto dobili suđe kad smo se useljavali i mislim da je vrijeme da ga zamijenimo. Znači preporučaš ovu marku? :)

    ReplyDelete
  12. Ja otkad opremam stančić, ni ne pomišljam na previše kozmetičkih shoppinga, uvijek me više veseli kupiti nešto za kuhinju ili stan općenito. Od kozmetike kupujem baš ono što mi treba, jer za ostalo onda nestane novčića hehe :).
    Bila si na tečaju grafičkog dizajna? I ja ga imam želju završiti, ali sumnjam da ću o svom trošku moći.. jedino ako HZZ stvarno nešto pokrene po tom pitanju i onda nam omogući preko njih završavanje tog tečaja.. ako nije problem, možeš možda napisati članak ili mi na mail malo napisati više o tom tečaju, kako ti je bilo, da li si puno naučila, što ste sve radili, gdje si bila na tečaju i tako to.. ako ti ne bude problem, kad ozdraviš..
    Novo suđe ti je baš super, simpatično kako ti veliš :). Najljepše je kuhati iz onoga što si sam odabereš, i meni je uvijek draže da si sama biram i obavezno moram kupiti i ono što mi je i lijepo hehe.. I cijena za sve skupa je sasvim ok! Dobar ulov draga!

    ReplyDelete