02 September, 2012

Oj jesenjske duge noći

Jedva sam dočekala kišu i evo što mi je donjela.



Jučer sam išla do moje D2 na jedno pifce na drugu stranu grada. Kod nas je full puhao vjetar i kiša padala pa sam se dobro zbundala. Još mi se čudi D2 što sam se zbundala (ja u baloneru, minjaku, čizmicama i najlonkama.. Neću da mi bubrezi nazebu).

Brbljale smo nekih četiri sata, kako to kod nas već ide, i osjetim ja malo grlo me zeza ali to često zna nakon višesatnog brbljanja kod mene. Odvikla sam se od kad sam doma toliko pričati :)

Prevezem se ja preko cijelog grada nazad do svog busa, kad ono - bus otišao prije 5 min, idući ide tek za pola sata. I tako ja stojim u pol noći na hladnom i zjakam, čist uživam u vremenu, kak volim što je ovako (iako me na tren omela neka baba koja me došla žicat da se "molim te ne ljutiš, al ona sutra čuva tri unučića pa jel imam koju kunu" Rekoh, sorry ni ja ne radim. A ona ope jel se ne ljutiš. Kako volim to pitanje, kak je mala bila mogla sam ju roundhouse kickat u glavu al reko nije mi zgodno to u minjaku. Meh)

Došla ja doma a grlo boli jače. I evo me, u mom zelenom šlafroku, sa dvije šalice čak (čaj i kava) i cvijetićem koji mi je moj D ubrao i kukam na blogu kak me boli grlo. I cuclam Strepsil još uz to. Eh živote, a jedva sam dočekala tu kišu :) Ali, barem mi nisu bubrezi nazebli :)

10 comments:

  1. puno čaja i proći će :)) ali barem je kiša konačno došla :)

    ReplyDelete
  2. čaj je krivi lijek.
    skuhaj si vino;)

    ReplyDelete
  3. Ma proći će to brzo, pogotovo kada se dragi lijepo brine za tebe :) I onda ćeš moći ponovno uživati u ovom vremenu...

    ReplyDelete
  4. Taman da iskoristiš novu isrctanu šolju ;)

    ReplyDelete
  5. To ti je karma jer hejtaš babe! Šta tek biči ondamože očekivati :O

    ReplyDelete
  6. Nek se samo dragi dobro brine o tebi i brzo ćeš ozdraviti.. ljubav sve liječi :).

    ReplyDelete
  7. Rakija ili kuhano vino. :D
    U Sa kise ni za lijeka! :(

    ReplyDelete