24 August, 2012

Give Me Back My Time

Ok, upravo pogledah film Bridesmaids (2011). Uhvatili me ženski dani pa rekoh, idem pogledati neki ženski film.



Radnja klasik - dvije legice, jedna solo druga nije. Ova koja nije se udaje, želi da ova solo bude kuma. Ova solo upozna ostale djeveruše i normalno jednu od njih uhvati na pik jer joj ta kao želi oteti najbolju legicu.

Već po ovom opisu možete pogoditi dal mi se film svidio ili nije :)

Kao prvo, cure su 30+ godina. Dakle žene koje bi trebale imati razvijen mozak i znati što kada treba učiniti a što ne. Pod "ne" bi išlo doći najboljoj legici na bridal shower i porazbacati kolače i potrgati ukrase jer eto, to je sve pripremila ova djeveruša koju je ona uzela na pik. Ili znati da ti ta i ta ide na živce i pokušava ti zabosti nož u leđa i uzeti neke tablete od nje s alkoholom. Jer ti je ona rekla da će ti od toga biti bolje. Nda. Ili biti ta mlada koja ne vidi da joj se najbolja legica i bogata djeveruša kolju i pokušati to riješiti.

Film je toliko isprazan da me zabolila glava. Zapleti su ono - upozna lika koji je dobar prema njoj pa ga ostavi. Pa kuka što je solo. Pa se u zadnjoj minuti poljube makar je bila kučka prema liku i da sam ja taj lik, ne bi me više nikad vidjela. Ili kak se njih dvije koje se kolju cijeli film u predzadnjoj minuti grle. Kao super su si. I da, ta bogata superlijepa savršena djeveruša kao prizna da nema ni jednu legicu. Muž joj putuje pa nikog nije upoznala. Onak helooo, imaš para za odvest ovu koja se udaje u Pariz a ne moš se učlaniti u npr bookclub ili neš, pa upoznat ljude. Bar tog u Americi ma na svakom uglu. Ugh.

Jedini dio filma koji je zanimljiv i smiješan je dio do onog kada jedna legica kaže drugoj da se udaje. Nakon toga sroz. Kemija među likovima nula. Ni ovima što se vole, ni ovima što se mrze. Sve skupa gubitak vremena, molim moje vrijeme nazad.

Jučer sam pogledala i The Five-Year Engagement i ok mi je. Jednostavno obožavam Emily Blunt i mogu joj preći preko svega kak mi je predivna a i radnja je donekle ok :) Iako, ne ide na listu za ponavljanje kao moji fav filmovi :)

Eto, morah ovo izbaciti iz sebe jer mi je film baš digao tlak. Mogla bih pisati još pol sata zašto i kako su me naživcirali ali mi se ne da prolaziti te scene nanovo. Dosta je bilo i jednom.

D mi je kupio Alice: Madness Returns za Xbox pa ode klat čajnike da izbacim agresiju iz sebe :)

10 comments:

  1. Gledala sam Bridesmaids i slažem se s tobom, glup je film za poludit.... a skinula sam ovaj Five Year E. i čeka da ga pogledam ovih dana... meni je Marshal (ili kako se već za pravo zove glavni lik)jako drag zbog How I met your mother pa sam zato pikirala film :)) A s njim sam pogledala i film Jeff who lives at home i zbilja je blesav film na kvadrat...

    ReplyDelete
  2. I ti bas gledas svasta :))) ja stavila ovaj drugi da se skida, ali nekko nemam zivce..

    ReplyDelete
  3. A baš sam čula grozne komentare za ovaj sa Emily pa se mislim da li da mu dam šansu ili ne...

    ReplyDelete
  4. Bridesmaids je koma. Kraj priče. Ovaj drugi sam počela gledati i nakon pola sata sam odustala, očito se nismo kliknuli xD

    ReplyDelete
  5. Ok, meni si uštedila gnjavažu, dva manje. ;))

    ReplyDelete
  6. Klat cajnike! Aj lajk dat! :D
    Drzim se starih romanticnih komedija tipa Blind date. Ove nove se ne daju gledati.

    ReplyDelete
  7. Kad počnem gledati neki film, obično ga i pogledam do kraja, jer mi je žao prekinuti kad sam već počela gledati... A Djeveruše sam morala prekinuti koliko su mi bile glupe :D

    ReplyDelete
  8. Dovoljno, poslije ovoga ni blizu tom filmu :D.

    ReplyDelete
  9. ne znam kad sam se zadnji put nasmijala onak od srca na neku "komediju". isto je bilo i s ovim filmom

    ReplyDelete
  10. Još nisam pogledala ovaj film iako već dugo planiram, a sad me baš više ni ne privlači nakon što sam pročitala tvoju recenziju.

    ReplyDelete