12 August, 2012

Lonely

D je doslovno izašao iz stana prije 5 minuta i već mi nedostaje!



Putuje u Dojčland na tjedan dana, poslovno. Inače, nisam jedna od onih cura bez koje dečko ne smije izaći van. Meni je normalno da ode s legama na cugu, van ako mu se da, nekad odem i ja s njim, nekad mi se ne da pa ga otjeram nek ide sam i ok mi je to. Smiješno mi je kad čujem cure koje dečku ne daju da mrdne bez njih. Da me htio varati imao je šanse 4 godine kada smo bili 270 km daleko iako ni tad nisam nikada morala brinuti jer jednostavno, nas dvoje smo ono - to je to :)

Jučer sam mu pakirala torbu, jer sam ja majstor za zgurati puno stvari u mal prostor a da sve bude pristupačno, pa me svako malo grlio i govorio da bi da i ja idem s njim.

Stvar je u tome da će mi faliti navečer. Nije mi bitno ak je vani do 2 ujutro na cugi, sam kad znam da će se na kraju ugurati u krevet i stisnuti uz moje toplo dupe xD Odvikla sam se od spavanja sama a doma u kući nikad nisam bila sama i mislim da ću se prebaciti na kauč u dnevnoj i krmiti uz tv :)

Jer nitko nije čuo za čudovište ispod kauča, samo ispod kreveta. Mislim da ću također zatvoriti vrata od spavaće. Za svaki slučaj, da me ne gleda ako je tamo :)

Za ovih tjedan dana sam si sve fino isplanirala - sutra ću uglancati stan i sve srediti i onda sam mirna cijeli tjedan. Danas mi dolazi moja D2 pa ćemo ubiti tugu u piću i razmijeniti nove tračeve :)

Moram skočiti i do buraza jedan dan, nisam ga vidjela pol godine, zaboravit ću kako izgleda ( za razliku od drugog buraza koji mi svako malo dođe u goste :)

Stvar koja mi se trenutno ne da je skočiti do trgovine. U kvartu imamo samo neku malu bezveznu koja vjerojatno danas ni ne radi pa ću morati busem do neke veće po pivo i šećer (jer sam jutros zaključila da nemamo više šećera - brr gorki kapućino X_x )

Moram si nabaviti neki bajs ili motorić da ne moram na bus. Makar znam da nema kontrole ne volim se voziti bez karte (paranoja iz Os gdje moraš imati kartu, ne moš u bus bez nje)

Eh rastegao se ovaj post, gibam ja malo pospremati, znate kak je kad se netko pakira - stvari na sve strane.

Nadam se da vi uživate u nedjelji i drž'te fige da me ne pojede čudovište ispod kauča noćas :)

10 comments:

  1. baš sam htjela pitat jel imaš auto, kadli čitam da planiraš biciklić:)
    ne mogu ti puno pomoći, osim savjet da pnekad pokupiš one šećere s kava u bircu, i držiš negdje doma, za ovakve trenutke. imat ćeš nedjeljom ujutro sve sastojke za kapućino:)
    ja ne šećerim kavu pa mi je to za goste

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isto :) Mislim, ne secerim pa za goste :)

      Delete
    2. Što je najbolje, kada sam vadila stvari iz torbice da ne nosim hrpu drloga do trgovine izvadila sam i 3 šećera i nije mi uopće palo na pamet da to stavim u kavu xD Plavuša moment :D

      Delete
  2. M.d. je danas na putu, a ja vec smisljam pakleni plan koji pocinje sa :" jos pola sata ne ustajem iz kreveta a onda cu si doneti kafu i neku lepu hranicu(u krevet, narafski) i razvlaciti se dok me ne zaboli kicma" :))
    Cudovista ne vole dnevnu sobu pa si skroz bezbedna na kaucu..al' moras da gledas neki placipickasti film :))) Ako gledas horor, ne vazi se..

    ReplyDelete
  3. Ja cu danas napokon vidjeti svog D. :) tako da I feel your pain i jedna sedmica je ništa, pih! I sama sam uvijeka okružena ljudima tako da mi nije lako noćiti sama u kući, svi oni silni Stephen Kingovi romani pročitani, tako da ti je dnevna soba dobar izbor, ne znam da je ikad iko na filmu ili knjizi opsjednut ili ubijen u dnevnoj sobi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Istina, dnevni boravak je sigurna zona :)) nijedno čudovište te tamo neće zgrabiti :)

      Delete
  4. Uh, ja nikako ne volim da ostanem sama. Ne vjerujem u čudovište ispod kauča, ali sam sigurna da ima jedno u ormaru. :D

    ReplyDelete
  5. Ma proći će ti brzo to vrijeme bez njega i evo vidiš kako si sve isplanirala, nekad je potrebno malo biti odvojen pa kada se vrati biti će vam još bolje :)

    ReplyDelete
  6. Sigurna sam da će vrijeme brzo proći. Zamisli samo kakav će susret biti nakon sedmicu dana ;)
    Drži se boravka, što je sigurno-sigurno je ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh znam ja i predobro kako je to kad nekog ne vidiš po tjedan-dva-tri zato sad želim imati što manje takvih tjedana :D

      Delete