29 January, 2014

Cheap Peep - Shampoo

Danas jedan brzinski post. Zatrpana sam em poslom, em kućanskim obvezama, em planiranjem sto i jedne stvari (art, vjenčanje & so on..) pa vam danas donosim cheap peep na jedan od proizvoda koji je meni srcu prirastao a to je Afroditin šampon. Proizvođač kaže :

Šampon za kosu - BREZA & ARNIKA, 1000 ml

DJELOVANJE i REZULTAT UPORABE:

Uklanja masnoću s kose i vlasišta, uklanja prhut i jača strukturu kose. Za temeljitu njegu masne kose i vlasište s prhuti.

 photo 3826-360x730_zpsf7b6a191.jpg

Prvo sam se dvoumila oko kupnje ovog šampona zbog niske cijene i velikog pakiranja ali sam se ugodno iznenadila. Šampon je malo vodenkastiji od klasičnih (skupljih) šampona na koje sam navikla i ne pjeni se toliko ali pošto sam čitala da to pjenušanje stave jer kupac misli da šampon bolje radi ako se bolje pjeni, meni to ne smeta. Meni se inače kosa dosta masti pa ju perem svaka dva dana tako da mi je ovo pakiranje odlično.

Cijena je oko 20 kuna a dobije se litra. Ako ništa dobro ga je imati za rezervu u slučaju da potrošite svoj klasični šampon a skužite tek kad nagnete bočicu s mokrom kosom na glavi :) Šampon je unisex pa ga mogu koristiti svi ukućani.

Šampon još nije testiran na Puci :)

Uživajte mi i navijajte da petak što prije dođe! :)

7 comments:

  1. Moja sestra i mama koriste afroditine šampone i njima su super, a meni užasni. Sad kad sam bila kući sam prala sa njim kosu i užasno mi je bilo, pojavila mi se perut i kosa mi se izmastila za jedan dan. :D

    ReplyDelete
  2. Sviđa mi se što je i za masnu kosu i za perut, jer od masne kose patim stalno a od peruti ponekad. Baš to što kažeš, treba imati za svaki slučaj. Šta misliš jel dobar za životinjice?
    U jel u petak veliki dan?!?!??! Sreeeeeetno!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha nije još, 10.05 :D Ovaj vikend idem isprobavati vjenčanice, valjda ću se uspjeti ugurati u neku xD

      A s kosom je i meni tako, više je masna neg perutava a ovaj šampon mi je sasvim ok za to.

      Delete
  3. koristila sam njihovu koprivu, bila mi je dobra. izgleda da Afrodita zna znanje :)

    ReplyDelete
  4. evo skoro pa petak, sutra prakticki :D Nisam probavala ove litrene sampone, znam da mi majka s onim od koprive pere osjetljivu robu

    ReplyDelete
  5. Afrodita ima odlicne proizvode , mozda su najbolja kozmeticka kuca na Balkanu , a cene su ima pristupacne :)

    ReplyDelete
  6. Ja obožavam Afroditine litarske šampone, baš su isplativi a mojoj masnjikavoj kosi su mnogo bolji od onih skupljih fensi. Probaj one od koprive i belog luka ako već nisi, ja ću svakako probati i ovaj.
    Divan blog, baš uživam čitajući... Pozdrav :*

    ReplyDelete