16 August, 2012

Cleaning Here and Cleaning There

Jesam li već spomenula da sam ja ljenčina za kućanske poslove? Mislim da je za to sve komp kriv. Krenem nešto ću raditi ali samo da provjerim mail ili fejs i ode pol dana :D Ali, onaj jedan dan kad me uhvati (uglavnom mi to dođe jednom tjedno) uhvatim i uglancam sve i onda opet na miru drložim ostatak tjedna :)



Pomoć za moj ljenitis sam nedavno otkrila - gosti. Kad mi netko dolazi volim da mi je sve pic pa da bi se natjerala spremati najbolje mi je goste zvati :D Normalno imam goste za koje se potrudim full picnut stan (npr svekrva kad mi dolazi :) a za neke kao D2 nalupam jastuke na kauču i usisam xD

Istina je da ni ne drložim toliko, doma mi je soba znala biti kaos. Tu svaka stvar ima svoje mjesto pa mi je uvijek No1 korak za održavanje stana - vrati sve na svoje mjesto :)



Danas će mi doć buraz pa je bilo lupanje jastuka i usisavanje, skupljanje veša sa sušilice za veš i pranje suđa koje je ostalo od jučer :)

A sutra - petak :) Tko će dočekati večer :)

10 comments:

  1. Jos malo pa gotovo. Brzo ce petak. Samo hrabro! :D

    ReplyDelete
  2. slažem se. gosti i odlazak na put su dva najjača trigera za pospremanje :)

    ReplyDelete
  3. I ja imam faze brloga, i faze kad se sve mora OČISTITI...:D

    ReplyDelete
  4. ajme ja jedva čekam petak :)
    i ne volim čišćenje, totalna sam lijenčina. al što se mora... :D

    ReplyDelete
  5. A meni se nekako kroz čitanje učinilo da ti baš stalno nešto sređuješ. ;)

    ReplyDelete
  6. haha tak je i kod mene, krenem nekaj čistit i na kraju uvijek završim na kompu il si nađem neku zanimaciju sa strane :D a gosti i blagdani (ovi veći ofc) su najčešći razlozi za čišćenje :D

    ReplyDelete
  7. http://www.youtube.com/watch?v=yN-xKzdbccU
    :)
    https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQj2PrZqxiw61TrhYGdMmHKxkCPAI17w-PCBtdEbx63PNtJl0G1zw
    :p

    ReplyDelete
  8. Hej draga! Nominirana si za jednu lijepu nagradu kod mene na blogu pa provjeri o čemu se radi! Nadam se da će ti se svidjeti :)

    ReplyDelete
  9. Uh, ni ja ne volim kućanske poslove.. omiljeni mi je kuhanje, to mi skoro nikad nije problem. Ali nažalost, to nije jedino što se treba napraviti :)

    ReplyDelete